Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Fiala sedí na větvi, Konečná má širokou sukni. Maláčová se Ruska nebojí, k čemu stíhačky?

61 komentářů

Uživatel_5734171
Začíná boj o zrno, jak s oblibou každoročně v létě psali soudruzi novináři. Dezolátský rybníček je omezený, dravců je spousta. Ve stejném rybníčku loví Bureš, Okamura, Konečná, Macinka (Motoristé), socani, Rajchl, Trikolora, Šlachta... V podstatě se nedají ani rozlišit. Dohromady dají možná 60 % voličů, ve skutečnosti budou všichni s výjimkou ANO bojovat o život. Takže půjdou především proti sobě navzájem. Naštěstí pro nás. A pro nás je myšlena budoucnost této země. Nejméně 20 procentních bodů voličských hlasů zase propadne a to je dobře. Přitom nikdo jim nebrání, aby se spojili, ale to by znamenalo riziko zvýšeného kvóra a to ani jeden z nich riskovat nebude. U koalice Spolu je kvórum 11 procent a to není málo. Navíc v drtivé většině jsou ty projekty stranou jednoho muže či ženy. Zná snad někdo kromě lídrů jiného politika u projektů typu Přísaha, PRO, Stačilo? Ne a neznají je ani voliči těchto projektů. Oni tyhle podivné projekty většinou skončí prvními volbami. Pak zadlužené skončí tím, že se servou o zbylou kořist, pohádají se a založí další projekt... Klaus už takhle založil čtyři strany. Teď mu dal peníze uhlobaron Tykač, Klaus přitáhl prostoduchého Turka, přitáhl zkrachovalé existence z ODS (Boris Šťastný) zapomněl na spory s Babišem a lísá se k ANO.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Zahrádka lhát a psát nesmysly vám jde dobře jako celé této válečné vládě ! Mimochodem nemluvím o sobě,myslím to tak že v téhle zemi prakticky nic nefunguje jak by mělo a všude chybí prachy. Mudrlante
Pavel Nyklíček
Je fakt, že Konečná nemá náboje. Jí opravdu nezbývá jen ústní plamenné vyjadřování a kárání všeho co vláda dělá, ale program o tom co by pro stát udělala chybí, chybí lidi, které vlastně má u komunistů a hlavně chybí peníze a to ve spojení s historickou problémovou komunistickou dobou je sebevražedná kombinace.
Navíc ona sedí v Bruselu, takže vysvětlovat voličům, že je zcela osamocena ani nemusí.
Hnutí ANO zaznamenalo první pokles před pár dny, což je přirozené, jelikož každý pochopí stejnou rétoriku,, nedostatek lidi a pracovitá Alena na Tiktoku je výsměch všem.
Stejně je to u Motoristů, kde Turek rovněž sedí v Bruselu, kde jako Konečná nemá šanci nic ovlivnit a domácí dění v hnutí, kterého ani není členem je rovněž odsouzeno díky své nulové hodnotě, snad jen jako předvoj Ano.
Kromě vládní koalice zde vlastně není nikdo kdo by ještě mohl dělat klasickou politiku.
Kdo chce změnu v této těžké době ať brnkne do ruska a bude ji mit, nebo stačí počkat na abstinenta Vondráčka, ten říkal, že po volbách vyrazí do Moskvy za něj.
Frank51482
A šmudlové z Reflexu zatím penízky od Křetínského mají. Musí ale psát denně svoje úderky-
František Uhlíř
@Alois Rudý Jsi opravdu rudý, rudou vlajku třímáš v konečníku. Co budeš dělat, až bude opravdu russák v Hodoníně, Frenštátě? Budeš litovat svých vyjádření, nebo poběžíš s kyticí naproti okupankům? Vážíš si svobody, nebo požaduješ nad sebou kyj, který tě bude pohánět k lepšímu výkonu pro okupanty? Jseš prostě nesvépràvný a nemáš právo rozhodovat o svobodě jiných svobodných občanů.
