Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBabiš chce po volbách zrušit zábavní pořady na ČT. Jestli skončí StarDance, rozbiju mu hubu, vyhrožuje Eben
24 komentářů
Alois Rudý
1
Ebene najdeš si jiné koryto, tedy snad😶
Pavel Nyklíček
Mám nápad 🙏.
Co takhle zrušit babiše a nastal by ráj na zemi 🥂.
Palce nahoru můžete posílat bez bázně a studu. 👍👍👍.
Když máme hen len ten Aprílé 🤣
Co takhle zrušit babiše a nastal by ráj na zemi 🥂.
Palce nahoru můžete posílat bez bázně a studu. 👍👍👍.
Když máme hen len ten Aprílé 🤣
@Pavuel Nyklíček
Babiše NERUŠIT!A nerušit ani Fialu!
Potom by už nebyla žádná zábava....
Babiše NERUŠIT!A nerušit ani Fialu!
Potom by už nebyla žádná zábava....
Zoro Mstitel
Hlavně ať zruší poplatky
@Zoro Mstitel
Vzorná kobliha: dostane sice (v tomto případě na obrazovce) doslova lejno, ale bude ZADARMO!
Ubohost některých "voličů" je neskutečná.
Vzorná kobliha: dostane sice (v tomto případě na obrazovce) doslova lejno, ale bude ZADARMO!
Ubohost některých "voličů" je neskutečná.
@Zoro Mstitel
Chápu. Teď ti to zvedli o 15 Kč. Já ti je pošlu. Nemam rad, když prostý lid trpí.
Chápu. Teď ti to zvedli o 15 Kč. Já ti je pošlu. Nemam rad, když prostý lid trpí.
Počkej frajere, to bys z toho vybruslil moc lacině. Těch 15 Kč musíš poslat všem koncesionářům, kterých se to týká. To už není o patnácti korunách, ale o desítkách milionů. Chápeš ten "drobný" finanční rozdíl?
Nejvíc mě pobavil Eben v roli Zoro Mstitele. Vždyť je rád, že se udrží na nohách a chtěl by se do někoho montovat! Další ze série šašků.
Nejvíc mě pobavil Eben v roli Zoro Mstitele. Vždyť je rád, že se udrží na nohách a chtěl by se do někoho montovat! Další ze série šašků.
Jaroslav Lindner
Zábavné pořady perfektně nahradí Babišovy projevy. Národ se potrhá smíchy. Zvláště po jejich překladu do srozumitelnější znakové řeči.
Jana Nováková
A teď tu o Budulínkovi !
Uživatel_5920566
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Jana Nováková
Ty si zvladla nadpis?
Tým ČT gratuluje a posílá první splátké 15 Kč na navýšení.
Ty si zvladla nadpis?
Tým ČT gratuluje a posílá první splátké 15 Kč na navýšení.
Petr Minář
Zábavním pořadem budou už jenom mektání tohoto makaka ve staroslověnštině o složení Sluneční soustavy a kde vzniká v krávě mléko? To ta televize bude i zadarmo drahá. I s taneční vložkou jelita, převlečeného za pytel brambůrků.
Uživatel_5734171
Babiš nezruší Stardance, jen vymění moderátory. Juchelka a Schillerová budou nové tváře pořadu...
Pavel Nyklíček
Babiš chce zrušit ČT, Babiš chce zrušit parlament, Babiš chce zrušit soudce, Babiš chce zrušit konkurenci, Babiš chce zrušit vládu, Babiš chce zrušit válku, Babiš chce zrušit stopku na EET, Babiš chce zrušit redaktory, Babiš chce zrušit pozastavení jeho dotací, Babiš chce zrušit důkazy o STB, Bábiš chce zrušit svůj vysoký krevní tlak, Babiš chce zrušit svedluhy u 35 bank, Babiš chce zrušit dovoz konkurenčních hnojiv z UA, Babiš chce zrušit daně pro Agrofert, Babiš chce zrušit svou vadnoucí červenou kšiltovku, Babiš chce zrušit svou nesmrtelnost.
Má co dělat. Zubatá se nezakecá...
Má co dělat. Zubatá se nezakecá...
Uživatel_5700640
A jak to bude s večerníčkem ?