Divoký kačer

Zpět na článek

Seznam členů budoucí vlády: Ministryně zvacích dopisů a ministr pro vlastní rozvoj

31 komentářů

Pavel Nyklíček
Zní to děsivě, když v demokratické společnosti se hovoří o jakémsi seskupení co vlastní jeden člověk a jeho zaměstnanci pro něj pracuji bez možnosti jakékoli možnosti oponence.
V praxi to vypadá tak, že vstoupíte s ideály politicky svět rozhýbat svými nápady a činy a ono by se a vám to i někdy mohlo povést, pokud by váš zaměstnavatel a chlebodárce byl zrovna na dovolené, ale nedej Bože pokud by se vrátil....
S jeho návratem ztrácíte sluch, nemůžete se upomenout co jste dělali za jeho nepřítomnosti, klaníte se a vaše vzdělání je vám k ničemu, protože jste za vola politickému mecenáši.
Pak už jde jen o rutinu a začněte býti apatickými nebo jako Vondráček začnete chlastat.
Můžete samozřejmě dělat na Tiktoku duševní stiptýz jako Alena, ale to je tak asi vše.
Ponižující akt pro nemyslící. Neboli nemyslíš, zaplatiš...
ES02
Pobavilo a zdejší rudou svoloč naštvalo 👍😀
Jiří Červený
@fantozzi60 Prezidentovi Petru Pavlovi bylo v době zvacích dopisů 7 roků. I když jej evidentně nemáte rád, musíte uznat, že na svůj věk byl mimořádným dítětem, když na základě dopisu sedmiletého kluka přiletěla invazní admáda v počtu 400 000 vojáků. Máme my to šikovného prezidenta.
Filip Zavřel
@Alois Rudý Věřil byste, že já dodneška nevím, jestli jenom trollíte, nebo to, co píšete myslíte vážně? A to čtu vaše příspěvky. . . no zřejmě od začátku.
Jiří Červený
@epr3 Zkušenost říká, že diskutovat s existencemi Vašeho druhu je úplně zbytečná námaha, protože vy lžete tak snadno jako dýcháte. Tak například ten Vámi zmíněný Martin Kocourek jenom zkusil zatlouci peníze před manželkou při rozvodu. To je vše. A teď si to srovnějte například s dotačním podvodníkem Babišem. To jsou úplně jiná čísla a hlavně z veřejných peněz. Kocourek jenom nechtěl dát manželce všechno, na co ukázala.
Josef Galačiny
Zbytečná ministerstva vymyslela současná vláda tak proč v tom nepokračovat? Každý má kamarády že?
epr3
První mediálně profláklý ministr pro vlastní rozvoj byl modropták "odkláněč" Kocourek. Všichni na něj vzpomínají, na zm.da.
Uživatel_5710271
@epr3 A vy jste dokázal co?
Alois Rudý
Co je špatného na "zvacím dopise" pokud to má ochránit demokracii, nás a naše děti, proti hrůzovládě Bruselu ?😎
fantozzi60
Ten parchant co sedí na hradě ten je zodpovědnej zasvací dopisy konečná nebyla ještě ani na světě když ty dopisy sepsali
Alois Rudý
@Filip Zavřel ..Tak to jsme dva😏
Alois Rudý
* V prvé řadě musí být založen Ústav pro studium škod způsobených koaliční vládou naší demokracii a lidu Česka.
* Dále musí být přijat zákon zakazující členům současné koaliční vlády politickou činnost na 10 let od účinnosti zákona, s možností opakovaného prodloužení lhůty platnosti.
Miloslav Podhola
@Uživatel_5710271
Co si našel prospěšného na současné prolhané vládě, která porušuje své předvolební sliby a pokládá ekonomiku.
Asi se máš lépe, než 2/3 obyvatel, pak že chápu!
epr3
Uživatel_5710271 A já se cpu na Hrad a dělám ze sebe morální maják?
Pávek je kariérista a když to přizná, bude to jeho polehčující okolnost. Lidé ho přesvědčivou většinou zvolili, jsem demokrat, respektuji to, ale neznamená to, že mu musím provolávat slávu. Ale ať sám ze sebe nebo s pomocí dnešních prodejných médií nedělá něco, co nikdy nebyl, tedy morálně pevného člověka.
Uživatel_5710271
Trefné. A za rok si projdeme, kde se trefil.

