Komentáře
Premiér Fiala zveřejnil priority, jak zajistit bezpečnost Česka. Tuto cestu by měla podpořit i opozice
32 komentářů
Alois Rudý
4
Jasnou prioritou Česka je zbavit se současné neschopné vlády.😉
Přejít do diskuze
@Petr Minář .. Jak skrytý bolševiku píšeš, "opravdových Čechů a vlastenců" (rozumněj gaučových podporovatelů Ukrajiny) je v 10 mil Česku cca 1800 a to zřejmě část budou Ukrajinci, kteří dali před bojem proti Rusku přednost útěku do Česka.😂🤣
@Petr Minář Tak, tak. Přijede na oslu a všechny nás tu umlátí polní lopatkou. To jsem si nevymyslel, to píšou noviny, které žereš i s navijákem.
Ze strany Fialy je to naprostý a obecný blábol jednostranně politicky orientovaného člověka, který bohudík již brzy přijde o funci premiéra.😶
Minář, ty jsi zřetelně zakuklený podporovatel Putina. Tvé příspěvky o obsazení Česka "ruskými vrahy" mají skrytě zpochybnit obrannou úlohu NATO a zpochybnit jeho schopnost ubránit členské státy před možným agresorem. Již jsme tě prokoukli bolševiku.😶
@Uživatel_5919578 ...Ty jsi tak prudce inteligentní, jak ty potomek ukrajince a ovce to děláš ?😂🤣
Horsi nez Putinovska "diktatura" je pro Cesko horsi domaci a EU diktatura. Stejne tak Fialovska agresivita neslouzi nicemu dobremu. Fiala by si mel konecne uvedomit, ze jeho neustale opakovani hloupych frazi a demagogii pusobi na spoustu lidi presne obracene. Vsichni jiz davno vedi, jaky je jeho postoj a neustale vymyvani mozku pusobi na lidi casto presne obracene, stejne jako drive vymyvani mozku jinou diktaturou, ktera aspon mivala narozdil od nej nedeficitni rozpocty.
V rámci demokratické diskuse souhlasím s autorem ,že mír nebude pro Ukrajinu asi férový. Kdo uvažuje reálně tak vidí,že to je Ukrajina kdo prohrává a dodám opět už snad po sté. Kdyby se jednalo o míru (příměří) před rokem nebo dvěma Ukrajina by nemusela být tak rozbitá, nepadlo by tolik lidí a zřejmě by nepřišla ani o tolik území jako dnes. Premiér Fiala blouzní a vykládá nesmysly. Doufám,že po volbách už premiér nebude Jeho koncepci jako občan zcela odmítám. Mé přání je ani Fiala ani Bureš ale někdo s rozumem rozhodně ne tihle dva. Jeden zločinec druhý válečný fanatik. Uznávám ovšem že na současné české politické scéně těžko hledat někoho rozumného jak v ANO tak ve spolku spolu, na druhé straně horší už to snad být nemůže než tihle dva. Mimochodem na seznamkách byla dnes zpráva k jakému rozkrádaní docházelo na Ukrajině na MO z pomoci kterou posílají západní země. Jedna se o sumu asi 0,7 miliard kč. "To jde ne " ? Přitom pokud vím není to poprvé co to některá naše média musí přiznat. Čili, Ukrajinci už nechtějí bojovat
aspoň značná část, západní pomoc se sem tam rozkrade ale v NATO a EU to pro ně znamená nic nekončí jedeme dál ve válce až do hořkého konce ! Takže bůh s námi !
aspoň značná část, západní pomoc se sem tam rozkrade ale v NATO a EU to pro ně znamená nic nekončí jedeme dál ve válce až do hořkého konce ! Takže bůh s námi !
Napišme to na rovinu: zločinecké kreatury epr3, Rudý, Šebesta a podobní dělají VŠE pro to, aby jednou ruSSký vrah mohl bez zábran a odporu VRAŽDIT malé děti v Česku jako to předvedl dnes na Ukrajině.
Nechť si každý všimne, jak tato sběř nadává zcela stejně panu premiérovi ČR jako panu prezidentovi Ukrajiny.
Nechť si každý všimne, jak tato sběř nadává zcela stejně panu premiérovi ČR jako panu prezidentovi Ukrajiny.
Uživatel_5919578
@epr3 Nikoliv, prase jako ty toto nepochopí. Prase jako ty nemá čím chápat. Prase jako ty může akorát tak držet rypák. Understood, pig??
@Uživatel_5919578 Aha jaký vliv na to budeš mít ty ? Já jsem vyjádřil svůj názor. Ty místo invektiv řekni něco smysluplného .Sorry já zapomněl,že na to tvůj mozek nestačí. Kolik si vychodil tříd 5 nebo že by 6 ? to je pro tebe maximum možného,že ?
