Divoký kačer
Pokud Rusko do 20 let nezačne jednat o příměří, přijdou tentokrát opravdu drastické sankce, pohrozil Trump
17 komentářů
Gabina Rychtarova
@Miloš Hora soudruhu vás už to nemusí zajímat beztak se tu nezdržíte ani do voleb😁
Přejít do diskuze
Dnes se pan
Landsman trefil vystizne😊
Pokud ale Rusko přece jenom nezačne uvažovat o možné přípravě na eventuální začátek kroků, které časem povedou k začátku jednání o stanovení předběžného data na začátek rozhovorů o přípravě podkladů pro možné mírové rozhovory na nižší úrovni, přijde peklo.
Landsman trefil vystizne😊
Pokud ale Rusko přece jenom nezačne uvažovat o možné přípravě na eventuální začátek kroků, které časem povedou k začátku jednání o stanovení předběžného data na začátek rozhovorů o přípravě podkladů pro možné mírové rozhovory na nižší úrovni, přijde peklo.
@denisz Nejde nedělat si z Trumpa srandu. Usilovně dělá vše pro to, aby si z něj dělal srandu každý. Zvláště Putler musí slintat blahem.
@Miloš Hora
Já bych nedělal nic nového a pokračoval ve válce.
Rusko porazí jen rusko a to chce ještě chvilku času.
Já bych nedělal nic nového a pokračoval ve válce.
Rusko porazí jen rusko a to chce ještě chvilku času.
@denisz
Jedná pouze jedna strana a to se nezmění.
Druhá diktuje a ta první je bezzubá, jak ústa stařeny.
Jedná pouze jedna strana a to se nezmění.
Druhá diktuje a ta první je bezzubá, jak ústa stařeny.
@Alois Rudý Já pořád, kdo mi chybí ke štěstí. Neustále jsem byl nesvůj, co je špatně. A už to mám. Chyběl mi bolševik Lojzík Rudý. Zdrávstvuj továrišč. Kde se celou dobu schováváte, že jsem od Vás dlouho nečetl žádný blábol? Byl jste na dovolené na Krymu?
Děláte si z Trumpa nejapnou srandu. Važme si, že jediný Trump mluví s oběma stranami, začala jednání a setkání obou stran konfliktu. To je záslužné.
Putin dnes oznámil, že byl za Leninem.a ten mu prozradil, že boj o mír Pyta nepřežije.
@Gabina Rychtarova Nevím, které politické uskupení si přizvalo do koalice komunisty a jejich b) tým ČSSD
Tak to je bomba, ukrajinci chtějí vypsat referendum o připojení k Rusku. Zelenskij se bojí, že to vypadá na plus mínus 90 % pro Rusko.
Co budeme dělat?
Co budeme dělat?
Podle informace ČT24, Zelenský dnes požádal Putina o připojení Ukrajiny k Ruské federaci. Jako jedinou podmínku si dal, že bude doživotně šéfujícím zástupcem Ruské vlády na území bývalé Ukrajiny. Putin přijal. Je to dobrá zpráva pro celou EU👍👍 (Samozřejmě je to legrace, Putin nesouhlasil)😎