Komentáře
S přechodem na Oneplay jsem sO2 skončil. Už dlouho jsem koketoval s myšlenkou, že platit platformu, z jejíhož časového prostoru patří 40 % reklamám, dalších 55 % opakovaným stupidním programům a zbývajících 5 % stále opakovaným jedněm a těm samým programům z vlastní tvorby je hloupost. Postup O2 při změně tarifů mi dal důvod konečně se osvobodit od této otročiny beze smyslu. Nejen, že O2 TV mi zrušila 3 kanály v angličtině, ale tarif mi zdražila o nezanedbatelných 2.360,- Kč ročně. Nepožádali mě o výběr z nabídky, nedali mi možnost jakékoliv komunikace. Kdo nemá O2 ani netuší, že existuje firma, která nedovoluje svým zákazníkům jiný přímý kontakt, než cestou messengeru. A kdo messenger ke kontaktu s O2 ještě nepoužil, tak ani neví, jak marná je to "služba". O2 může mít ambicí plnou skříň, ale jejich vztah k zákazníkům je důvodem, proč tyto ambice sledovat pěkně z dálky.
Me ty velke ambice PPF primely o2 tv zrusit. "Dostal" jsem navic obsah o ktery nestojim plus s tim prislo zdrazeni sluzby.

Uvrtat mě do netu a po 3 měsících mi zrušit službu za 100kc a nahradit ji za 499 a po dvou letech dokonce 699 je lumparna to je jejich cena napořád!
O2tv jsem měl za 150 se sportem teď ......
Již jsem objednal jiného dodavate.