Divoký kačer

Zpět na článek

Bobošíková vystoupila z kandidátky STAČILO! a soustředí se na uvolněnou pozici papeže

22 komentářů

Mirek Faldýn
NEUVĚŘITNÉ ***, ŽE VÁS TO BAVÍ. ČR BY MĚLA MOBILIZOVAT O ČANY K ZÁCHRANĚ STÁTU, JEHO OBYVATEL. VÍTĚZSLAV PILMAN VÁM MNOHÉ OBJASNÍ
Jaroslava Halamková
Bez Jany by to nebyly žádné volby. Je to už taková česká tradice. Ale je pár stran, za které ještě nekandidovala...
Mirek Faldýn
@Jaroslava Halamková Vy nejste ničeho pozitivního schopna, jste bezcenná
V.Holeček
Poslankyně, Prezident, Europarlament, teď zase papež. Jestli ona si Bobošíková neklade zbytečně vysoké cíle. Chápu, že když musíš, tak musíš, ale nemohlo by jí stačit místo v nějakém menším vesnickém zastupitelstvu? I to by byl přeci hezký úspěch!
Richard Sebesta
@V.Holeček To by bylo lady málo ona chce rozhodovat o všem
Mirek Faldýn
@V.Holeček Bobošíkovè, popularitu na sítích můžete jen tiše závidět, má neuvěřitelnou sledovanost.Vy , jen můj odkaz a věřte že je poslední
Alois Rudý
Ona sama nevystoupila, ale musela. Pomalu začíná vycházet najevo její milostný románek s naším prezidentem a to by mohlo STRANĚ ve volbách uškodit.😐
Anonym
Autor článku je blbý, ale náš ! Veď píše podľa príkazov a tak mu nič nehrozí ...
Hana Skoumalová
@Dušan Trnka To mě zajímá. Podle jakých příkazů píše?
Zoro Mstitel
By nevydržela celibát ...
reproman
@Zoro Mstitel Možná by řadu ministrantů potěšila víc než kdejakej plešatej dědek.
Asatin
No umre blba.Zas jeden zbytecny clovek.
Pavel Kmoníček
Už titulek je výborný
Richard Šebesta
Landsmane někdy se mi tvoje vtipy zdají nemístné tentokrát tleskám. To se povedlo. Kdo zná Bobojdu tak ví že by to bylo i možné.Tahle arogantní a bezcharakterní ženská je schopná všeho.
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta Kdybys měl aspoň IQ dnešního dne 🤣 tak bys možná pochopil satirické a ironické komentáře pana Landsmana🤣ale ty nemáš šanci s tvojí dezzolatskou předpojatostí a omezenim🤣 a takových jak jsi ty je tu dost 🤣👍
Richard Šebesta
@Uživatel_5930928 Od tebe jako DEBILA to je pro mne vyznamenaní , takové hodnocení. Kesenem, danke schön !
Uživatel_5930928
@Richard Šebesta poťap 🤣 jsi solidní 🤣👍
Anonym
@Richard Šebesta Kam sa hrabe na Čaputovú !
epr3
Spočítejte radši, kolik modroptáckejch straníků prásklo po více jak třiceti létech svojí stranickou průkazkou. Bude to daleko větší prd.l, než tahle křečovitá, rádoby sranda.
Richard Šebesta
@epr3 Problém Bobošikové je že ona nezná míru a já osobně jí sleduji již dobrých 30 let. Žádná trapnost a arogance jí není cizí,pokud to povede ke korytu !
fantozzi60
@Richard Šebesta Před těmi 30 lety bych ni chtěl mít blíž
Anonym
@Richard Šebesta Sleduješ ? Čo si ty agent 008 ? To nemáš nič iného na práci ...