Jiosef Tyl
@epr3 tak to jsi mě poprvéskoro kladně překvapil. Krásného půl palečku. Házet hlasy malým stranám bývají vyhozené hlasy. Pak vyhraje ten, koho si opravdu nechtěl. Musíš si chlapče dát tu práci a opravdu zvolit to menší zlo. Jinak to prostě nejde. Jinak se nepohnem.
Alois Rudý
Rusko nás opravdu neohrožuje a je směšné tvrdit něco jiného. Jde o běžný konflikt dvou bývalých zemích SSSR, který by už dávno skončil, pokud by ho EU nepřiživovala dodávkou zbraní pouze jedné straně. USA už to, na rozdíl od EU, po chopily a dodávky postupně omezují. 😶
epr3
@Jiosef Tyl Nemyslím si, že by Babiš dělal něco ještě hůř než Fiala, ale jejich vládnutí je v zásadě stejné, hrabání pod sebe a ve prospěch lidí, které potřebují a naprosto servilní a podlézavé vůči EU.
Psal jsem to tady už mnohokrát, klidně to zopakuji i tobě: Babiš ani ANO nejsou mí favorité, volím podle toho, kdo mně dokáže oslovit a navrhnout smysluplný program, což jsou bohužel jen malé strany. Ale radši to hodím s čistým svědomím jim, něž vědomě podpořit, lháře, nenažrance, stalinistické totalitáře a idioty.
Jiosef Tyl
Epr3 dobře, akademik to nedělá úplně nejlíp. Ale brzo se přesvědčíš o tom, že se to dá dělat daleko hůř!
Richard Šebesta
@Pepa Zahrádka To ANO jenže pod vedením Fialy jsme malí i chudí díky Fialovi.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček kecy každý den stejně jalové...ale bav se😂☀️
Saša Krach
A co stíhačky...Samo sebou máme Gripen.Evropska firma která potřebuje podporu a finance ..To ji nedáme a dáme to na 35 aby náhodou jsme neměli své....
Pro malé státy EU a chudší je Gripen výhra.......ovšem
To naše sebevědomí křížené z ..blbosti...😂😂🥵🥵
Kdy budou volby...
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Vzpomínáš na Mafru? Spojuješ si s tímto plátkem někoho?
kosmos kosmos
@Frank51482 tebe platí kdo šmudlo jedna 🤣beztak pracovní úřad 🤣👍
kosmos kosmos
Dezoši budou hrubě nesouhlasit až zuřit 🤣 není před dáfkami?🤣👍
Alois Rudý
Ruska se bojí jenom ti, kteří si to zaslouží. Většinová část slušných lidí Česka se bát nemusí.😉
Alois Rudý
@František Uhlíř ...Zajdi k lékař i stihomam se dá léčit😂
František Uhlíř
@bella. Belo, máš alespoň 5 obecních tříd základní školy s vysvědčením alespoň za 4 z předmětů, které se tam vyučují? Asi ne. Bohužel pro naši republiku, máš volební právo. Jsem zvědav, jestli ti Bureš, Aluna, Žalud a vlastně celá "lepší" vláda pomůže k blahobytu, nebo budeš brečet ještě víc a platit vyšší ceny energií, daní, poplatků všemožných odvodů a za máslo které Bureš Babiš vyrábí apredražuje. Jsi k smíchu. A můžeš se zalknout závistí. Nakonec ti to nepomůže k bezpracnemu blahobytu. To poznáš až bude pozdě pro nás všechny. Já možná přežiji, ale ty se zhroutíš, protože ti koblihy z ANO nikdy nepomůžou.
bella.
Bendová, nechte toho!
Naprostý souhlas, ano Fiala je p a r c h a n t , protože nelze svolávat opozci k vyjádření se k něčemu, co za její zády už rozhodl.
-------------------------
Sorry jako, jak byste takového jedince, který si hraje na manažéra státu nazvala Vy?
Já jasně a řetelně jako Schillerová ! 👍👍👍.

