Divoký kačer
Petr Minář
5
Dnes už Divoký kačer dávno není nějaká parodie politiky a politiků a tedy vůbec ne k smíchu... Tohle vše se už takřka děje - od zvolení reprezentanta bílé chátry do nejvyšší funkce v USA. Ale i tak dík pane Landsmane, když to už nemůže být k smíchu, snad jsou v ČR ještě lidé, co se zamyslí nad tím, co pro společnost a stát znamená zvolit neinteligentního, nevzdělaného a nemyslícího blbce do čela. Ať slibuje cokoliv. Kandidátů se stejnými charakteristikami je zde bohužel dost.
Přejít do diskuze
@Petr Minář
V současnosti přichází trend volit do vedení státu lidi s pochybnou minulostí.
Lidé volí kohokoli,.kdo je stíhán, obviněn, jeho činnost je prokazatelně pro stát destruktivní a hle, stejně ho volí..
Nedavno jsem komunikoval se svojí klientkou po osmdesátce a zeptal jsem se jí koho by volila.
Chvilku si nemohla vzpomenout a pak ji paměť naskočil a řekla babiš.
Zeptal jsem se jí, kdo to je, trochu znejistila a prý ho viděla v televizi. Při totazu co dělá , nevěděla.
Tak jsem se zeptal zda zná i jiného politika. Nemohla si vzpomenout a prý ten babiš jim dal peníze.
Zeptal jsem se jaké? Prý na obědy....
Dobrou chuť.
V současnosti přichází trend volit do vedení státu lidi s pochybnou minulostí.
Lidé volí kohokoli,.kdo je stíhán, obviněn, jeho činnost je prokazatelně pro stát destruktivní a hle, stejně ho volí..
Nedavno jsem komunikoval se svojí klientkou po osmdesátce a zeptal jsem se jí koho by volila.
Chvilku si nemohla vzpomenout a pak ji paměť naskočil a řekla babiš.
Zeptal jsem se jí, kdo to je, trochu znejistila a prý ho viděla v televizi. Při totazu co dělá , nevěděla.
Tak jsem se zeptal zda zná i jiného politika. Nemohla si vzpomenout a prý ten babiš jim dal peníze.
Zeptal jsem se jaké? Prý na obědy....
Dobrou chuť.
Divoký kačer je zcela evidentní satira. Tedy až na texty o Donniem a jeho MAGA šašcích. Tam už člověk neví, jestli něco takového reálně není možné. Nedivil bych se.
Trump a jeho suita jsou na úrovni nejúchylnějších římských diktátorů
Trump a jeho suita jsou na úrovni nejúchylnějších římských diktátorů
Tak toto už skoro vypadá jako tiskové zprávy americké vlády. Je těžké vymyslet blbost, kterou by Doník a spol. už neudělali.
Kacer donald se opravdu hodi jen do kresldneho filmu.On uz vubec nechape jaky budou mit dopad jeho reznicka politika.Pokud by ho zavreli do blazince,,tak zachrani svet.Bohuzel to asi nevyjde.
@Miloš Hora
Chechtáš se snad jen své blbosti a ignorantství. Blbosti, při které nejsi schopen pochopit, že něco jako Trump není Amerika. Že v Americe je možné, aby, dočasně, bílá chátra (tedy něco, čím opovrhovali i jižanští stoupenci otrokářství) zvolila lumpa ze svých řad až do čela státu, vypadalo celá léta nemožné. Leč stalo se. Ale stále je tam dost těch, kteří zpívají v hymně USA "Pak zvítězit musíme - když naše věc je dobrá - heslem nám provždy buď - věříme v Boha - pak vlajka hvězdnatá - v triumfu barev svých - vlát bude svobodně - domovu statečných" a kteří tomu i věří.
Statečný národ se nenechá dlouho ovládat zbabělým a zhovadilým tchořem, ať si bere USA a "bílou rasu" do huby jak chce. Jak řekl v románu o statečných Američanech Poslední Mohykán starý náčelník Delawarů Tamenund (parafrázuji): "Nikdy v životě jsem neviděl tak podlého amerického prezidenta, který by jako zrádná zmije opustil a zradil spojence". Já pamatuji prezidenty Trumanem počínaje ...
A, blbečku, MNE skutečně osvobodili Američané. Za měsíc a něco přes týden tomu bude 80 let...
Chechtáš se snad jen své blbosti a ignorantství. Blbosti, při které nejsi schopen pochopit, že něco jako Trump není Amerika. Že v Americe je možné, aby, dočasně, bílá chátra (tedy něco, čím opovrhovali i jižanští stoupenci otrokářství) zvolila lumpa ze svých řad až do čela státu, vypadalo celá léta nemožné. Leč stalo se. Ale stále je tam dost těch, kteří zpívají v hymně USA "Pak zvítězit musíme - když naše věc je dobrá - heslem nám provždy buď - věříme v Boha - pak vlajka hvězdnatá - v triumfu barev svých - vlát bude svobodně - domovu statečných" a kteří tomu i věří.
Statečný národ se nenechá dlouho ovládat zbabělým a zhovadilým tchořem, ať si bere USA a "bílou rasu" do huby jak chce. Jak řekl v románu o statečných Američanech Poslední Mohykán starý náčelník Delawarů Tamenund (parafrázuji): "Nikdy v životě jsem neviděl tak podlého amerického prezidenta, který by jako zrádná zmije opustil a zradil spojence". Já pamatuji prezidenty Trumanem počínaje ...
A, blbečku, MNE skutečně osvobodili Američané. Za měsíc a něco přes týden tomu bude 80 let...