Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Ukrajinské vlajky pryč! Okamura vlastenčí, stát protiprávně šmíruje v našich mobilech

91 komentářů

Petra Holásková
🇨🇿🇨🇿🇨🇿 ta vlajka mě zajímá,jestli tady budou jiné,je mi úplně jedno!!!V každé zemi,je hodně vlajek,protože jsou tu jejich ambasády,akorát u nás,je víc UA,no...😁
PEtr Tobes
tak konecne dobry posun v USA - konecne rozumna dohoda o tezbe surovin na Ukrajine, ktera zahrnuje i dodavky zbrani coz je podstatne..trumpeta se konecne stahne z jednani, protoze zatim nadelal vic skody takze to je taky dobre..a Solovjov uz se vzteka, coz je dobre znameni..russacko pujde brzy do kytek, ekonomika je na hrane a cena ropy klesa...hahaha putlere, to muze byt tvuj konec a taky bude!!
bella.
Já Bendovou nečtu, jak jsem už sdělila.Důvod je prostý, je hloupá a zkorumpovaná touto vládou v Česku ,protože skutečně není , není možné aby nebyla, když přece nějaký mozek má. Podle toho tak vypadají její komentáře, popř. články.

Oznamuji 👉 jízlivě radostnou zprávu pro rozvědčíka Pavla na Hradě ,pro učitele Fialu ve Strakovce a pro gynekoložku Leyenovou zašitou v horním honosném obytném patře paláce v Bruselu, že jim právě Trump vyfouknul enormní kšeft a to je obnova Ukrajiny a nerostné bohatsví Spojeným státům Americkým jako splátku dluhu v miliardách dolarů za pomoc UA , kteréžto miliardy prošustroval z měšce USA Biden svým voličům.Na desítky let ma USA vystaráno.

Jak jsem už loni říkala, než se PePa a Leyenová s Macronem rozkoukají, Ukrajina bude rozparcelovaná a než se rozkouká Fiala s Pavlem, velký kus koláče připadne USA.
Jak jsem ke 👉korupčnímu jednání Leyenové a její arogantní ingoranci Česka, byť jí tady děláme zdarma a bez dotací hradbu před ukrajinskými ekonomickými migranty , tak jak jsem říkala, 👉Fiala nám při obnově Ukrajiny vyjedná co do zpětného zisku asi tak něco jako obchod s lízatky a cukrovou vatou.

Jak říkám Fiala patří před soud a Pepa buď mluvčího, nebo náhubek a sebrat mu pero.Je furt lepší pro nás, když rajzuje s tou svou " madam " po světě, než aby dirigoval Česko!
Klidně do mě, já to unesu.Na rozdíl od Bendové mám zachováno kritické myšlení, což , jak ona ( a pár jedinců zde ) netuší, že znamená jistou dávku inteligence!
💪
vlady1963
Ty vlajky už lidi oprávněně štvou .. a já se tomu nedivím . Pomoc je jedna věc ale tou vlajkou toho moc nedokazujeme . Hlavně už je převlajkováno . Upřímně .
Miroslav Kašpar
Kterejpak mudrc vytlačil větu, cituji: "... že Česko shromažďuje data z mobilů"? Shromařďování dat o provozu mobilu (jakkoliv je to nepěkné) není ani náhodou totéž, jak shromažďování dat z mobilů, tedy toho, co má kdo v mobilu uloženo, ale "neleze s tím ven"
Alois Rudý
@Miroslav Kašpar ...... ovšem že je to rozdílné, ale nevylučuje to skutečnost, že BIS shromažďuje data z mobilů na "nevhodné" občany.😉
Jozef Kolek
banderovci fasisticki
Miroslav Kašpar
@Jozef Kolek Dej si stakan vodky a spi už. Ideálně navěky
Petr Minář
@Jozef Kolek
Dochoď alespoň základní školu a potom se cpi mezi dospělé.
Alois Rudý
V rámci dohody USA a Ruska o zajištění míru na Ukrajině je třeby mít doma připravené různé vlajky, ale ta ukrajinská to určitě není.😉
Miroslav Kašpar
@Alois Rudý No, mám natrhány kusy té ruské na utírání zadnice
epr3
@Miroslav Kašpar Ty si utíráš prd.l hadrem? A kolikrát ho sjedeš? Vychází to levněji než hajzlp.pír?