A teď si shrneme část Vašeho článku:

Protože on- Fiala - nenapomenul opěrný sloup české politiky + " demokracie " , naši kdysi dávno vyučenou opravářku zemědělských strojů , jinak nyní senátorku Mirku Němcovou za to ,že si pouštěla svou nevymáchanou hubu na špacír a občany co neháží stejné lejno na Rusko jako ona urážela výroky do proruských švábů , a protože Fiala nenapomenul ani Řeporyjského soukmenovce ODS a starostu za nelidskou ohavnost ohledně Anny Slováčkové , a protože nenapomenul Foltýna, (kterého si s Pavlem na občany najal ) za to, že občané co neháží lejna na Putina jsou s v i n ě , pak máte Vy, madam Bendová , zbytečnou starost, že se za parchanta Babiš neomluvil.👍.

Zbytek Vašeho článku bude asi zase blábol, dočetla jsem jen k Vašemu podivení se nad neomluvení se Babiše!

( Mimo protokol, madam, kolik máte od řádku ?)
Na tuto produktivitu práce bych já prskla Reflexu EET jak vyšitý!
P.S. Ani na vteřinu se nebojím, že by Putin zaútočil na Česko.
Pravda, mám vyšší IQ, než Pavel a zdá se i než Fiala !
----------------
-------------
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta já už velké prachy mám. Tohle já dělám pro vás zdarma.
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Ty když to víš všechno tak dobře dopředu, proč se nedáš k jasnovidcům ? Tam vyděláš velké many a budeš slavný. Nebo to jsou jen tvé kecy a bláboly nebo tvá zbožná přání ?
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta no musíš brát v potaz pod jakým velením zrovna ta vojska fungují. Jak zrazovat spřátelené země ti možná brzo ukáže Babiš.
Pepa Zahrádka
@Saša Krach A to že firma Gripen neexistuje vám ve vašich teoriích nevadí?
Pepa Zahrádka
@Saša Krach A ty ceny jistě porovnáte, že? Oni již mají 39 v provozu a 40 objednaných (F 35) a pokud si vyvíjejí svůj SW tak by bylo špatně kdyby měli cenu jako my na 24 ks včetně SW. A co jsou to ty jiné závazky?
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl No když budu férový ne jako ty s černobílým viděním světa, tak dá se věřit západu a nejen jemu ? V roce 1938 a 1939 nás západ Anglie a Francie zradili hned 2 x. Dále Poláci jako naši sousedi nás taky zradili 2x 1938 a 1968 (jen připomenu že pokud jde o rok 1968 tak byli to Poláci a Východní Němci kdo byli nejaktivnější v tom aby sem VS vtrhla) Němci ti nás zradili taky 2 x 1939 a 1968 no a Rusové (SSSR) 1x 1968. Toliko historická fakta.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Nyklíčku nejsem a to zdůrazňuji volič Konečné a nikdy nebudu ale já myslím že i spolu nemá náboje.Fialu v Brně vypískali studenti v ODS se ozvývaji hlasy, že koalice spolu táhne ODS dolu a je třeba spolu opustit , dokonce místostarosta v ODS za Prahu 8 vyzval Fialu ať přímo odstoupí. Nevím ale mistr Fiala se pomalu ocitá v izolaci ve vlastní straně a pokud volby projede jeho politická kariéra skončí.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta - není jim zatím to, že Rusku se nedá věřit a to i historicky?
Jiosef Tyl
Kam nemůže čert, nastrčí ženu!
