Padni komu padni
SUPERDEBATA: Trh nezlevní bydlení, říkají Hřib a Rakušan. Festival levičáctví, kontruje Macinka
13 komentářů
Jan Kalisek
1
Pane Macinko, já bych o Motoristech rád uvažoval, ale ten Turek! Promiňte, ale tohle individuum fakt nedávám.
Přejít do diskuze
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta ráda si počkám na výsledek Babišovy grupy...doufám že tu ještě budete soudruhu dědečku 😁
No však tak úkolem trhu není, odnepaměti, zlevňovat, ale tržit. A to pokud možno tu správnou část z koláče tržitelkného 

Kecama se nic nevyřeší. Ovšem dnešní vládní tlupa vlastizrádců by si zasloužila vyřešit -zhoupnutim na větvi.
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta vy tu pořád pláčete že nic neumíte že nic nemáte a že vás všichni okrádají 😁
@Gabina Rychtarova nadavat můžeš svým rodičům .Já v KSČ nebyl a agenta Bureše nevolím.Ty budeš asi taková jednoduchá žena ve stylu Mináře a spol .Kdo nejde s námi jde proti nám
@Gabina Rychtarova To je vysvědčení té pirátské neschopné vládní grupy a jejího šéfa dredomana Bartoše a pochopitelně celé vlády.Opravdu nevím co tato vláda za ty 4 roky udělala dobře ? NIC, jak jednoduchá odpověď.
Gabina Rychtarova
Hlavně žádná digitalizace stavebního řízení a zjednodušené stavební řízení na menší stavby jako v Polsku de facto na ohlášení... pěkně to na úřadech natahovat na roky když ty prodeje bytů a pronájmy nám krásně vydělávají 😁
@Uživatel_5734171 No vidíš to je demokracie ,pro mne je lůza Bureš ale i současná vláda včetně Pirátů a komunistů.
Festival pokrytectví a falše... Pro mě je největší křivák současné politické scény Nacher. Politický turista (ODS, Unie Svobody, ANO), který si rád hraje na nejspravedlivějšího mezi spravedlivými, ve skutečnosti pak zákeřný člověk, co s oblibou blokuje každého, co se ho zeptá ne nepříjemné skutečnosti. třeba na korunové dluhopisy Babiše a jejich legálnost. Vtipné pak je, když Nacher zahajuje volební kampaň lidem od Motoristů (Boris Šťastný, bývalý člen ODS). Nacher dokonale ilustruje bídu současné politiky. On by strašně rád, aby ho lidé respektovali a je schopen a ochoten se na podzim k tomu účelu dát dohromady s tou nejhorší lůzou (Rajchl, Foldyna, Vidlák). Dokud budou politiku v této zemi určovat podobní lidé, nikdy se dopředu nehneme... A slyším trávu růst, na podzim budou přesně tito lidé vydírat demokratické politiky, že pokud se nenechají od ANO zkorumpovat (jako kdysi ČSSD) a nepodpoří je, tak to dají dohromady s Okamurou, Rajchlem a Konečnou...