Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Vznik Oneplay dokazuje, že PPF má stále vysoké ambice

6 komentářů

Milan Jirsák
Jo ale už bez me účasti.
Uvrtat mě do netu a po 3 měsících mi zrušit službu za 100kc a nahradit ji za 499 a po dvou letech dokonce 699 je lumparna to je jejich cena napořád!
O2tv jsem měl za 150 se sportem teď ......
Již jsem objednal jiného dodavate.
Miroslav Kašpar
Klíííd, ony všechny ambice časem přejdou
Ringhofer
S přechodem na Oneplay jsem sO2 skončil. Už dlouho jsem koketoval s myšlenkou, že platit platformu, z jejíhož časového prostoru patří 40 % reklamám, dalších 55 % opakovaným stupidním programům a zbývajících 5 % stále opakovaným jedněm a těm samým programům z vlastní tvorby je hloupost. Postup O2 při změně tarifů mi dal důvod konečně se osvobodit od této otročiny beze smyslu. Nejen, že O2 TV mi zrušila 3 kanály v angličtině, ale tarif mi zdražila o nezanedbatelných 2.360,- Kč ročně. Nepožádali mě o výběr z nabídky, nedali mi možnost jakékoliv komunikace. Kdo nemá O2 ani netuší, že existuje firma, která nedovoluje svým zákazníkům jiný přímý kontakt, než cestou messengeru. A kdo messenger ke kontaktu s O2 ještě nepoužil, tak ani neví, jak marná je to "služba". O2 může mít ambicí plnou skříň, ale jejich vztah k zákazníkům je důvodem, proč tyto ambice sledovat pěkně z dálky.
studio258
Tak ten článek jsem moc nepochopil. Normální reklama.
reproman
Já na bednu nečumím. Tedy mě mrzí, že nemám jak přispět.
Bruno Ferari
Me ty velke ambice PPF primely o2 tv zrusit. "Dostal" jsem navic obsah o ktery nestojim plus s tim prislo zdrazeni sluzby.