Miroslav Kašpar
@epr3 Textilie, u které dojde k jejímu znehodnocení tím, že se stane zobrazením ruské vlajky, pochopitelně žádnou cenu nemá. Tudíž jsou otázky typu "na kolik to vychází" zcela irelevantní
Alois Rudý
@Miroslav Kašpar .. no budeš posran.j strachy určitě, tak si pro jistotu kup dvě🤣
Miroslav Kašpar
@Alois Rudý Ale jdi, ty brepto! Peníze a strach jsem nikdy neměl
vlady1963
@Alois Rudý přesně řečeno .. 🙋🏻‍♂️
Uživatel_5919578
Pitomio je rád, když se sám nají. Natož aby něco rušil...
Uživatel_5577504
Bendová, Bendová.
Vlajka cizí země má na vládní budově co dělat výhradně a pouze po dobu návštěvy představitelé cizí země v naší zemi. Takže aby naše budovy hyzdil jakýsi žluto modrý hadr je v rozporu se zákonem.
To by si mohla zjistit i osoba rozumu mdlého, co se neumí živit poctivou prací, a místo toho si hraje na novináře.
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Podej ruSSký šmejde žalobu.
Uživatel_5734171
@Uživatel_5577504
Na vládní budově? Ty ani netušíš, jaké je rozdíl mezi vládní budovou a obecním úřadem. A jestli ti to vadí, protestuj. Nebo podej třeba trestní oznámení... Ty jsi přesně ten jantar, který říká "mělo by se něco udělat"...)))
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 Ty hlavně že to tuší ty a máš ve všem jasno
Pavel Nyklíček
V našem státě vlastníme bohužel již posledních 15%!
Co asi tak můžeme dělat s nadnárodními společnostmi, od kterých se nám po desetiletí nedaří ani vybírat daně.....
Okamura to jistě změní a všem společnostem co vlastni "zbylých" 85%, se protáhnou kukadla , jako jemu 👌
Richard Šebesta
Objektivita paní Bendové silně kulhá. Fauly vládního válečného kvarteta většinou ignoruje za to u opozice jí vadí kdejaké smítko. Jen drobná poznámka. Tyhle trapárny s vlajkami je takový blbý český zvyk už z dob komunismu. Jako pamětník dob minulých uvedu jeden příklad. Už v 60.létech minulého století se konaly oslavy přátelství. Nejčastěji čs.-sovětského ale došlo i na satelity sovětského impéria. Jednou se konala podobná oslava přátelství tentokrát čs.-polského. Konala se v Těšíně ,který byl stejně jako dnes rozdělen na český a polský. Na obou stranách hranic se slavilo přátelství. Jeden rozdíl tu ale byl. Na polské straně vlály naše a polské vlajky. Na naší straně naše a polské a pochopitelně sovětské. Tolik o naší připos....ti k údajným přátelům.
Pokud je pravda o tom úchylovi a dlužníkovi ze spolku stačilo,bylo by zajimavé co by na to řekla soudružka Konečná nebo věčná kandidátka Bobo ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Konečná se svým seskupením o počtu 1+1 se nechala slyšet (jen co se dostane z dluhů), že si naši zemi vezme opět zpět a budou zas jen ta pozitiva a sociální jistoty.
Máme to ale stěstí🙏
Asatin
@Richard Šiblej Ty ses takovi Putinuv zeleny muzicek.Tvoe bludy maiji hodnotu pouziteho toaletaku.
Richard Sebesta
@Asatin Ty jsi zase takový pronatovsky a probruselsky blb a tvoje lzi nemají hodnotu ani toho Scheisse že. ?
Petr Minář
Zajímavý postřeh: článek zmiňuje mj. "ukrajinské vlajky". Okamžitě se zde, se svým protiukrajinskýcm štvavým štěkotem, vyrojila známá proruSSká sběř Šebesta-Rudý-epr3-seng...
