Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Masakr v Růžové zahradě. Končí USA coby globální ekonomický lídr?

28 komentářů

Jiosef Tyl
Babiše do koše!
Jiosef Tyl
Víte proč se Lojzovi rudému komančovi objevují ty palečky nahoru, i když píše naprostý nesmysly? On má totiž víc nicků. a tak si z nich posílá sám sobě tyto emotikony. A myslí si že jsme blbí!
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl - zapomněl jsem napsat do dárkového koše. A poslat ho jako dárek zpět Slovákům. V poslední době potřebujou nějakou radost.
Petr Minář
A proto, všichni hlupáci, volte ČESKÉHO Trumpa, estébáka Babiše, i když je vlastně slovenský.
Alois Rudý
USA končí proto, že novým světovým lídrem se stává jednotná komunistická Čína.😉
Alois Rudý
@Petr Minář ..moc nechápeš, že🙄
Alois Rudý
Jdu do sebe a jenom mezi námi přiznávám, že i tento nick "Jiosef Tyl" je můj a mám ho proto, abych "diskuzí" s ním vzbudil dojem, že moji oponenti jsou prostoduší hlupáci a daří se, proto pojedu dál..😏
Petr Minář
@Alois Rudý
Ano, do Babiše a jeho ANO bych si utřel. Stejně jako do rudých všeho druhu. Bohužel se obávám, že nejsou ani k tomu.
Alois Rudý
@Petr Minář ...Ty už si asi neutíráš zadek ani na záchodě, protože Babiš....😂🤣
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ...dobře tak sám sobě odpovím jsme prostě ti slušní a zřejmě moc nechápeš manželko (manželi), tak na to zapomeň.🙄
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..... No plnit volební sliby je nebezpečné, ještě by to nějaký šťoural mohl chtít i po naší vládě😀
Alois Rudý
@Jiosef Tyl .. No za tvého manžela nemůžeme, zkuste si vyměnit role, buď manželem ty.😉
Jiosef Tyl
@Alois Rudý ne to je proto abys občas vypadal chytře! Jinak s tím tvým "jedu dál" to je správný plán - vem to do Ruska!
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ,,,,Zatím jenom plní volební sliby pro které byl zvolen😉
Jiosef Tyl
@Dušan Trnka - jjj, ale až tady zavládne Babiš a ty budeš jeho mluvčím. (Dušan Trnka, na nervy brnká).
Jiosef Tyl
Trump řídí USA jako supermarket!
Anonym
@Petr Minář Skús tú dvojicu na hrade !
Anonym
Novým svetový ekonomickým lídrom bude ČR ! Rozhodol o tom profesor Nutela so zeťákom ...
Anonym
@Jiosef Tyl Ty sa o nás nestaraj ! Staraj sa o svetového ekonóma Fialu a profesora pochodovania soudruha komouša na Hradčana ...
Alois Rudý
Pisálku svět a zejména USA už jsou dál.😉
Jiosef Tyl
@Alois Rudý za které lidi mluvíš, že píšeš "nemůžeme" vy jste nějaká mafie? Navíc, když nepochopíš příspěvek tak na něj neodpovídej.
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..ano jak píšeš je to proto, abych vedle tebe vypadal chytře, no těžké to není😀
Jiosef Tyl
Trump mě svým chováním připomíná manžela, který přes den říká manželce: počkej jak ti večer v posteli nandám.....a pak první usne.
Jiosef Tyl
@Dušan Trnka - tak jestli ty jsi u vás šťastný, tak dělej jakože ten dárek není pro tebe.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý, už jsem ti to psal, sliby se dávají voličům proto, aby dotyčného zvolili. A ne proto, aby se potom plnily Nikdo z rozumných to nedělá, jen on.
Jiosef Tyl
@epr3 zapomněl sis dát sám sobě paleček nahoru!
epr3
@Alois Rudý 👍😁
epr3
@Jiosef Tyl
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor­/Konec­na-setrela-Fialova-zete-Tech-funkci-ma-vic-Rodinny-byznys-772198