Online přenos
Superdebata: Nacher s Hřibem se hádali, kde bydlí. Bobošíková nepošle zbraně Ukrajině, Macinka zlepší hasiče
16 komentářů
z Bobošíkové jsem úplně nadšen, plácání takových hloupostí neumožní stačilu dostat se do sněmovny, bravo, hlupačko, bravo
Kecy jsou dobré pro fandy...Opravdový volič.si řekne.
Ukázána platí.
A tato vláda se už ukázala...
A zaplatíme to....
Ukázána platí.
A tato vláda se už ukázala...
A zaplatíme to....
Dlouho jsem se tak nepobavil, pane Bartkovský díky.
Nacher je nejubrečenější pokrytec současné politiky, politický turista, který blokuje všechny diskutéry, co se zeptají na něco nepříjemného. Typicky třeba na korunové dluhopisy...
@Uživatel_5734171 Nacher je politický turista? Nevím o tom, že by kdy měnil dres.
@epr3
tak toho nevíš o něm hodně. ODS, pak Unie Svobody a Čtyřkoalice... Ostatně proto také loni zahajoval kampaň bývalému spolustraníkovi z ODS Borisi Šťastnému, nyní v dresu Motoristů...)))
tak toho nevíš o něm hodně. ODS, pak Unie Svobody a Čtyřkoalice... Ostatně proto také loni zahajoval kampaň bývalému spolustraníkovi z ODS Borisi Šťastnému, nyní v dresu Motoristů...)))
Nacher a Macinka jsou nýmandi, co v politice nemí co dělat.
@Michal Bednárek Vidíš to tak, jak to vidět chceš. Já to mám přesně naopak. Každopádně, všechny trouby a politické nechsopy a mrtvoly je potřeba vyměnit. Takže když po volbách nastoupí Macinka, SPD se svými koaličníky a Stačilo, bude to alespoň změna i když nemusí být k lepšímu. Ale pořád lepší, než tam nechat tuto tlupu politických idiotů, arogantů a asociálů, kteří přinášeli po čtyři roky jenom zmar.
@epr3
Přesně. Vidím to jak to vidět chci. Bůh nás ochraňuj před motoristy, stačilo a SPD. Tlachají populistické nesmysly a spoléhají na většinovou tupost národa.
Přesně. Vidím to jak to vidět chci. Bůh nás ochraňuj před motoristy, stačilo a SPD. Tlachají populistické nesmysly a spoléhají na většinovou tupost národa.
Částečně novým politickým nastavením zaujala SPD ale je to bohužel SPD spol.s r.o.jejíž jednatel,účetní i auditor pan All in one má zcela jiné priority než dělat doopravdy politiku dle programu SPD.
Přiznám, že poslední troje, čtvery volby už trpím při volbě biologických pozůstatků ODS a letos už to asi nedám. Nevím, poraďte.