Včera do diskuze ke článku http­s://ww­w.re­flex­.cz/cl­anek­/zpra­vy/129­960/kl­dr-potvrdila-vyslani-vojaku-na-pomoc-rusku-putin-vyjadril-kimovi-vdecnost.html se tatáž sběř jaksi zapomněla vyjádřit. Ono není pro tyto kolaboranty k takovému tématu ovšem moc co dodat. Tvrdit, že zbabělý válečný zločinec Putin donedávna nelhal o přítomnosti severokorejských vrahů na Ukrajině (stejně jako kdysi o přítomnosti svých ruSSkých vrahů na ukrajinském Krymu) dost dobře nelze - stačí si vyhledat staré zprávy. Schvalovat "vyslání" si tito ničemní "bojovníci za ruSSký mír" zbaběle také nedovolí - to by museli otevřeně přiznat, že vedle vraha Putina jsou stoupenci i severokorejského komunistického vraha Kim Čong-una a podporují válku těchto zločinných bestií proti Ukrajině. Tak celá, jindy tak aktivní banda kolaborantských kreatur Šebesta-Rudý-epr3-seng raději zaleze jak zbabělé krysy. Při tom jejich modla, vrah Gottwald kdysi hlásal: "Není otázka, na kterou by komunista neuměl dát odpověď". A také "Čelem k masám!". Zde příležitost, ideově působit, titto proruští pacholci trestuhodně nevyužili. Inu dnešní fašisticko-komunistická ruSSká sběř už asi není, co bývala...
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Drsná pravda z historie začíná být opomíjena.
Richard Šebesta
@Petr Minář Sám si sběř a máš ikve tykve. Já na rozdíl od tebe se snažím být objektivní. Pokud někdo tvrdí že Putin je válečný zločinec , může být což jsem mimochodem nikdy nepopřel. Ovšem ze stejné logiky věci je válečná zločinec i Bush mladší kvůli vymyšlené válce v Iráku. To je za prvé a za druhé ty " demokrate " i Fučík byl zločinec a vrah,což ty jsi popřel. Kdo schvaloval hladomor na Ukrajině ve 30.létech minulého století je podle mne stejný jako Stalin. Fučík o tom prokazatelně věděl a zjevně mu to nevadilo. Na onen hladomor zemřely na Ukrajině nejméně 3-4 milióny lidí. Jeho kniha lží o životě v SSSR to dokazuje.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Táhni si o tom povídat s kumpány ze zločinného spolku Svatopluk, třeba s odsouzeným zločincem z KSČM Slálou (popírání válečného zločinu RuSSů v Katyni). Ty jsi stejný grázl - popíráš teď válečné zločiny RuSSů na Ukrajině. A se svým whataboutismem táhni také tam, kam patříš sám. Až bude debata o Bushovi, tak se snad přihlaš. Zatím je o vrazích z RuSSka. Bush byl mimochodem (už jsem ti to jednou, tupče, napsal) prezident státu, který jsem považoval za spojence (tedy žádná proruSSká kreatura jako dnes Trump) a jehož politiku jsem PODPOROVAL, neboť byla i v mém zájmu.
Se Skálou, který nenechá sáhnou na masového vraha Stalina, si ve spolku Svatopluk dobře rozumíš, co?
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta ty jsi objektivní poťap 🤣👍
Jozef Kolek
@Uživatel_5930928 de bile ! zase!!
Michal Kelner
@Richard Šebesta snažíš se být objektivní?
Tak přitlač, moc Ti to nejde.
Dezolátství není objektivita.
Richard Šebesta
@Petr Minář Ty nezalkni se. Když mluvíme o těch vrazích,kdo vraždil na Majdanu 2014 ? Podle Katchanovského kanadsko-ukrajinského autora,
to byli Ukrajinci podporovaní západem. Co ty na to moulo ? Doufám,že nebudeš tvrdit,že Katchanovski je proruský když žije v Kanadě ? I když ty jsi schopen jakékoli lži jen aby jsi obhájil své bludy.
Asatin
@Richard Šablej. Zadna zmena,porad idiot.