Richard Šebesta
Pro někoho je dezoscéna současná opozice. Pro mne je nyní dezoscéna současná vláda a Piráti. Paní Bendová jedna připomínka .Proč nebyli Rusové v Hodoníně v době kdy jsme nebyli v NATO ? Nyní když jsme v NATO tak nás a nejen nás napadnou a budou v Hodoníně ? To nemá logiku. Takže ač nejsem volič Maláčové v tomhle s ní souhlasím. Někteří lidé tvrdí, když chceš krást tak to dělej tak aby tě nechytili . Já mám něco podobného ohledně lhaní. Když už chceš lhát tak tak lži tak aby to mělo logiku a bylo to věrohodné ! Vaše lhaní paní Bendová není věrohodné a logiku to nemá vůbec. Navíc kdyby se NATO rozpadlo nebo plnilo to co slíbili Gorbačovovi západní politici byť ústně o nerozšiřování na východ, žádná válka by na Ukrajině nebyla. Válka na Ukrajině vznikla proto,že Ukrajina chtěla do NATO.Rusko se i za Putina snažilo o spolupráci se západem ale ten neměl absolutně zájem. NATO chtělo za každou cenu konfrontaci s Ruskem. I mnozí naši protiruští politici (Kocáb) přiznávají že Rusko chtělo taky do NATO což by mnohé vyřešilo jenže ze strany NATO nebyl zájem. Takže nejen,že nesplnili to co slíbili Rusům po rozpadu VS ale ani nechtěli mít Rusko jako spojence. Čili co chtěl západ (NATO) ? Konfrontaci takže ji mají a dokonce vojenskou s tím zřejmě dámy a pánové na západě nepočítali , nebo ano ? Nikdy jsem nebyl rusofil ,celý život jsem germanofil ale nyní stojím na straně Ruska. Může mně Fiala třeba zavřít nebo vyhodit z okna ale stojím si zatím co jsem napsal.
epr3
@Pavel Nyklíček Fyjalo octup tady tapetuješ pořád jen ty, já se ptám, co je dnes ODS zač? Že to nepochopil blbeček kosmos, se nedivím, ten je naprogramovaný jen na své ofce, ale o tobě jsem měl alespoň nepatrně vyšší mínění....Spletl jsem se, podporovat vládní věrchušku sem chodí výhradně individua s inteligencí prvoka...
Saša Krach
@Pepa Zahrádka A představ si kdyby nebyl kongres USA židovský...
Ten Izrael má trochu jiné ceny...😂😂😂😂😂 A jiné závazky vudci USA....proto velká vojenská pomoc...a nepiš blbosti
Saša Krach
@kosmos kosmos Představ si kdyby malé státy okolo nás používali Gripen a měli společnou logistiku a servis...To by pomohlo Gripenu i chudším statum....nedaří se...Tudíž hlupáci mají radost a sázejí si vlastní 💩do gati....A platí nešetří ..Už aby byli volby.😂😂😂😂😂😛Nikde jsem nenapsal že je mají....ale hlupák to neřeší i.🦬🦬🦬🐴
Pepa Zahrádka
@Saša Krach Podívejte se na letectvo malého Izraele a poučte se. Malý ještě neznamená chudý.
kosmos kosmos
@Saša Krach které malé státy kupují Gripen 🤣 budeš platit a ne blbě číčovat 🤣👍
Saša Krach
@Frank51482 Oni to berou jako politický boj ..výsledek jejich práce je výsledek volitelnosti ...🥵
Pavel Nyklíček
@epr3
Klasicky příklad tvého myšlení.
Pisatel píše o něčem, ty to sice přelouskáš ale ve chvíli, kdy začneš myslet, tak ti naskočí jen fyjalo octup, tma a to je málo pro rozumě uvažující bytost. Opravdu málo.
Pokud bych ti mohl poradit, zkus někdy rozvést myslenku či rozporovat věty toho, co něco psal....
Ale to ne. Fyjalo octup je zablokován navěky s Vendulkou do deky.
kosmos kosmos
@epr3 ODS podporuje firmy a pracující 🤣ti ostatní hňupi podporují nezaměstnané zdech...liny 🤣a jiné nefachčenka z daní výše uvedených 🤣👍
epr3
@Uživatel_5734171 Nedají se rozlišit? A mohl by jsi napsat, co je dnes ODS zač? Pravice ani náhodou, demokratická strana taky ne, když toleruje Rakušanovy totalitní nápady a odhlasovanou korespondenční naháňkou voličů z ciziny se pasovali do role podvodníků.
