Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Putinův okamžik pravdy aneb Bude Trump tím, kdo ho pohřbí?

58 komentářů

Jiří Kudela
Já stále čekám, kdy zadupe Trump Putina do země, jak tvrdil mimoň Fištejn. Vypadá to, že že se spíše dočkám zadupání Zelenského.
Bruno Ferari
Trump, pres cla, zatlaci na Cinu, aby dala ruce pryc od Ruska. Saudi zvysi tezbu ropy, ta zlevni jeste vic a benzinka Rusko se pujde klouzat.
epr3
@Bruno Ferari 😂😂😂
Jiosef Tyl
Trump je jak ten typickej americkej kovboj: vlítne do saloonu začne střílet a pak se podívá kdo tam byl.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ....a kouká že tam ležíš ty, potomek ofčí babičky a stepního ukrajince😂🤣
Jiosef Tyl
@Alois Rudý ano, tam na podlaze může ležet kdokoliv. Jen ty ne, protože ty se tam vznášíš jak ta holubička. Jestlipak víš proč?
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..Já vím všechno😉
Pavel Nyklíček
Trump si kecama může podat s babišem ruce.
Oba jsou nad hrobem a oba nemají jakékoli sociální cítění.
Empatie nula.
Ale jájínci, to teda jsou. 👌.
Snad si je peklo vezme, ale ten týden to iž nějak vydržime.
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ,,, no týden ti dát můžeme, ale potom....😶
Alois Rudý
Války jsou lidská zrůdnost a je jedno kdo je vede. Jak se naznačuje v článku, Ukrajina již fakticky prohrála. Vítězství Ruska a obsazení ruskojazyčné části bývalé Ukrajiny samozřejmě stálo a možná ještě bude stát mnoho životů na obou stranách, ale na to se historie neptá. 😶
Jiosef Tyl
@Alois Rudý jo tak to se budeš divit komouši"
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..proč a čemu proukrajinský bolševiku ?😎
Jiosef Tyl
ptá se epr3: "@Jiosef Tyl Jak to víš Josife? A víš taky, kolik mi dávají?" . - asi ti platí dost, při tvé velké aktivitě zde a na dalších adresách.
epr3
@Jiosef Tyl A ty víš o nějaké další mé adrese? Safra, to víš víc než já😂.
eva27
Ty vaše iluze o Trumpovi a jeho geniální strategii jsou až dojemné. Kolik už uplynulo dní od té doby, kdy měl chvástavý Trump zařídit mír na Ukrajině? Vraždění civilistů ve městech Sumy a Krivyj Roh v době jednáni o příměří je výsměch všem US mírotvorcům.
epr3
@eva27 Když si nebude ukrajinská armáda budovat budovat své štáby, ostatní vojenská hnízda, případně výrobny dronů a ostatní vojenské techniky uprostřed civilní zástavby, nebudou tam Rusové střílet.
Jiosef Tyl
@epr3 když tady chceš dělat chytrýho, což je v tvém případě naprosto absurdní, tak musíš taky číst zprávy. Sami Rusové přiznali, že to byl omyl, že tam to padnout nemělo. I když já jsem taky slyšel že tam jedna paní vyráběla v té ulici drony shahed-136 v 7 patře v 1 + 1. Ve velkém!
epr3
@Jiosef Tyl Když chceš dělat chytrýho, dej sem link. Ale pokud ses to dočetl na Foru24, tak se nemusíš namáhat...
Pavel Nyklíček
@epr3
Svatá prostato.
Jako bych slyšel vládce pekel Putina....
epr3
@Pavel Nyklíček Neposlouchej sousedy a vezmi si Tamsulosin.
Jiosef Tyl
@eva27 Rusko a USA zavádí asi nový trend: pokud chceš být v čele velmoci musíš být gauner.
epr3
Tady vidí situaci Ukrajinské armády úplně jinak:
http­s://ww­w.ar­madny­maga­zin.sk­/2025/­04/13/­stra­ty-ukrajinskych-ozbrojenych-sil-su-10-krat-vyssie-ako-oficialne-uvadzane/
richard richard
dezinfo medium od ruskeho trola.
http­s://kon­spira­tori­.sk/st­ranka/­1021
Jiosef Tyl
Putin na těch fotografií má vždy takový výraz, že bych mu dal poslední rohlík. Přitom je to vraždící monstrum.
PEtr Tobes
@Jiosef Tyl nj, proste skoleny KBGak..tohle oni vzdy umeli..fuj
epr3
@Jiosef Tyl Pokud je Putin monstrum, pak bránící ruskojazyčné občany východní Ukrajiny před Banderovskými nacisty. To jsou ta vraždící monstra, která ve skutečnosti rozpoutala tuto válku.
eva27
@epr3 🐀!
epr3
@eva27 Roztomilé.