Uživatel_5919578
@Jiří Špalek Jsi dementní. Vyplývá to z toho, jak píšeš a co píšeš. Dříve byl obecní blb limitován hranicemi vesnice. Dnes se obecní blb jakžtakž naučil psát, má internet a myslí si, že o jeho kydy někdo stojí. Nestojí. A propos, mozek se tě netýká.
Ukacka nejsou veřejné mínění.Jsou to nacisti.Tech dokumentů bylo odvysíláno a dobových filmu snad dost.Minar je vlastizrádce a kolaborant!!!Argumenty nemá,ale zato nadávek habakuk!
@Petr Minář Tím že jsi podporovatel UA jsi vlastizrádce.A takových podpisů se dnes dá vytvořit tisíce.Neohanej se tu jaký si vlastenec.Mam ti popisovat co Ukacka za 2sv.delali jako bachaři v koncentrakach!Mě umučili půlku příbuzných.Jsi kolaborant a vlastizrádce,!A kecy ti hochu nepomůžou.Ty jsou na dvě věci na h.o a n.c
@Alois Rudý
Přečti si b,lbečku jejich zveřejněná jména, kolik tam je těch "Ukrajinců". Všichni museli na své mailové adrese potvrdit, že to byli oni, kdo podepsal. Naopak příspěvky může pod několika různými jmény vkládat jedna proruSSká sv*ně...
Přečti si b,lbečku jejich zveřejněná jména, kolik tam je těch "Ukrajinců". Všichni museli na své mailové adrese potvrdit, že to byli oni, kdo podepsal. Naopak příspěvky může pod několika různými jmény vkládat jedna proruSSká sv*ně...
@Dušan Trnka
450% proti té ničemné proruSSké a protičeské lůze, která píše štvavé protistátní "příspěvky" pod stejný článek.
450% proti té ničemné proruSSké a protičeské lůze, která píše štvavé protistátní "příspěvky" pod stejný článek.
Pro ty, kteří NEJSOU členy Svazu přátel ruSSkých vrahů, kteří se snaží o odzbrojení ČR (případně zemí NATO), aby to měli ruští vrazi snazší:
podepsal jsem zde a vyzývám i vás k podpisu: https://www.forum24.cz/petice-cesi-jsou-hrdy-narod-podporme-ukrajinu-zbranemi-a-budme-soucasti-koalice-ochotnych
Zatím je "score" toto: v diskuzi běsní kolaborantská zrádná sběř v počtu do 400 štvavých protistátních (proti naší vlasti, České republice) a protivládních příspěvků, petici dosud naopak PODEPSALO přes 1800 občanů, opravdových Čechů a vlastenců.
ProruSSká sběři, tu máte takový malý průzkum veřejného mínění.
podepsal jsem zde a vyzývám i vás k podpisu: https://www.forum24.cz/petice-cesi-jsou-hrdy-narod-podporme-ukrajinu-zbranemi-a-budme-soucasti-koalice-ochotnych
Zatím je "score" toto: v diskuzi běsní kolaborantská zrádná sběř v počtu do 400 štvavých protistátních (proti naší vlasti, České republice) a protivládních příspěvků, petici dosud naopak PODEPSALO přes 1800 občanů, opravdových Čechů a vlastenců.
ProruSSká sběři, tu máte takový malý průzkum veřejného mínění.
Uživatel_5919578
@Miloš Hora Spíš je neštěstí, že tví rodiče sesmolili tebe. Blbů máme víc než dost, Hora, nemusíš tedy rozhojňovat jejich řady.
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Takhle, Šebesta: jsi pologramotný hňup. Počítám, že dvouletý učňák je tvůj Oxford. Já jsem fakt vychodil více třld, než ty bys zvládl ve třech životech, bolševiku smradlavá, ostudo Karviné či Havířova, kde tam tahle hornická chamraď bydlí.
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta Myslím, Šebesta, že na to budeš mít vliv jako já na kvantové jevy. Ale otvírat hubu si můžeš...
Slova předsedy vlády mají potřebný charakter výzvy, která by lidi měla připravit na to, co kolem nás svět přináší a nejsou zde žádné haly pro Sáblikovou, tarify na volání za 80,-kč a roušky dovezené do domu od samotného bývalého předsedy.
Česko musí mít vizi a tato reálná. Jiná mounost zde stejně neni a malé Česko musíte vedle sebe větší kámoše.
Česko musí mít vizi a tato reálná. Jiná mounost zde stejně neni a malé Česko musíte vedle sebe větší kámoše.