Petr Minář
@Richard Šebesta
To jsi oravdu takový v*l? Že někdo "žije" v Kanadě (Německu, Končinčíně nebo v Česku) VYLUČUJE, že by mohlo jít o proruSSkého blbce nebo dokonce agenta ať placeného (a že jich bylo, počínaje "mírovými aktivisty ještě za SSSR) nebo jen ubohého "užitečného ***ota" podle Lenina?
Já ti rozumím, ty také nejsi "proruSSký" (asi že žiješ v Česku?), jak tu sám o sobě drze píšeš. To ale nech na posouzení druhých, co je psáno, to je dáno.
Richard Sebesta
@Petr Minář vždyť říkám že ty máš ikve tykve.Kdyby Konečná řekla opravdu něco co je pravda.Tak ty budeš tvrdit že to je lež protože to řekla Konečná Jsi omezený primitiv
Richard Sebesta
@Petr Minář Jednou řekl jeden můj učitel .Byl to moudrý muž.Umel 3 nebo 4 řeči a komunisty nemusel.Po 68. si nechal narůst vousy a řekl že se oholí až okupanti vypadnou.Bavit se s někým kdo stále lze a nechce uznat fakta je zbytečně.Takze žij si ve svém vylhanem světě .Opakují se ale bavit se s někým kdo má ikve tykve je na dvě věci .
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta
http­s://cs­.wiki­pedi­a.or­g/wi­ki/Sez­nam_de­zinfor­ma%C4%­8Dn%C3­%ADch_­web%C5­%AF_v_­%C4%8D­e%C5%A­1tin%C­4%9B
Šebest ty jsi na hlavu 🙋 nech se vyšetřit 🤣 že věříš každému poťapovi 🙋🤣👍
Richard Sebesta
@Uživatel_5930928 nech si svoje hnoje ve pro sebe.
Jozef Kolek
@Uživatel_5930928 de bile!! zase!!
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta bez hlupáka Ivana Davida 🤣 si ani neprdneš 🤣ossle 🤣👍
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta pověs tu tvoji lež o kanadsko ukrajinským hlupákovi na vikipedii 🙋 a uvidíme jak dlouho tam ten žvást vydrží 🤣👍
Jozef Kolek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5577504
@Petr Minář
A co vraždění banderovSSkých vrahů v kurské oblasti? To je fajn? To se smí?
Táhni do Kyjeva na prospekt Stěpana Bandery, nácku!
Richard Sebesta
@Uživatel_5577504 To soudruh Minář neřeší.On ve svém Brontosaurim mozečku má své lži a ty mu staci
Petr Minář
@Richard Sebesta
Vyjádři se raději Svatopluku Šebesto, bojovníku za ruSSký mír (Mupi mup!), ke konečně přiznané účasti vrahů komunistického masového vraha Kima z KLDR na válce proti Ukrajně. To máš teď spojence, jen co je pravda! Další Slovani chtějí ztrestat Kyjev za Majdan, už se na to nemohli dívat...
A co poslat nějakou tu jednotku NATO na pomoc naopak Ukrajině? Aby byl dříve mír. Jistě jako OBJEKTIVNÍ Šebesta, co není vůbec proruSSký, jsi jednoznačně pro! Tak to tu napiš. A poděkuj naší "válečné" vládě (podle blbců jako ty), že dávno pomáhá Ukrajině.
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Na to ti tu odpovídají tvoji názoroví kumpáni, stejně mizivé inteligence, ti Šebestové či Rudí (ti takto ovšem argumentují proti Ukrajině): "Neměl si RuSSák začínat a v kurské oblasti byl klid a mír". Já bych to řekl jinak "Agresor ochutnává svou vlastni medicínu".
Sláva Stěpanu Banderovi, statečnému bojovníkovi za svobodnou Ukrajinu, proti dvěma masovým vrahům,
Hitlerovi a Stalinovi!
