Online přenos
Česko vs. Dánsko 7:2. Dány zničili Pastrňák s Červenkou. Nečas skóroval dvakrát, zápas jsme glosovali živě
2 komentáře
Uživatel_5734171
0
Já mám tyhle zápasy nejraději. Žádné nervy, hoši si zastřílejí, předvedou parádičky. A to Pasta ještě pořád nehraje na 100 procent, tak na 60. Červus je borec a všechna čest. Stejně jako Záruba ani já nechápu, co před lety proti němu někteří lidé měli. Každopádně se musíme vyhnout Švédům a Kanadě. Finsko je hratelné, přes Rakousko nebo Lotyšsko je to povinnost, i když Rakousko nehrálo zatím špatně, ale dojde jim dech...Placka bude...
Kluci díky, jste fakt skvělí, bavíte mě 👏
Docela jsem byla ráda, že 1. třetina byla "ozvláštněná" chováním dánských hostů, pěkně jsem si zanadávala.
Druhá třetina famózní ❤️ Jediné, co mě vážně naštvalo, bylo, jak tam Nečasovi mezi nohama Dán máchal holí, jak kdyby si dělal k snídani míchaný vajíčka, a oni to písknou jako nahraný pád?? Tak jsem si zas aspoň mohla zanadávat, že jo. Za mě to Marťas vzal s neuvěřitelným klidem (Nečas, ne Bartkovský), já bych tam řvala jak tur.
Třetí třetina, tři góly a hlavně jsme si po 3. třetině potřetí poslechli českou hymnu 👏
Rolnicko-sedlácké bitvy dneska super.
Docela jsem byla ráda, že 1. třetina byla "ozvláštněná" chováním dánských hostů, pěkně jsem si zanadávala.
Druhá třetina famózní ❤️ Jediné, co mě vážně naštvalo, bylo, jak tam Nečasovi mezi nohama Dán máchal holí, jak kdyby si dělal k snídani míchaný vajíčka, a oni to písknou jako nahraný pád?? Tak jsem si zas aspoň mohla zanadávat, že jo. Za mě to Marťas vzal s neuvěřitelným klidem (Nečas, ne Bartkovský), já bych tam řvala jak tur.
Třetí třetina, tři góly a hlavně jsme si po 3. třetině potřetí poslechli českou hymnu 👏
Rolnicko-sedlácké bitvy dneska super.