Jiosef Tyl
@eva27 Evo, jo ta ikona spíš vypadá na myš, ale epr3 je ale kryssa.
Jiosef Tyl
@epr3 - tohle nemusíš psát - tohle píšou dezinformační weby z Ruska. Děláš zbytečnou práci za to ti fakt nezaplatěj.
epr3
@Jiosef Tyl Josife, a podle čeho soudíš, že jsou dezinformační? Zkusil sis někdy nějaký přečíst, neřkuli se nad obsahem zamyslet? Asi ne, viď? Tobě stačí, když ti Otík Foltýn nebo (pre)Vítek Rakušan řeknou, že je to řízené z Moskvy a že to nemáš číst. A ty pěkně poslechneš, protože jsi tak od maminky naučený....😂
dedeky
Helejte se @epr3, vy máte opravdu blíž ke vší hnidě než k Pepkovi Vyskočů
epr3
@dedeky Milý dedeky, ty nejsi ani ta hnida.
Daniel Záhradník
@epr3 prosimtě ,proč tady furt něco píšeš. Člověk se chce něco erudovaneho dozvědět a pak pobavit ,a ty tady píšeš nejprimitivnější propagandu. Ani jméno nemáš a jen pindaš.
epr3
@Daniel Záhradník Proč tu furt něco píšu? Ona tady není diskuse? To erudované máte v těch odkazech, co sem dávám. To, co píší autoři Reflexu je prosté oblbování a ty jsi jeden z těch, co se bez odporu nechá.
Jméno nemám, protože mi ho administrátorský systém sebral a přidělil tuhle značku, dříve jsem sem chodil pod vlastním jménem i fotografií. Nicméně, jestli tolik toužíš znát mé jméno a vidět mně na fotografii, tak sem docela často dávám odkazy na svůj blog. Stačí nebýt líný a rozkliknout si ho.
Petr Minář
@epr3
Sláva Stěpanu Banderovi, statečnému bojovníkovi proti 2 ze 3 nejhorších zločinců XX.století, Hitlerovi a Stalinovi. Hanba kreaturám, podporujícím dodnes (!) oba tyto vrahy, jako je epr3.
epr3
@Petr Minář Nadchází čas, kdy už by ses měl uchýlit do příslušného ústavu. Chtěl bych tě vidět, kdyby tvoji rodinu navštívila banda toho statečného bojovníka.....😂
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Celej Babiš.
epr3
@Pavel Nyklíček Taky mi tak Josif připadá...
Jiosef Tyl
V článku níže, kde je nadpis "turisté pod hladinou" a jak už jsem zblblej ze současných zpráv, tak jsem četl "trumpetisté pod hladinou." jo asi přání otcem myšlenky.
epr3
Dokdy ještě budeme číst ty kecy o tom, jak ruská armáda nemá lidi, jídlo, pohonné hmoty, techniku atp. jezdí na oslech a na válčení už mají jen polní lopatky?
Má to jen dvě možnosti:
- buďto mají tak výkonné polní lopatky, že jim to na ukra stačí
- jsme tu oblbováni nekonečnými a nepravdivými kecy
Ve skutečnosti daleko více platí svými životy Ukrajinci a Rusové v počtech lidí a množství techniky dominují.
Kdo fandí Ukrajině, ať si to ještě užije, vypadá to tak do švestek...
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­04/ja­ka-mesta-letos-putin-osvobodi-a-proc-velky-navrat-k-taktice-slavneho-napoleona-ruska-prevaha-ve-dronech-uz-10-ku-1-sokujici-obrovska-rebelie-na-ukrajine
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­04/u­kraji­na-vyviji-jaderne-zbrane-utok-ruskych-raket-iskander-vcera-na-mesto-sumy-miril-presne-na-jeji-spickove-nuklearni-vedecke-pracoviste-jeho-budova-byla-utokem-znacne-poskozena-dalsim-cilem-byla#­google­_vig­nette
Uživatel_5920566
@epr3 se odstěhuj do russácka 🤣 i se svýma offcama 🤣 když je tam tak parádně smradlavá russácká ofco 🐑🤣👍
epr3
@Uživatel_5920566 Nepsal jsi mi to už někdy? Asi jo, viď trumpetko? Tak dík za radu, ale jsem doma tady a tobě speciálně sem budu dávat odkazy na texty, které líčí jakoukoliv situaci u nás rozumněji a pravdivěji.