Zoro Mstitel
Nejen v mobilech , ale i na netu , např. www.seznam.cz
Petr Minář
Přišel mi, nevyžádaně, do poštovní schránky jakýsi cár papíru, který se nehodí ani na Häusel. Na přední straně fotografie všech profláklých tlam komunisticko-fašistického odpadu českého národa. A následují žvásty, kterým snad neuvěří ani Josef Vyskoč z Putimi. K čemu jsou zákony, upravující volební kampaně, když zde zločinné spolky jakéhosi komunisticko-fašistického slepence vedou drze předvolební kampaň, která dávno nebyla vyhlášena (že neméně ničemné a zločinné ANO soudem potvrzeného zloděje a podvodníka estébáka Babiše-Bureš dělá totéž samozřejmě nikoho neomlouvá). A je v tomto plátku pro blbce "napište nám své náměty" a internetová adresa. Tak jsem napsal (když se slušnému člověku dostane takovéto svinstvo do ruky (aniž to chtěl), musí jít i "slušnost" stranou): "Mám námět: strčte si, komunisticko-fašističtí zločinci, svůj plátek do své le! Přestaňte mne obtěžovat a zasviňovat mi poštovní schránku podobným hnojem. Mohu vás ujistit, že váš komunisticko-fašistický slepenec zločinců volit nebudu, vláda takové lůzy tu už byla a musel jsem pod ní žít 40 let. Nikdy více! Pryč s komunisticko-fašistickými proruSSkými zrádci, za vítězství demokratických stran SPOLU ve volbách!"
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Boj s nevědomosti patří mezi ty nejtěžší...
Názory určitých skupin, zde na Reflexu jsou opravdu o zvláštním přístupu jednotlivců na které blbec může klidně skočit.
Každý slušný člověk ví, že Babiš není lidumil, že Okamura jde po penězích, že Konečná křísí navrácení republiky do rukou dělnické třídy, že Turek od okurek je seladon a potřebná znalost ekonomie se ho netýká, že Rajchl je spratek z ulice co jde proti všemu, ale návrh na zlepšení mu chybí... atd.
Současná vláda měla alespoň odvahu něco změnit. Poprvé od revoluce!
S tím co máme v opozici nevíme nic. Jen, že
Bude líp. Jak? To neříkají.
Richard Šebesta
@Petr Minář Ty a slušný člověk ? Jako vtip by to ušlo ! Máš palec nahoru.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Moji slušnost jistě mohou posuzovat druzí. Jako tvoji "neproruSSkost". Kreatury jako ty a další od Okamůry mne jistě za slušného nepovažují. To bych ale ani nechtěl. S póvlem nechci mít společného vůbec nic.
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta ty s jsi hodně slušný 🤣degeš 🤣👍
Jozef Kolek
@Uživatel_5930928 de bile! zase?!
Uživatel_5577504
@Petr Minář
Taky si myslím, že by komunisticko-fašistické spolky SPOLU a STAN neměly být pripuštěné k volbám.
Barbora Danková
@Uživatel_5577504
fašisti jsou na Ukrajině... to nikomu nevadí?
Martin Kopecký
Tímhle novinářským blivajsem se někdo živí?
Neuvěřitelné, kam mohou naše média spadnout.
Uživatel_5577504
Tedy soudružko Bendová, toto politické školení mužstva Vám otevírá dveře do cenzorské tlupy soudruha sviňáka Foltýna.
Velká gratulace!

P.S. Nejste náhodou příbuzná Marečka Bendy, který nikdy nebyl v práci a pyšní se galským jménem Neumínic?
Asatin
Mozna ze kdyz vyhraje volby emigrant Babis, tak da na hrade vyvesit slovenskou vlajku.A skret Okamura zas japonskou vlajku.Nejllepsi bude povesit oba misto vlajek.A bude klid.
Pavel Nyklíček
@Asatin
Deda bylo by to fakt zadostiučinění všem hloupým, když by dva nejznámější imigranti japonec a slovák nám vládli.👌🤣
To bych se asi fakt prvně opil.
Richard Šebesta
@Asatin Sám jsi skřet a na druhé to schvaluješ. Mimochodem by nejraději vyvěsil ukrajinskou. Takže ? V čem je problém ?
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ty
Josef Galačiny
@Asatin Tak a Foltýn má doufám práci. A co Reflex? Souhlasí s věšením opozice že tento komentář nechal bez povšimnutí?
Petr Minář
@Josef Galačiny
Grázlové, lumpové, zloději a podvodníci jsou opozice? To je teda odhalení! Díky za informaci.
