Padni komu padni

Zpět na článek

Děkan Antonín: Neonárodovci se hlásí o slovo. Žijeme v době statementů, ne hledání pravdy

20 komentářů

King I
@Alois Rudý Nemel pi čo vi ny, hledej pravdu...
Alois Rudý
@Richard Mer ...na co chcete počkat ? prostě nastává změna a je jenom na nás, zda to bude změna k lepšímu o málo nebo o hodně😉
Richard Mer
@Alois Rudý Evropská unie má v čele to co má...pravda je pořád pravda a s tou likvidací, chaosem a koncem bych ještě počkal. Nebo ne?
Alois Rudý
Musíme pro vymetení té neschopné a naší demokracii škodící koaliční vlády vedené ODS opravdu čekat až do voleb ?😶
Uživatel_5919578
@Jiosef Tyl Už jenom to, že používáš patvar "filozofie" a že neumíš skloňovat řecká jména, svědčí o tom, že jsi lopata jako pablb Šebesta. Funny, když pologramoti debatují o filosofii 😀😀
Alois Rudý
Pravdu už nehledáme, našli jsme ji. Demokracie znamená konec slušnosti, férovosti a pohody a pokud máte navíc v čele něco takového jako má EU, tak jste na cestě k likvidaci, chaosu a konci. 😎
Richard Mer
Moje otázka pro pana děkana Filozofické fakulty Ostravské by byla: Co děláte pane děkane Vy osobně proto, aby studentky a studenti této fakulty nebyli "zblbnutí" filozofováním o "ničem"...
Frank51482
Intervjuci z redakce jedou na plné pecky. Ani slovo o kazišucích vládní pětidemolice. To se nesmí, protože Reflex je provládní úderka.
Alois Rudý
@King I ...já jsem pravda😎
Richard Mer
@Jiosef Tyl souhlasím s tím, že jde o to, jak schůdně a přitom citlivě a empaticky vysvětlit to, co bychom vědět měli...otázka je, jak se klasifikuje skupina "zabedněných"?
Richard Mer
@Jiosef Tyl slova "Ano" a "Spolu" mají spoustu významů...nevím, od které doby vstupují do vlády "slova", ale vládní politika je plná slov, keců, slibů, blábolů a mámení, snových vizí a v pokročilých večerních a nočních hodinách se poslanecká sněmovna stává "neudržitelnou" jak pro lidi politicky smýšlející, tak pro pouhé občany...
Richard Mer
@Richard Mer - odbourat náplň dnešních filozofů je nemožné, protože každý je "neodbouratelný filozof" a o to horší je takový MUDrlant, který se pyšní akademickými tituly všeho druhu a vystupuje v akademickém prostředí, na akademických půdách, ale bez "politických souvislostí"
Jiosef Tyl
@Richard Mer - ono nic nového po Sokratesovi, Platónovi a Aristotelésovi, asi dnešní filozofové ni nového nevymyslí.Tady jde myslím jen o to, jak to vysvětlit ostatním. Těm zabedněným to ale asi nepůjde
King I
@Alois Rudý Ty jsi schizofrenie.
Lilith Černá
Však si s těmi "národovci" vy odrodilci nemusíte dělat hlavu. Oni je zakážou jako AfD nebo volby v Rumunsku. Na SPD už Rakušan zapracoval. Jen vám nedochází, že si hrajete s ohněm!
Richard Sebesta
Je to tak .MS kraj je nejvýchodnější kraj republiky a pražská vláda ho má většinou na háku krom voleb.Vylidnuje se.Zusavaji tu jen důchodci.
Daniel Záhradník
@Alois Rudý. ne demokracie, ale civilizace.
Saša Krach
Tak jsem si přehrál různé projevy a rozhovory vládních..,
Také samá právda...😛😛😛😛😛😱
Jiosef Tyl
@Richard Mer - chceš odbourat hlavní náplň dnešních filozofů
Jiosef Tyl
Jinde jsem se dočetl, že by bylo dobré kdyby Ano a Spolu šlo do vlády společně. Bylo by ale to to poslední na čem by se dohodli.