Divoký kačer

Zpět na článek

Trump chce otevřít Alcatraz. Bude tam posílat lidi, co se posmívají jeho účesu a zpochybňují jeho velikost

7 komentářů

Miroslav Kašpar
@Alois Rudý Nomen omen, bolševiku 😎
Jaroslava Halamková
Chtěla jsem se jednou podívat na Alcatraz, ale počkám raději na dalšího prezidenta, dopustí-li Trump. Ráda bych z něj i vyšla. A přece jen se lišíme v názoru na vhodnou sytost pánského make-upu.
Jitka Drgacova
Zase jeden z povedenych kaceru. Od srdce jsem se zasmala, kdyz jsem si zive predstavila, jak Trump u sveho ohniveho proslovu nejdriv mlati pestickou do recnickeho pultiku, nasledne do nej kope a po dalsi eskalaci zacne bit J.D. Vance
Jana Anastasie Prachařová
A také by měl nechat pozavírat ty, kteří se posmívají nejen jeho účesu, ale i jeho oranžovému ksichtu, frajer
Miroslav Kašpar
A jak se tam, probůh, všichni vejdou? Leda by je tam posílal jenom na exkurzi. To by pak ta jeho cestovka měla na roky zájemců až až. Nicméně za daných podmínek pana principála Trumpety Kohoutí Zadnice bych se tam asi podívat měl.
Alois Rudý
Kdyby jenom Alcatraz, ale on připravuje také zákon na zřízení ÚSTRu (Ústav pro studium tvarování a režimu účesů) a zákon zakazující politické funkce lidem, kteří mají jiný názor na tvar účesu než má on a to na dobu 5 let .😎
Alois Rudý
@Miroslav Kašpar ...kašpare😉