Alois Rudý
S těma ukrošskejma vlajkama je to dobrý nápad, ale snad by se nemuselo čekat až do voleb.😎
King I
@Alois Rudý jestli ty nejsi stejně zakomplexovaný skřítek malým pindíkem jako pitomio
Mibus
@King I Nechte hnůj vyhnít. Alexej Rudý je russák jak poleno v krbu. Jednou dohoří.
Pavel Nyklíček
@King I
Hele nech Rudocha žít ve své bublině. On je vděčný za kaúdy protimluv a sám si dává palce nahoru i když ještě nikdo na přispěvku nic nenapsal.
On pak přestane. Jen mu nesmíme odepisovat. Tím žije.
Uživatel_5734171
@Alois Rudý klidně si před ubytovnou vyvěs vlajku CCCP, pokud ti to dovolí. Jinak se budeš muset smířit s tím, že si o tom budou vždy rozhodovat jen a pouze majitelé. Takže jeden můj zákazník má na hotelu kanadskou vlajku a státu je do toho šumák. A tobě také. Ostatně drtivé vítězství liberálů v Kanadě je první velký úspěch Trumpa ve funkci... Čekám jen, kdy nařídí vyšetřování...))) A zvýší cla...
King I
@Uživatel_5734171 a mně se zdálo, že Lojza má nějaké úchylné myšlení...
Pavel Nyklíček
@King I
Jojo. Má. Je to jistý druh sebemrskačstvi 👌
Mibus
@Uživatel_5734171 Soudruh Rudý má tu svoji vlajku vytetovanou na hyždích. Vlevo srp, vpravo kladivo.
Uživatel_5930928
@ rudy Ofcoff 🤣 pohádky hloupaté ofčí babičky 🐑😎🤣👍
Jozef Kolek
@Uživatel_5930928 de bile! zase!?
Blitz
Vyvěš si rudé a se srpem s kladivem bolševická kreaturo
!!! @Alois Rudý
Pavel Nyklíček
@Blitz
Jeho nezměniš. On to má jako fetiš. Pokud mu nebudeme psát, skončí...
Mibus
@Alois Rudý A místo nich pověsit tu Tvoji rudou se srpem a kladivem? Ble. Hnusná představa. Zbaběle se schováváš v Česku. Z kremlu toho zvládneš víc. P.S. jak je v teploučku Putlerova konečníku?
Petr Minář
@Alois Rudý
Mohl bys to zkusit jako zločinec a s*vině podle pana Forejta, "docent" Ševčík, "co šel kolem". Trocha "nepříjemností" by ti snad zabránila nějaký čas psát zhovadilé příspěvky. Tak do toho!
Uživatel_5734171
Jsem smířen s tím, že ANO, SPD a další obskurní projekty typu Stačilo a Motoristé budou mít jasnou většinu. Netěším se na to, ale jsem s tím smířen. V tom případě AŤ SI VLÁDNOU!!! Žádné konstrukty typu koalice "proevropských sil", kterou se budou chtít někteří lidé v ANO a v ODS udělat. Slyším trávu růst a když poslouchám některé lidi jako Nacher nebo Skopeček, tak se k něčemu takovému chystají. Jako volič říkám jasné ne takovým snahám. ANO postavilo celý marketing na negaci všeho, vyluxovalo všechny hlupáky a to jak voliče, tak politiky. AŤ SI VLÁDNOU!!! Ať vládne Havlíček. Nacher a Schillerová s Foldynou, Rajchlem a Vidlákem. Zkrachuje to do roka. Nedohodnou se na ničem. Dopadne to jak na Slovensku, kde se nedohodnou ani co je za den. Ve vládě jsou čistokrevní hlupáci Bilakova typu. Za Smer gauneři, regulérní organizovaný zločin v čele s Ficem a Kaliňákem, za SNS opravdu hlupáci jako Huliak nebo Šimkovičová a za Hlas troubové jako Eštok. A všechno jde dolů kopcom, lidé se mají hůř a hůř, je jen otázkou času, kdy jim agentury sníží rating o další stupeň, už teď jsou o tři stupně za námi, výhled negativní, jestli Trump opravdu zavede cla na evropská auta a součástky, na Slovensko to dopadne přímo drtivě. Slovensko je na automotivě nejzávislejší zemí na světě...
seng
@Uživatel_5734171 hlavně, že tam nebudou blázni a populiste co slibujou německé platy,když je znovu lidé budou volit.
