Online přenos
Superdebata: Nacher s Hřibem se hádali, kde bydlí. Bobošíková nepošle zbraně Ukrajině, Macinka zlepší hasiče
16 komentářů
z Bobošíkové jsem úplně nadšen, plácání takových hloupostí neumožní stačilu dostat se do sněmovny, bravo, hlupačko, bravo
Richard Šebesta
@Zdenek Prokop Obávám se že Fiala svou hlouposti a bludy je předčil a oni se do sněmovny dostanou.
Kecy jsou dobré pro fandy...Opravdový volič.si řekne.
Ukázána platí.
A tato vláda se už ukázala...
A zaplatíme to....
Ukázána platí.
A tato vláda se už ukázala...
A zaplatíme to....
Dlouho jsem se tak nepobavil, pane Bartkovský díky.
Uživatel_5734171
Nacher je nejubrečenější pokrytec současné politiky, politický turista, který blokuje všechny diskutéry, co se zeptají na něco nepříjemného. Typicky třeba na korunové dluhopisy...
@Uživatel_5734171 Nacher je politický turista? Nevím o tom, že by kdy měnil dres.
Uživatel_5734171
@epr3
tak toho nevíš o něm hodně. ODS, pak Unie Svobody a Čtyřkoalice... Ostatně proto také loni zahajoval kampaň bývalému spolustraníkovi z ODS Borisi Šťastnému, nyní v dresu Motoristů...)))
tak toho nevíš o něm hodně. ODS, pak Unie Svobody a Čtyřkoalice... Ostatně proto také loni zahajoval kampaň bývalému spolustraníkovi z ODS Borisi Šťastnému, nyní v dresu Motoristů...)))
Vlada Stastny
@Uživatel_5734171 V těch stranách sice pracoval na manažerských postech, ale členem byl a je pouze v ANO a to až od roku 2024.
Nacher a Macinka jsou nýmandi, co v politice nemí co dělat.
@Michal Bednárek Vidíš to tak, jak to vidět chceš. Já to mám přesně naopak. Každopádně, všechny trouby a politické nechsopy a mrtvoly je potřeba vyměnit. Takže když po volbách nastoupí Macinka, SPD se svými koaličníky a Stačilo, bude to alespoň změna i když nemusí být k lepšímu. Ale pořád lepší, než tam nechat tuto tlupu politických idiotů, arogantů a asociálů, kteří přinášeli po čtyři roky jenom zmar.
@epr3
Přesně. Vidím to jak to vidět chci. Bůh nás ochraňuj před motoristy, stačilo a SPD. Tlachají populistické nesmysly a spoléhají na většinovou tupost národa.
Přesně. Vidím to jak to vidět chci. Bůh nás ochraňuj před motoristy, stačilo a SPD. Tlachají populistické nesmysly a spoléhají na většinovou tupost národa.
Částečně novým politickým nastavením zaujala SPD ale je to bohužel SPD spol.s r.o.jejíž jednatel,účetní i auditor pan All in one má zcela jiné priority než dělat doopravdy politiku dle programu SPD.
Přiznám, že poslední troje, čtvery volby už trpím při volbě biologických pozůstatků ODS a letos už to asi nedám. Nevím, poraďte.