Jednou se to musí zlomit a i deb.lovi se třeba rozsvítí....😂
epr3
@Uživatel_5920566
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/rus­ky-raketovy-uder-v-sumach-varovani-kyjevu-neshromazdujte-vojaky-kvuli-vyznamenanim-pozvanka-na-slavnost-na-webu-misto-medaile-preletel-iskander-sefovi-sidlo-tajne-policie-i-jaderny-i/
Jiosef Tyl
@Uživatel_5920566 on se nemůže odstěhovat do Ruska, protože by přišel o výnoné živobytí, které mu za toto podrývání demokracie a štvaní proti režimu dobře platěj!
epr3
@Jiosef Tyl Jak to víš Josife? A víš taky, kolik mi dávají?
Petr Minář
@epr3
Za koho sem píšeš, ruSSký grázle? Kdo jsou ti "my budeme číst kecy"? Co tu ruSSký ničemo pohledáváš? Jediný článek zde ti není vhod, ke všenu dementní ruSSké kydy. To sem chodíš jen vyzvracet svou duševní ubohost a nadávat novinářům a slušným čtenářům? Táhni na weby pro takové d´menty jako jsi ty, je jich ve státě bohužel stále dost. Tam budeš moci číst o velikých úspěších RuSSka v boji s banderovci z Ukrajiny, o spasiteli lidstva Putinovi, o skvělém ruSSkém národě a jeho úspěších kam se podíváš, možná i o tom, že ještě naše generace bude (ZASE) žít v komunismu. Tam táhni RuSSe a tady neznečisťuj diskuzi.
epr3
@Petr Minář Jak co tu pohledávám? To se ptáš ty, co tu máš pořád plnou hubu demokracie? Zkus si najít ve Slovníku cizích slov, co to slovo znamená, a pak se přijď omluvit.
Ale to ty mně spíš pěkně po bolševicku nabonzuješ adminům, viď?
Petr Minář
@epr3
ProruSSkého lumpa a zločince, dezinformátora a štváče, S RADOSTÍ. Je to ostatně občanská povinnost. A "demokracii" Putinových vrahů táhni si užívat jinam, do Protiproudu či na jiný bolševicko-fašistický hnůj.
epr3
@epr3 Občanská povinnost😂😂😂Jenom tady hezky ukazuješ, jak toho bolševika v sobě máš zažranýho.
Nezapomeň, dnešní dezinformace je zítřejší informace. To jsem zvědavej, jakejma vlajkama budeš mávat po volbách.
richard richard
Dezinfo odkazy od ruskeho trola.
http­s://ww­w.nf­nz.cz­/kon­spirac­ni-server-nova-republika/
Jiří Macek
Pan Fištejn je velká rozumbrada, on jediný té situaci přece rozumí...
Jan Novak
zcela šílený Fištjen se svou stařeckou neschopností sebereflexe si nalhává, že jeho milovaný narcistický sociopat Krasnov zařídí poražení Zla, kterým sám je ....a tím nebohého Fištejna a jeho lži a manipulace očistí.... proč proboha tyhle bláboly někdo dokola pořád tiskne?
Jiosef Tyl
@Jan Novak - to nech na nás kdo z vás píše větší bláboly!
epr3
@Jiosef Tyl Josife, ty si vykáš?
Jiří Basler
No uvidíme, co se do dne "Vítězství" stane: Zeman s Klausem by mohli jet na Rudé náměstí na vojenskou přehlídku (a pak tam zůstat). Ale obávám se, že Doníka ani tohle barbarské bombardování k ničemu nepohne. Všechna videa z Ukrajiny má asi za vygenerované pomocí AI. USA zrtácí reputaci, podobně jako Rusko, na hodně, hodně let dopředu. Nechápu ale, že oba nemají nějakou zpětnou vazbu z okolí. Jo, v Rusku se za ni létá z okna. Ale doufejme, že Doníka za pár let vymění za někoho alespoň chytřejšího.
Hezké a klidné Velikonoce všem...
epr3
@Jiří Basler Barbarské bombardování? Shromáždění vojáků nepřátelské armády je legitimní cíl. To, že si udělali parádu uprostřed města je jejich hloupost, nebo Zelenského propagandistů záměr, dá se to pak mediálně zneužít jako terorismus proti civilnímu obyvatelstvu...
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/rus­ky-raketovy-uder-v-sumach-varovani-kyjevu-neshromazdujte-vojaky-kvuli-vyznamenanim-pozvanka-na-slavnost-na-webu-misto-medaile-preletel-iskander-sefovi-sidlo-tajne-policie-i-jaderny-i/
Jiosef Tyl
Trump kamarády nezabíjí, pouze ničí spojence (ekonomicky.) jo a hlavně se zbožňuje!