Divoký kačer
Zelenskyj při návštěvě České republiky podle očekávání sebral Čechům práci, dostal dávky a slevu na metro
109 komentářů
Joel Luca
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kterej absolutni degenerat napsal tenhle clanek ahahaha
Kdo se práce nebojí a za něco stojí vždycky si tu práci najde,že se nestydíte pomlouvači,v jejich zemi je válka,a oni tu řeší že jim Ukrajinci berou práci,no mám dost
Z vás se stal takový servilní pisálek, Landsmane! Víte třeba o tom, že firmy (i velké koncerny) nabírají agenturní zaměstance jako např. Ukáčka, která jsou levná a můžou je kdykoliv propustit a vyhazují Čechy? Že tady zbohatlí Ukrajinci (zpravidla mafie nebo korupčníci zbohatlí z rozkradené fin.pomoci UA) skupují krachující české firmy atd.? To je na vás asi moc složité, viďte?
Nezdá se vám že to už prehanite? Že Fiala se dobýval do letadla. Tomu nevěřím .nevolil jsem ho s ani nebudu. Nevím koho budu volit. Připadá mi to jako Ruska propaganda. Že by se takto ponížil? To už je moc.
Jsem rád, že je čeština tak nelehký jazyk. Krásně se dá pak v příspěvcích zorientovat. IQ prostě zachraňuje gramatiku. Svým způsobem, se tak dá jednoduše odvodit i politická angažovanost pisatele. Zvláštní úkaz, ale určitě nejsem jediný, kdo si toho všiml.
A ještě může do zoo i s paní Olenou kde se za syymbolickou 1kč budou moci seznámit s predátory ze Sovětského svazu : vypelichanec Kikina Klausů a Miloš Zeman oddeleni silnou mříží a dále v teráriích smrtelně jedovatí okamurovci, rajchlovci, konečníkovci a v neposlední řadě haj_l Paroubek
Sluší vám to Petře na fotkách můžete odjed spolu
@Kozisek Jiri ještě že má čeština tolik různých výrazů na jednu věc. Od fialy je to nehorázná drzost, pozvat fašistickou vládu Ukrajiny ( záměrně píší malá písmena pro mě si nezaslouží velká ani ta písmena ) na náš Státní svátek takovouto rádoby návštěvu. Proč nepozval delegace států, které Rudá armáda osvobodila s naší krásnou Českou republiku.
Zasmál jsem se,bohužel s tou prací je to můj případ,když vrchnost dovolí,že ve fabrice v čechách může být 100% ukrajinců
Do voleb to bude pravda😥.
Mám obavu, že mnoho českých slabých idiotů vezme tento článek vážně.
Ať jde fiala a celá ukrajina do hoven.Akorát jenom negativa a a ***.Ukrajina totální ZLO !!! Shit *** !!!
Prorusská pátá kolona a různí vesničtí vidláci, mámehladi, chcimiři , důchodci budou na straně rusských nacistů.
Doufám že příští vláda bude myslet hlavou a pomůže lidem kteří to potřebuji hlavně důchodci
@Ladislav Szurmaj
Proč zase důchodci? Ti měli své potřeby, pro spokojený život zajistit svojí práci min. 40 let. Tak jako já, spokojený důchodce.
Proč zase důchodci? Ti měli své potřeby, pro spokojený život zajistit svojí práci min. 40 let. Tak jako já, spokojený důchodce.
@Ladislav Szurmaj
Důchodců u nás jsou sociálně nejzabezpečenějši skupinou.
Pracuji s nimi denně a nenarazil jsem na jediného, který by byl nespokojen.
Naopak říkají, že se nikdy neměli tak dobře.
Důchodců u nás jsou sociálně nejzabezpečenějši skupinou.
Pracuji s nimi denně a nenarazil jsem na jediného, který by byl nespokojen.
Naopak říkají, že se nikdy neměli tak dobře.
@Pavel Nyklíček A znáte taky nějaké, co mají podprůměrný důchod nebo jsou osamělí? Vy jste strašný propagandista! Můžete mi ozřejmit, s jakými důchodci pracujete? Ona totiž ve všech sociálních skupinách existuje jedna, která se má dobře a o čem to vypovídá? Máme tu cca 2 miliony lidí za hranicí chudoby.
Je to sice nadsázka ale je pravda že tato vláda nadržuje Ukrajincům a Ukrajině
Já bych sem zelenskeho ani nepustil
Já bych sem zelenskeho ani nepustil
@jaroslav stehule
A na či stráně má vláda být? Na straně nacistického ruSSka??
A na či stráně má vláda být? Na straně nacistického ruSSka??
@Dalibor Borkovec Tak sorry, ale servilita těch vládních kašparů předčila i líbačky Husáka s Brežněvem. Rubaška soudruha Válka byla poslední hřebík do rakve téhle zločinecké vlády. Jsou směšní, ale o tom, což je zajímavé, Landsman nepíše.
