Divoký kačer
Přepište dějiny! Filip Turek jako první europoslanec překročil na české dálnici rychlost zvuku
18 komentářů
Petr Minář
12
Celá kauza 200kmTurka bohužel více než důvod k zasmání dává důvod k zamyšlení, nakolik zblbělost prorostla český národ. Na jednom zpravodajském webu ke kauze probíhá zcela vážně diskuze, že odsuzování tohoto potencionálního vraha za volantem je projev "malé české závisti vůči úspěšným"... Doslova v tomto smyslu se nesou četné "příspěvky" stejně inteligentních stoupenců tohoto výkvětu české opoziční politiky k hrůzovládě Fyjaly. Fyjalo octup, Turku, šlápni na plyn! Také TOHLE bude volit a chtít "převzít náš stát do svých rukou". Lidé s mozkem, bděte!
Přejít do diskuze
No jo, co naděláš, když rychlost je nepřímo úměrná inteligenci. Tipnul bych si, že měl namále, aby nepřekročil rychlost světla 

Protože jak známo blbost nadnáší a €poslanec za blbé obsahuje blbosti přímo neskutečné množství, tak příště bude heilTurek po dálnici létat. Kdo z ostatních politiků na to má?
Po Turkově arogantním nebezpečném přestupku bude policejní represe na silnicích vnímána občany vstřícněji. Nechtěně pomohl slušným motoristům a poškodil Motoristy.
Jako vždy je radost číst kačera, jen technická poznámka - to ferrari s kterým jel asi 327 za hodinu bylo evidentně pomalé, sežeňte mu něco rychlejšího a ten pacoš to dá 😂
Uživatel_5930928
@Anton Augustin dědku ty máš dost 🤣 buď rád že už to máš zapár🤣to že tajné služby podezřívají turka že schůzek s russáckem a Íránem ti evidentně nevadí 🤣👍
Uživatel_5930928
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-u-turka-si-podavaji-dvere-velvyslanci-autoritaru-u-konecne-cinane-40518398#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest268_redesign_mobil_varC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
🤣👍
🤣👍
Ano, postrádala jsem Zeleného Raoula, na Divokého Kačera jsem se dívala zpočátku s nedůvěrou , ale už si mě získal. Směju se stejně jako při ZR 🤣!