Online přenos

Zpět na článek

Superdebata: Nacher s Hřibem se hádali, kde bydlí. Bobošíková nepošle zbraně Ukrajině, Macinka zlepší hasiče

16 komentářů

jasu1
Do politiky patří z té humorné skupinky jen pánové Kupka a Nacher, možná pan Macinka možná paní Šichtařová ,ale na hodnocení je brzy. Ostatní patří do šantánu nebo na uzavřené oddělení.
Částečně novým politickým nastavením zaujala SPD ale je to bohužel SPD spol.s r.o.jejíž jednatel,účetní i auditor pan All in one má zcela jiné priority než dělat doopravdy politiku dle programu SPD.
Přiznám, že poslední troje, čtvery volby už trpím při volbě biologických pozůstatků ODS a letos už to asi nedám. Nevím, poraďte.
Zdenek Prokop
z Bobošíkové jsem úplně nadšen, plácání takových hloupostí neumožní stačilu dostat se do sněmovny, bravo, hlupačko, bravo
Richard Šebesta
@Zdenek Prokop Obávám se že Fiala svou hlouposti a bludy je předčil a oni se do sněmovny dostanou.
Saša Krach
Kecy jsou dobré pro fandy...Opravdový volič.si řekne.
Ukázána platí.
A tato vláda se už ukázala...
A zaplatíme to....
Pavel Hrubý
Dlouho jsem se tak nepobavil, pane Bartkovský díky.
Saša Krach
@Pavel Hrubý Já také....a i trochu plakal...to je materiál.
Uživatel_5734171
Nacher je nejubrečenější pokrytec současné politiky, politický turista, který blokuje všechny diskutéry, co se zeptají na něco nepříjemného. Typicky třeba na korunové dluhopisy...
epr3
@Uživatel_5734171 Nacher je politický turista? Nevím o tom, že by kdy měnil dres.
Uživatel_5734171
@epr3
tak toho nevíš o něm hodně. ODS, pak Unie Svobody a Čtyřkoalice... Ostatně proto také loni zahajoval kampaň bývalému spolustraníkovi z ODS Borisi Šťastnému, nyní v dresu Motoristů...)))
Vlada Stastny
@Uživatel_5734171 V těch stranách sice pracoval na manažerských postech, ale členem byl a je pouze v ANO a to až od roku 2024.
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 To je i Bobojda
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Kecy hlupáku... doložit tvé cancy neumíš.😂
Michal Bednárek
Nacher a Macinka jsou nýmandi, co v politice nemí co dělat.
epr3
@Michal Bednárek Vidíš to tak, jak to vidět chceš. Já to mám přesně naopak. Každopádně, všechny trouby a politické nechsopy a mrtvoly je potřeba vyměnit. Takže když po volbách nastoupí Macinka, SPD se svými koaličníky a Stačilo, bude to alespoň změna i když nemusí být k lepšímu. Ale pořád lepší, než tam nechat tuto tlupu politických idiotů, arogantů a asociálů, kteří přinášeli po čtyři roky jenom zmar.
Michal Bednárek
@epr3
Přesně. Vidím to jak to vidět chci. Bůh nás ochraňuj před motoristy, stačilo a SPD. Tlachají populistické nesmysly a spoléhají na většinovou tupost národa.
Richard Sebesta
@Michal Bednárek Bůh nás chrán před nutelovym bláznem a jeho bludy a lži.Jsme ve válce s Ruskem a dozeneme německé platy a podobne bludy které tady plácá už 3 roky