Komentáře

Zpět na článek

Konec zdražování potravin? Ceny v Česku by mohly po nějakou dobu zůstat na stejné úrovni

6 komentářů

Nataliia Kleshko
V Česku sú ceny super. Na Slovensku je o dosť drahšie.
Prakticky všetko chodím nakupovať na Moravu.

http­s://do­nio.sk­/daruj­me-oksane-nadej?last-action=thank-you
Pavel Nyklíček
Proboha nepište to. Chudák Babiš!
Benzín snad nejlevnější v EU, ceny energií šly dolů, pohonné hmoty také, ceny se stabilizivali, inflace směsnych 1,8%, půjčky šly dolů....
Tohle Andy nepřežije! On potřebuje lidi hladové, ožebračené, chudé a čekající na osvoboditele.
Nikdo vám nedá víc, než JÁ vám mohu slíbit...🙏
To říkám JÁ HLAVA POMAZANÁ ANDY III Z BOŽÍ VŮLE KORUNOVANÁ STARÁ VYSTŘÍLENÁ FLINTA.
Marl Stellar
Tak na rohlíku se dají koupit brambory za 440,- Kč/Kg nebo rajčata za 1.300,- Kč/Kg 😵‍💫 tohle by mohlo nějakou dobu vydržet než začnou zase zdražovat 😝🤪😎
rita
No, nevím,ale minulý týden mi jeden známžý říkal,že už je to ,,přiklepnuté ",že potraviny se budou zdražovat a plato vajec (30ks) má stát 300.- kč,což znamená,že jedno vajíčko bude stát 10.- kč.Vzápětí nbato jsem se zastavila v Lidlu,kde měli mít zlevněná vejce a paní,která doplňovala zásoby do regálů mi řekla,že je vůbec nedostali od dodavatele.....Tak jak to tedy bude ?Už nyní podle průzkumu,který byl nedávno zveřejněný,máme stejně drahé potraviny jako v Německu,akorát ty platy a důchody se těm německým nepřibližují ani omylem.
Not like Somebody
@rita No ještě aby se přibližovaly 🙄 pracuje se tu jak v Řecku, nemůže se tu vydělávat jak v Německu 🥳
Pavel Nyklíček
@rita
Jojo. I benzin Babiš nedávno hlásal za 80;-/litr a že zmrzneme bo vláda nezajistí plyn.
Nejlépe je nechat to být. Zatím se vše lepší, tak nač stahovat kalhoty, když broky ještě daleko.