Divoký kačer

Zpět na článek

Pohřeb papeže se bude opakovat, protože na něm na rozdíl od Zelenského Trumpovi nikdo netleskal

16 komentářů

Holy James
Podavilo, stejně jako to, jak se rusomilové níž v diskusi vztekají.
Petr Minář
Buran z nějakého zapadákova na Divokém západě, co ale poučuje druhé o vhodném společenském oblečení, se ani neuměl na pohřeb slušně obléci... Asi tupec myslel, že jde na nějaký hřbitov obutých.
Petr Oubrecht
Ani by mě nepřekvapilo, kdyby to Doník opravdu požadoval.
Petr Minář
@bella.
Co přijde tobě, bolševická babizno, je celkem bezvýznamné. Mně přijde, že jako komunisticko-fašistická mrcha podporuješ ruSSké válečné zločince, že jsi nenávistná až k nepříčetnosti. Zalkni se svou zlobou. Spravedlnost pro napadenou Ukrajinu a její statečné občany musí zvítězit stejně, jako ruští agresoři, váleční zločinci a vrazi musí dostat svou odměnu za zločin agresivní války. Stejně jako nakonec dostali jejich předchůdci před 80 lety a žádný zbabělý a zrádný americký hňup, kterého zvolili blci za svého prezidenta tomu nezabrání, i kdyby byl opravdu navíc ruSSký agent.
Petr Kaderabek
@Petr Minář Že Vám ta blběna stojí za reakci. 🙂
Pavel Nyklíček
Pokud dnes chcete udělat dobrý skutek, neodepisujte na adresáta Rudý.
Bude naštvaný celý den a to stojí za to.
reproman
@Jozef Kolek Drž tlamu, hlinkovský nácku.
Alois Rudý
Podle nadpisu lze odvodit, že Trumpovi tleskal na pohřbu jenom Zelenský, ale u takového stepního ukrajince a pohrobka SSSR lze předpokládat, že bude tleskat i na pohřbu😉
bella.
Dotaz:
Na pohřbu se bouřlivě tleská ?
Od kdy je pohřeb PR Zelenskýho ?
Petr Kaderabek
@Petr Minář To ani nepočítám, že vděláním jste hluboko pod ní... 😂
bella.
@Petr Minář
Stateční občané Ukrajiny zde u nás , imrvére přiožralé , absolventy základního a mnohdy i nedokončeného základního vzdělání v hojném počtu okolo milionu mi opravdu lhostejní nejsou. Nikoli tak, že s nimi cítím, naopak necítím, cítím s Čechy a hlavně se sebou, protože mě obírají o mnou vyprodukovanou životní úroveň, zatímco oni se i se svými dětmi v počtu cca 750 tis. kopou do zadku a berou vše co štědrý Fiala a PePa dává i z mého!
Těch ubojých 120 - 140 tis.z nich, kteří zdepracují tuhle sekyru za svoje občany sem přišedší za lepším nikdy nesplatí.
A co se týče asimilace, pak o tuto úroveň nestojím.
A co se týče Ukrajiny, marná snaha, k této zemi a z různých národnstí vzniklému a posbíranému ukrajinskému národu já vztah mám celoživotně konzistentní - negativní a s válkou to nemá co dělat.

A co se týče tvého projevu zde,Mináři, je mi jasné, že vděláním jsi na tom jako oni. Proto si tak rozumíte.
Tečka, nebav se, jsi hluboce mentálně pode mnou!💪
----------------------------------------------------
Frank51482
Kdejaký král zaměstnával na dvoře dvorního šaška, Reflex na to má nějakého šaška Landsmana.
3012dagmar
já chci taky opakovat pohřeb svého dědečka ,když zemřel tak jsem ho neviděla ,ješte jsem tu nebyla.
denisz
Reflex se začíná blížit bulvárnímu plátku ODS Forum24.
bella.
@Petr Minář
No mně spíš přijde Zelenskyj jako buran, ostatně ty burany z UA denně vidíme v Praze a jejich tepláky a u "dam " z Ukrajiny v létě zařízlé do jejich podsaditých zadků kraťasy, kdy doma by je hnali motykou, tak to je to co mě děsí a ty jejich tepláky.
Na pohřbu jsem byla významné osobě taky a nikoli v černé funerbrácké barvě.
Buran Zelenskyj vydělával burleskami , Trump realitami, kdo je bohatší ?
A kdo víc ulil do daňových rájů se jistě odklopí, až UA konečně začne rozumně jednat a netahat do svého sporu Rvropu, která radostně na zbrojení kejvá, neb si na něm mastí kapsu.UA je Evropě jinak ukradená.Ale holt, že je to o Putinovi a Evropa pslouchala trh USA musela se postavit proti, ale nerosty žebrá na Putinovi vesele dál.
Jozef Kolek
landsman bla bla bla
banderovec fašisticky