Mibus
@seng A ti Vaši zase vyluxují rozpočet jako minule. Rozdají peníze všem, kdo je volili. On to někdo zaplatí. A nejlépe potomci těch, kdo je volili. Mít se dobře teď a za jakoukoli cenu. Nechtěl bych být syn takového rodiče.
Richard Šebesta
@seng Přesně. Pokud je někdo hlupák Bilakova typu tak určitě Černochová,Fiala a další vládní " umělci ". Přiznám že i Bureš a jeho tlupa.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Stoupenec a kumpán komunisticko-fašistických zločinců (v zločinném spolku Svatopluk je Šebesta spolu se odsouzeným komunistickým zločincem Skálou, který mj. 21.8.1968 "vítal" na Ruzyni ruSSké okupanty) chce kádrovat... Hnus ke kterému se nesmí mlčet!
Uživatel_5734171
@seng
budou tam o dva řády větší blázni a hlupáci a tuto zemi budou ovládat lobbisté a šíbři. Počítám s tím a je mi to jedno, lidé potřebují dostat mokrým hadrem přes čumák. Přijdou o práci, všechno se zdraží, nastartuje se další inflace. Rozdají ničím nekryté miliardy, sníží se nám rating, za pět let budeme platit jen mandatorní výdaje a obří dluhy...
seng
@Uživatel_5734171 tak lobbiste propojeni na politiky fungovalo
dříve nejvice u ODS. A že Babiš rozdá lidem. Tahle vláda na svoje lidi kaslala.Důchodce oskubali o blbou tisícovku,ale sobě si přidali tisíce a chtěli ještě víc. Kdyby nebyl takový odpor u veřejnosti klidně by si těch 14% přidali moralisti
Josef Šátava
@Uživatel_5734171 Máte tam chybu, všechny hlupáky vyluxovala před minulýma volbama 5 koalice.
Mibus
@Josef Šátava Chi chi chi. To je moula.
epr3
@Uživatel_5734171 Když nezkrachovalo takové sdružení opravdových duševních ubožáků jako byla Pětikolka, tak tam vydrží už každý. Lidé jsou otupělí a pohodlní s čímkoli něco dělat. To je úžasné podhoubí pro politické gaunerství, jaké tady předvádí třeba STAN a zrovna tak pro politický diletantismus, jaký tady ztělesňuje Fiala.
Od voleb na podzim si nic neslibuju, tak alespoň ty ksichty ať se obmění....
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Ve své podstatě je to jak u Trumpa, kde mě napadá, jen jedno : Kozel zahradníkem.
Petr Minář
@Uživatel_5734171
S tím "zkrachuje to do roka" nemohu bohužel souhlasit. Jako kluk dobře pamatuji ty roky beznaděje po komunistickém puči v roce 1948 a řeči známých, že to "do roka dvou praskne". Říkali to samí slušní lidé, vychovaní Masarykovou republikou, ovšem lidé, jejichž krédem bylo "politika je svinstvo, jen od ní dál". Takovéhle zločinné svinstvo totiž, zvláště když je podporováno blbci (než blbcům dojde, co si zvolili - tak za dvacet let) a nakonec i zvenčí - zase komunisticko-fašistickým RuSSkem, jako tehdy, a jeho pohůnky na Slovensku a v Maďarsku, NEZLRACHUJE, do roka určitě ne. Právě proto musíme udělat vše možné (až po odpor, na který je právo občanů podle čl.23 Listiny lidských práv), aby toto SVINSTVO NEZVÍTĚZILO. A začít třeba vykopáním apoštolů SVINSTVA v této diskuzi, Šebestů, Rudých, eprů... Je to na nás! Politika je svinstvo, když jí dělají s*ině - typ koalice zla SPD-Stačilo!-Trikolóra...
Lidé bděte!