Komentáře

Zpět na článek

Fico jako bezvýznamný host. Putin v Moskvě vystavoval čínského prezidenta a slavil ponížení Trumpa

9 komentářů

Jozef Kolek
bla bla bla
ps
nech žije fico!!
TCerny
To je zcela samozrejme , ze Cina 1,5 miliardou obyvatel je "trochu" vyznamnejsi nez terab Estonsko , Litva a Lotyssko s 1 milionem obyvatel, Slovensko s 5 mil. nebo malicke Cesko s 10 mil. obyvatel etc.
Navic bylo behem 2.svetove valky zabito 27 mil. obcanu SSSR, 16 mil. Cinanu a 400 000 americanu coz je samozrejme takestarsne..
Uživatel_5670215
@TCerny ...a kolik jich padlo v gulagu!?!
TCerny
@Uživatel_5670215 Kryptogenni uzivateli 123,Ve valkach za poslednich 60 let co je vedli americane , britove a spol. ve Vietnamu, Iraku, na Balkanu to byly miliony.V Gulagu pred 100 a vice lety urcite take hodne.Nicmene ja mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras , barev kuze a nabozenstvi jako je USA,Francie , GB, Spanelsko (a mluvim velmi rad francouzsky, anglicky spanelsky ) velmi rad stejne jako soucasne Rusko a rustinu.
Bytostne jsem cely zivot nenavidel ale rasisty a samozrejme nemecke nacisty a udesne soucasne ceske xenofoby.
Ukrajinu a jeji zlocince Banderu, ukrajinskou Waffen SS Divisi Galizien , stejne jako ukrajinstinu ale rad nemam vubec a ne proto , ze mi ukrajinsti zlocinci v Praze uz ukradli 2 motorky , neposledy pred 3 roky .
No a po valce jsem se s otcem odmital ucit nemecky a nyni je nemcina mym 1.jazykem.
Nase averse a afinity nejsou eo ipso konstantni ale v prubehu zivota variabilni.
Vy uzivatele 123, 456, 789 mate strach se predstavit celym jmenem ktery ja naopak nemam
.MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Thomas Alois Cerny
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. v Praze 1943
Pavel Nyklíček
Nemohu si pomoci, ale když vždycky někde zahlédnu Si, tak si říkám, že vypadá jak bulík.
epr3
@Pavel Nyklíček Tak ukaž svoji fotku, uvidíme.😂 Nebo jinak. Když se koukneš na fotku Fialy, hádáš tam ty čtyři akademické tituly? Já ne😂.
Uživatel_5670215
@epr3 A tvoje fotka taky špica!!!!
Alois Rudý
Prostě velké, silné a úspěšné Rusko potřebuje velké, silné a úspěšné partnery, a ty bych v EU nehledal😉
Igor
@Alois Rudý Hledej jinde,pravda 🤣