Padni komu padni

Zpět na článek

Turek se chová jako dítě, Fico odírá Slováky. A kdo bude nový papež?

18 komentářů

Petr Minář
Jaká zoufalá musí být duševní úroveň ubožáka, který si zvolí naziTurka jako svého reprezentanta...
Infantilního blba, o kterém jsem tu kdysi napsal, že jeho JEDINÁ kvalifikace je, že umí točit volantem trochu lépe než průměrný řidič. Teď se ovšem ukazuje, že ani to nemusí být úplně pravda, když tento blb se musí veřejně pochlubit, že ON umí jet 200 km/hod. I já, který neaspiruji na žádného superšoféra, jsem před lety, pro sebe, zkusil v Rakousku na A1 jet chvíli skoro 240 km/hod (s pomocí mírného klesání), ale v životě by mne nenapadlo, dělat ze sebe kvůli tomu výstavního blba na sociální síti... A za tímto 200kilometrovým hlupákem se houfují hlupáci ještě větší, kterým jeho deformovaná hranatá lebza zřejmě bez vnitřností a jeho 200 km imponují... I to má volební právo a chce si dokonce "vzít naši zemi zpátky". Lidé, bděte.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Zase lžeš, Svatopluku Šebesto. Lež je tvůj modus. Právě proto, že mne zajímá, co je doma (u mne ovšem "doma" není v RuSSku jako u Šebesty), tak mi není lhostejné Slovensko. Jako memento, co by se mohlo stát, kdyby blbci a zločinci, třeba z tlupy Svatopluk, prosadili svou změnu režimu...
Mne, mimochodem, Fiala "neodřel", Šebesto. Jistě není ideál mých představ (to by například už dávno zasáhl v souladu se zákony proti sběři Šebestů a jejich dezinformacím a štvaní), ale rozhodně mne NEODŘEL. Kradou leda Konečné, Šebesta a podobní.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Dnes je to slabý. Fakt hodně.
Michal Bednárek
Turek se chová jako blbec a Fico znásilňuje celé Slovensko.
Frank51482
Tak opravdu není normální, aby si někdo točil tachometr a dával to na sítě. Rychlost cca 200 km/hod dosáhne v dnešní době kdejaké auto, akorát puberťák Turek se musel pochlubit.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Potřebuješ, Šebesto, aby se o tebe někdo staral? Jsi tedy nesvéprávný? A volebního práva jsi se zřekl nebo ti bylo už odebráno?
Petr Minář
@Richard Šebesta
Šebestu Fyjala dokonce jak vidět odřel o mozek. Fyjalo, octup!
Richard Sebesta
@Richard Šebesta Mimochodem mne by zajímalo proč píšete že Fico odírá Slováky a nenapíšete radeji jak nás odírá Fiala ? Myslím že to zajímá každého normálního Čecha určitě více nez co dělá Fico na Slovensku .
Richard Šebesta
Pane redaktore situace nyní není nikde lehká. Fico odírá Slováky,no dobrá,možná máte pravdu ovšem Fico je u moci 18 měsíců. Nás Čechy odírá Fiala už přes tři roky. To je jasný fakt a díky nekompetentnosti jeho celé vlády se budeme mít hůř a hůř. Takže v čem jsme na tom lépe než Slováci ? V ničem. Jeden zásadní rozdíl tu je. Fico se stará o Slováky určitě více než Fiala o nás. Kdo považuje Fialu za dobrého premiéra ? Jakou že má podporu jeho vláda ? Slabých 20 % ? Volby definitivně ukáží za pár měsíců jaká je pravda.
Pavel Nyklíček
Myslím, že Turkův táta Klaus za toto extempóre Turka není moc nadšen.👎
V politice je to jak jízda na kole.
Nahoru se hrbíš a dolu to jde snadno.
Klaus tohle dobře zná. Turek teprve pozná.
Richard Šebesta
@epr3 Tihle hlupáci,jako Nyklíček, Minář a další je více zajímá co je na Slovensku.Co je doma jim je jedno jako Fialovi,taky je více zajímá Ukrajina jako Fialu. Proto ho budou volit. To je jejich logika
epr3
@Petr Minář Píše infaltilní vocas, co to půjde hodit znovu Fialovi....😂😂😂.
Richard Sebesta
@Pepa Zahrádka Mám problém s tím ze spíše než Fico mne zajímá co a jak nás odírá Fiala. Myslím že to ma logiku .
Frantisek Najman
A autor článku svými výlevy odírá zde ostatní.
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Fico je premiérem již po třetí, máte problém s fakty? Ale jeho fanklub mu žere vše což potvrzujte.
Pepa Zahrádka
@Frank51482 díky, takže to bude po skončení mandátu 16 let kdy vše dělal dobře a ostatní to vždy po slovensky dolámali a on to musel napraviť....
Pepa Zahrádka
@Richard Sebesta No logiku jen vaší, Fico je bůh 4x vládl a pořád jen dobře a za Fialou je spálená země, což ovšem nepotvrzují ani ratingy ani banky ani ekonomové, jen pan Šebesta, asi žijete špatný život ve špatné zemi, je třeba vyrazit tam kde se o vás postarají
Frank51482
@Pepa Zahrádka Fico je premiérem počtvrté.