@jaroslav stehule
Tak jestli na tohle..."Proč je za naše Česká vláda,tak vysraná z Ukrajiny"...
Přísahám!!!☝️ Že se dám na politiku.
Tak jestli na tohle..."Proč je za naše Česká vláda,tak vysraná z Ukrajiny"...
Přísahám!!!☝️ Že se dám na politiku.
Ano, je to nadsázka, ale bohužel není nedaleko od skutečnosti. Kdyby se to napsalo, jak to všechno skutečně probíhalo, takový článek by neprošel sítem cenzury nehledě k tomu, že u nás tak statečný novinář neexistuje.
Co by náš premiér neudělal pro Ukrajince dostanou vše zadarmo ale spíš by se měl starat o nás a naší republiku a ne cpát vše na Ukrajinu je to děs tato vláda u nás zničila vše to dobré co tu ještě bylo ale teť už nemáme žádné jistoty jen dluhy pryč s touto vládou ať jdou na Ukrajinu tam jim budou zobat z ruky
Dalibor Borkovec
@Dalibor Borkovec Jednoduchý jste spíš vy! Vážně věříte prokazatelným lžím této zločinecké vlády? Rajchl to spočítal nedávno naprosto přesně - ta čísla nesedí. Nejsou tam náklady na zdravotnický systém (lágrují ho masivně, mám to z první ruky) - nálet na nemocnice a nejdražší vyšetření likvidují pojišťovny, které mají obrovské problémy s úhradami. Češi čekají měsíce na CT a další vyšetření, Ukáčka jedou přednostně. Kde jsou náklady na vzdělávání, bydlení atd. Jestliže z příchozích pracuje jen zhruba něco přes 100 tisíc Ukáček, což jsou oficiální čísla, i blbému dojde, že se to VYPLATIT PROSTĚ LOGICKY NEMŮŽE. Máte-li ovšem elementární matematické vzdělání.)))
@Eva Boudová Možná by jste měla popřemýšlet jestli nejít za lepším živobytím třeba do Ruska.
@Miroslav Herbert Brause Co je to za logiku? Paní je Češka a jako taková má nárok, jako daňový poplatník a občan, aby vláda respektovala především její práva a prospěch. Proč by se měla stěhovat do Ruska? Neměl by se podle vaší logiky spíš stěhovat ten vládní proukrajinský spolek mafiánů do Kyjeva? Ono, když neschopný ministr zdravotnictví prohlásí veřejně, že bude řešit otázku ukrajinské zdr. péče, ač naši občané nemají trvale léky a potřebnou péči, je to napřesdržku!
💣 Titulek ❤️ Bohužel ze článku jasně dýchá vcelku povedená recese 😌 ačkoliv z logického kontextu diskuze, se následně projevuje provokativní podtržení tuposti většiny národa. Prostě hnus Fialovej a somrák na koksu.
Nechápu, jak mohl Čechům sebrat práci. Jaká to měla být?

No dostal 2,5 miliardy Kč. Což není zrovna málo. Tak ten kačer není až tak daleko od pravdy.
Větší trapárnu jsem nečetla. Měl to být pokus o vtip????
@Lenka Soukupová Hlupáci zpravidla nemívají smysl pro humor. Pokud ano, rozumějí jen pitvornostem.
@reproman Odkdy je humor servilní provládní agitka jak z dob normalizace? Proč se Landsman "odvážně" nepouští do směšných trapáren této zločinecké vlády? Servilita s níž lezou po kolenou před Alzákem, do něhož narvali víc než 2 a půl miliardy!, by byla k smíchu, kdyby nebyla k pláči. Třeba rubaška Válka si o to přímo říká, ale snadnější je kopat do opozice. Ví vůbec dnešní presstituti o tom, že jejich úlohou není pochlebovat vládě a tepat opozici, ale přesně naopak?)))
Ahoj
Ahoj
Ahoj
Co jsou to za hrozné žvásty.Vy jste se snad pominuli.
Ironie, snad i humor, nadsázka .... a podobné věci, při zveřejnění pro "všechen lid" udělají víc škody ve veřejném prostoru než užitku. Reflex/divoký kačer - škodí to víc, než si zamýšlel.
@Václav Březina
Ja naopak přijímám kačera jako opravdu humornou nadsázku pro důležitou skutečnost.
Otevřít českému národu oči, aby viděli věci humorněji a nemuseli přijímat vymyslenou babisovu hlasanou chudobu, která není.
Kupříkladu.
Ja naopak přijímám kačera jako opravdu humornou nadsázku pro důležitou skutečnost.
Otevřít českému národu oči, aby viděli věci humorněji a nemuseli přijímat vymyslenou babisovu hlasanou chudobu, která není.
Kupříkladu.
Bohužel skutečnost je mnohem horší. Většina lidí už to pochopila, jen fialovský libtardi ještě ne.
