Rozhovory
Pavla Horáková: Jak píšu v knížce, všichni jsme byli malý kurvy a komplicové režimu. Tedy skoro všichni
6 komentářů
Alois Rudý
1
@Cody Man ..Jako mladý školák jsem život nijak politicky nevnímal ani nehodnotil, měl jsem jiné priority života jako dítě, a proto je mi vás trochu líto, tak mladý (7 let) a už jste byl pevně politicky zakotven.😂🤣
Přejít do diskuze
Všichni jsme v době pohody byli "malý kuurvy" a po převratu v roce 1989 to zůstalo, akorát v rámci žumpy demokracie se oddělily "kuurvy větší". 😉
Všichni jsme byli malý *** a komplicové režimu?
Mluvte laskavě za sebe, madam.
Vy možná. Já měl jasno v sedmi letech (1970) = tedy žádná Jiskra, žádný Pionýr, žádné SSM, a přirozeně taky žádné ROH a KSČ.
I takhle se dalo žít.
Neházejte všechny do svého pytle. 🙂
Mluvte laskavě za sebe, madam.
Vy možná. Já měl jasno v sedmi letech (1970) = tedy žádná Jiskra, žádný Pionýr, žádné SSM, a přirozeně taky žádné ROH a KSČ.
I takhle se dalo žít.
Neházejte všechny do svého pytle. 🙂
No, píšeš to pěkně. Ale otázka je, kolik z nás je ochotno si to přiznat. Bo i já jsem býval pionýrem a svazákem a vymlouvat se na to, že nám ve škole lhali a doma radši taky, nechci
A jsem zvědav, zda se vůbec někdy zbavíme (jako že v převážné většině) toho smradlavýho bolševika v nás 
A jsem zvědav, zda se vůbec někdy zbavíme (jako že v převážné většině) toho smradlavýho bolševika v nás