Komentáře
Frank51482
Takové pořady jsou určeny pro duševní mrzáky. Normální jedinec se na takové sra*ky nedívá.
Autore, souhlas. Navíc mne takové pořady v komerčních televizích fakt ruší. Běží krásný blok reklam a oni do toho najednou prsknou kus nějakého filmu nebo reality show. K vzteku!
Kdo na to čumí je debbil.
Policajt ve výměně manželek? To zní jako začátek vtipu.
Oni si mysleli, že dostanou 150 litrů za deset dnů jen za to, že se zadarmo nažerou? Pokud do toho šli, ejich život má právě takovou cenu
Nejsem ničí máma.
Oni si mysleli, že dostanou 150 litrů za deset dnů jen za to, že se zadarmo nažerou? Pokud do toho šli, ejich život má právě takovou cenu
Nejsem ničí máma.
Nemám rád regulace a zákazy. Nicméně tohle by zakázáno být mělo. Viděl jsem jen střípky, ale bylo mi z toho na zvracení. Dospělí ať si dělají, co chtějí, ale tam byly malé děti, které žily v bídě a špíně, źivě jsem si představil, co musely pak zažít ve škole. Čeká se jen na nějakou tragédii. Tvůrci by měli dostat pokutu v řádu desítek milionů za porušení snad všeho, co se porušit v tomto směru dá...
Pokud někdo je schopen napsat že za sebevraždu člověka ještě k tomu elitního policisty může nějaký člen štábu tak pochybuji že by tento člověk měl veřejně vystupovat za Reflex.
Sebevražda je rozhodnutí samotného člověka který nebere ohled na okolí.
https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/reziser-vymena-manzelek-policista-sebevrazda-soud-trest-podminka.A250402_201736_domaci_dyn
Nejsi lehce out?🤣takto rozhodl soud 🤣👍
Aha tak to se omlouvám já myslel že nepravomocné rozhodnutí není konečné pokud se nepletu první soud rozhodl o nevině.