Jedinou útěchou v životě mezi blbci, kteří je volili bude, že
1. Strany, které s Andrejem půjdou, zaniknou. Super
2. Voliči, kteří to způsobí, jsou tak líní myslet, že i za Andreje se jejich životní úroveň zhorší. Takže na to doplatí. Krom důchodců. Ti budou mít vždy strach, že mají málo.
epr3
@Jiří Červený To máme, když přísahal věrnost Varšavské smlouvě i NATO, byl v KSČ, která je tady podle některých zločineckou organizací a ještě dokázal včas legitku zahodit. A ještě ho za to lidi milujou.
epr3
@Jiří Červený Diskutovat s exemplářem jako vy, je úplně stejné. Například nechápu, jak jste z mého příspěvku vydedukoval, že bych se snad Babiše zastával. Ale když už jsme u toho: on si někde Babiš bez dovolení nabral peníze z hromady lopatou? Ne, ty mu přidělil Dotační úřad po dotačním řízení, které prošetřilo, že jeho žádost o dotaci je oprávněná.
Takže jestli já jsem mimo s Kocourkem, vy s dotačním podvodem taky.
Jiří Červený
@ram­mste­in.1­.ram­mste­in OK, to si ale raději nechci představit tebe, Rammsteine, kam v tom případě zařadit tebe. Jestliže jsi zařadil Landsmana na stupnici "neskutečný ubožák", tak co potom s tebou, takové místo na stupnici snad už ani není.
Jiří Červený
@Filip Zavřel Já ho taky delší dobu sleduji a podle mě je to jenom pošuk. V každé vesnici byl v dávných dobách místní blázen, o kterém všichni věděli, kam patří. Teď holt máme ty "internety", tak nás holt mohou oblažovat svými moudry i takoví místní bláznici, co v dřívějších dobách byli dobří tak akorát na to, aby zametli obecní cestu.
Filip Zavřel
@Pavel Nyklíček Ale tak to je samozřejmé, trollové se nekrmí.
Pavel Nyklíček
@Filip Zavřel
Funguje to na základě hledání oponence. Jakékoli.
Důležitý je kontakt s kýmkoli.
Pokud se podaří ho zesměšnit a to se podaři vždy pokud kdokoli odepíše na nesmyslné vyzívavé invektivy, je vyhráno a má bod.
Takže neodepisovat.
Jaroslav Konvička
@Alois Rudý Možná hrůzovláda Moskvy?
Pavel Nyklíček
@Miloslav Podhola
Tak v roce 2017 to tu už bylo. ANO versus ČSSD. Hádky a boje a komunisti v závěsu.
Ve své podstatě se nevrládlo, jen bojovalo.
Šance je i nyní tuhle smutnou dobu zopakovat.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5700640
Předem splněno.
Uživatel_5700640
Já se tak těším na nové volby! To bude zase nových tváří, nových podvodů, nových ale i starých slibů, nových lží a neotřelých nadávek!
Miloslav Podhola
Zastánci současné vlády mají již nyní plně kalhoty.
ANO jistě nepůjde do vlády se Stačilo, ani SPD, a přes to vládu sestaví bez přispění současných vládních politiků
Nemějte obavy a vyměňte spodky!
epr3
@Pavel Nyklíček Zajímavé, jak zřetelně to u Vondráčka a Šidleny vidíš, a jak si v případě Fialy zakrýváš oči. Nebo máš dojem, že to, co Fiala s Pazderkovou v současné době předvádí na sociálních sítích, je intelektuální velikášství? A Fiala samozřejmě není sám, na sítích trapčí skoro všichni.
Uživatel_5710271
@Jiří Červený Ano, diskuse pod články je dnešní verzi hospodské diskuse. Ale tím že nejsme společně za stolem nebo aspoň u vedlejšího, tak to zcela ztrácí smysl. Spláchnu, a jdu něco dělat 👈.
Taky už spláchněte...
rammstein.1.rammstein
Ty jseš neskutečnej ubožák, Landsman.
Filip Zavřel
@Uživatel_5930928 Žijeme v moderní době, i taková prachsprostá ofca se může identifikovat, coby troll.
Moje známá má berana jménem Jouda.
Uživatel_5930928
@Filip Zavřel rudy Ofcoff 🤣 je prachsprostá ofca 🤣👍