@Borius Bruaniffl
Většina lidí tedy 4 miliony nikdy babiše nevolilo, tudíž mají jiný názor než on, což znamená, že právě menšina, tedy sotva tretina, má názor čerpající z populismu a lacinosti nevědění.
Většina lidí tedy 4 miliony nikdy babiše nevolilo, tudíž mají jiný názor než on, což znamená, že právě menšina, tedy sotva tretina, má názor čerpající z populismu a lacinosti nevědění.
Přesně to co jsem čekal. Desolati scéna tomu věří a ještě přidává své konstrukce. Fakt síla, kam 20 procent Čechů dospělo. Už tu chybí jen plochozemci.
Bohužel je to pravda Fialová sebranka mu naslibovala hory doly...
A potřební , samozivitelky, ...v ČR mají zase smůlu, pro ně už neni.
A potřební , samozivitelky, ...v ČR mají zase smůlu, pro ně už neni.
@Petr Pavelka
Babiš kdysi vyhrál jediné volby, které vyhrál na zakladě programu slibovanýh 50ti bodů.
Pak nastoupil do vlády a splni 22.
Jak to vidíš?
Babiš kdysi vyhrál jediné volby, které vyhrál na zakladě programu slibovanýh 50ti bodů.
Pak nastoupil do vlády a splni 22.
Jak to vidíš?
Mne to jako nadsazka nepripada, spis jako objektivni zpravodajstvi.
Zase nám lžou. Fialu při otevírání dveří letadla zatkla letištní ochranka a pak ho zase propustila, když zjistila že je to premiér a má víc bodygardů. To by se obyčejnýmu člověku nestalo. A to už mejstrým nějak opomene sdělit.
Ironie
Práci Čechům ponechal, kdo by je živil a zbrojil.
Práci Čechům ponechal, kdo by je živil a zbrojil.
Bylo to velké setkání bývalého kariérního komunisty s bývalým hercem a jejich partnerkami.👍😎
Jo takhle, samoživitelka je opis pro odmítnutou ku.vu a mír pro pár lahváčů. Začínám chápat systém.
Hlavním tématem tajného vyjednávání byla snaha Zelenského zajistit si v Česku azyl po skončení ukrajinského konfliktu. Azyl mu byl údajně přislíben včetně platu odpovídajícímu platům našich exprezidentů. Sláva Ukrajině a jejímu zbývajícímu hrdinému lidu.👍
@Alois Rudý No samozřejmě. Čím tajnější činnost, tím víc mudrců z lidu o ní ví i ty nejmenší podrobnosti.
@Alois Rudý Cokoli Vy napíšete, je instruováno Kremlem. Kdykoli v televizi vysílají Gogolova Revizora, vidím současné Russko. Pak mne napadá ještě jméno Dostojevskij
@Mibus Tak Dostojevskij byl velký znalec ruské duše. Proto jsou jeho díla stále aktuální a ještě dlouho budou.
@Filip Zavřel A četl jste to někdy? Dostojevskij je normálně blázinec na výletě. Kdysi jsem se opravdu dokopal k tomu, že jsem od něj přečetl skoro všechno. A sorry, to se prostě nedá. Jednak sám Dostojevskij asi nebyl duševně úplně v pořádku a hlavně, on popisoval realitu všedního dne v Rusku. Tehdy jsem si třeba ještě mohl myslet, že je to myšlení 19. století v Rusku. Ale dnešní realita ukazuje, že to není 19. stoletím, ale Ruskem a ruskou mentalitou. To je úplně jiný svět, jiné chápání reality, které s námi nemá společného ani Ň. Opakuji se: četl jste někdy Dostojevského?
Uživatel_5930928
@ rudy Ofcoff 🤣 konstruuješ divokou ofcu 🤣 ale moc ti to nejde ofco 🐑😎🤣👍
Je to cenzurovane...Zelenskyj pri prohlidce Prahy rozdaval povolavaci rozkazy jak Vecernicek...proc o tom nepisete?
Byl tu Zelenský a mně, Babišovu "našemudůchodci", ze dne na den, zmizelo pár stovek z důchodu. Fyjalo octup! Bureši pomoz našimlidem! Začni už vracet, co nám Ukrajinci Fyjala a Zelenský ukradli!
Mám nutkání to zkopírovat jako holý text bez upozornění na satiru a prohnat to sockama...
@Uživatel_5705998 Bezva nápad!!! A ještě byste k tomu měl přidat jeden z předchozích komentářů, že "Zelenskyj pri prohlidce Prahy rozdaval povolavaci rozkazy jak Vecernicek...", to by se určitě chytlo😂. A pustit to do e-mailu s tou kouzelnou větičkou "Rychle to sdílejte než to smažou!!!"... Věřím, že by mi tohle někteří známí určitě poslali🤦♀️🤣