Divoký kačer

Zpět na článek

Průhonice zahalil černý kouř. Bývalý trumpista Babiš pálí v kamnech 50 tisíc červených kšiltovek

20 komentářů

veselé makovice
"Původní plán Andreje Babiše kšiltovky namlít a přidávat je do Kosteleckých uzenin mu zatrhla hygiena, která už prý přimhouřila jedno oko za to, že do párků mele motýle, kopyta ... "
Miloš Hora
Chlapi, takhle se propaganda nedá dělat. Píšete, že Babiš spálil červené čepice a dáte k tomu fotku Babiša s červenou čepicí...
Takhle to nevyhrajem, chce to nějaké nové tváře, do toho Reflexu...
bella.
@Miloš Hora

Já na tom nevidím nic špatnýho.Bez toho obr. bych já vůbec nevěděla, že Babiš nosil/nosí červenou kšiltovku.
Co postrádám je, že by REFLEX adekvátně tomu napsal, že hoří o kus dál, protože Fiala pálí svoje růžové brejličky a čelí pravdě s očí do očí.
Ale to se Reflex bojí napsat .
-----------------------------------
Uživatel_5919578
Mohl by ji pálit maje ji na kebuli. Zasmrdělo by to a bylo by po Burešovi. Pro lopatu Šebestu: "maje" je přechodník přítomný. Počítám, že ve zvláštní škole, kam jsi chodil, jste došli nanejvýš k vyjmenovaným slovům po "p". Pytomec, pyča, Šebesta 😀😀
Frank51482
Redakční komik Landsman zase slintá svoje hovadiny. Ještě jsem od toho člověka nikdy nečetl nic smysluplného. Jen hovadiny. Až Zelenský skončí, mohli by vystupovat spolu v nějaké estrádě.
Uživatel_5925744
@Frank51482 tak co tu lezeš ruďochu dezolátní???
Ladislav Pelánek
ANO 🇨🇿🇨🇿🇨🇿, volíme ANO
Uživatel_5920566
@Ladislav Pelánek pely dobrá volba 🤣 něco jak zaplať si svůj dárek minimálně dvakrát 🤣jo a máš tam špatnou vlajjku 🤣 slovenská vypadá jinak 🤣👍
Jozef Kolek
@Uživatel_5920566 de bile!! zase!!
Alois Rudý
Někdo pálí kšiltovky a někdo, na opačném konci politické reprezentace, zase dopředu a zoufale vyplňuje volební korespondenční lístky, aby se udržel u moci.😁
Pavel Nyklíček
Já myslel, že je zakopal...🤣
Uživatel_5920566
@Pavel Nyklíček někdo by ho měl zakopat hodně hluboko 🤣i s jeho čapicama 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5920566
On už vylez? I když je to jen politická mrtvola, měl by se nechat pod zemí. Člověk nikdy neví....
Jozef Kolek
@Uživatel_5920566 de bile!!, zase!!
bella.
Slabota.
Kačer je slabota!
----------------------
Uživatel_5920566
@bella. Káča super 🤣 ty jsi slabota 🤣co jiného bys teda navrhoval?beztak pomlít a vylisovat tampony pro oplzlé dezzolátky 🤣typu zaklekávací číča 🤣 apod.🤣👍
bella.
@Uživatel_5920566
jsi kosmos, kterého smázli.
Nepochopíš, že ty tvoje emotikony sázíš dál a jsi průhedný?Toto IQ mi sotva mže ( a nejen mně ) sdělovat něco .Nemůže nic!
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­...
Uživatel_5920566
@bella. Musím sázet emotikony co to dá 🤣ty nemáš žuby Mže?🤣lij dál 🤣 máš na to celý víkend 🤣👍
Uživatel_5919578
@bella. Neotírej se o naši řeku, fuchtle. Je sice stará jako ty, ale neskonale krásnější. Vona helmbrechtnice.
Jozef Kolek
@Uživatel_5920566 de bile! zase!!