Dík, ale radši to hodím někomu z těch, "co se nedají rozlišit", tam je alespoň nepatrná naděje, že to budou dělat o něco lépe, než akademik.
kosmos kosmos
@bella. Však aby 🤣moc dobře poznám že jsi vždycky večer nalitý jak houba 🤣a pak meleš ssrajdy 🤣 o tom jak jsi inteligentní 🤣a ještě se nad tím uspokojuješ a jak jsi strašně nad věcí ťulpasi 🤣👍
bella.
@kosmos kosmos

no comment!!!! 🖐️
kosmos kosmos
@bella. Ty starý trapáku 🤣 s tím neustálým vypichovanim vyššího IQ se jdi vycpat 🤣 máš vysokou popelářskou max 🤣 bydlíš někde v pronajaté hrůze 🤣a beztak máš 15exekucí🤣 děláš chytrého a ani nevíš co je EET🤣pan Uhlíř tě pěkně utřel a prokouknul že Jsi jenom stará skoolvená dezzolátní zoufalá a prochlas...Taná socka 🤣👍
bella.
@František Uhlíř
no comment!!!! 🖐️
-----------------
František Uhlíř
@Richard Šebesta Debile a ve 45 před pražským povstáním tu bylo NKVD a zatýkolo za Němci bývalé ruské občany, kteří chtěli svobodu a utekli k nám před válkou, to bylo v pořádku? Tak jó . Rudý aktivisto. Už umíš rusky? Dej si ještě pár podpůrných lekcí, aby jsi měl správný slovosled a gramatiku až budeš vítat okupanty 💩🍒♦️🐖
bella.
@kosmos kosmos
Jen d e m e n t nadužívá emoji.😂
bella.
@Uživatel_5734171
Ano, začíná boj o zrno!
Zajímá mě kolik zrna sklidí pro svou budoucnost národa Češi a zda-li se Fiala spokojí s tím svým 👉plesnivým ukrajinským, anebo bude nahonem dolejzat za tím českým, který měl bránit!
bella.
@Pavel Nyklíček
Kristepane, Nyklíčku !
Co vlastně chceš TY?
Koho chceš mít za premiéra a koho v PS převážně.
Nech těch keců a řekni na rovinu 👉 koho vlastně chceš!
----------------------------------------------------
bella.
@Richard Šebesta
Dobře jste to napsal.Výjimečně s Vámi souhlas!
----------------------
bella.
@Jiosef Tyl
Bendovou, anebo Nerudovou.O budoucnost národa můžeme být v klidu.😂😂😂
epr3
@kosmos kosmos To už jsem ti tady psal aspoň stokrát.
seng
@kosmos kosmos gripeny bohate postačí,máme dobre zkušenosti. Ale Cernochove je to málo. Pak se divime, že není na důchody, když se tak rozhazuje zbytečně.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta No upřímně čekal jsem nějaký podobný blábol od tebe,ty žádný rozumný argument nemáš tak píšeš bludy a lži.Nic nového pod sluncem.
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Za chudobu a malost si můžete sám.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty jsi ossel 🤣 počkej na Esstébana🤣 👍
kosmos kosmos
@Richard Šebesta dezzolatské ssrajdy 🤣 si laskavě zjisti proč Puttler dobyvačné zaútočil na Ukrajinu jako hittler 🤣👍
kosmos kosmos
@Saša Krach to je nákup na 50 let dopředu 🤣ty zastydlá nákupko 🤣👍
Saša Krach
@kosmos kosmos ty jsi za ty blbosti snad placen...A dotaz...Umiš. Si naplánovat nákup na druhý den....🦬🦬🦬🐴🐴🐴🐴🐴 Nebo ti jídlo už nosí....Jdu makat s tebou a tvé zastydlé kecy 😂😂😂😂
Saša Krach
@kosmos kosmos Představa že malé a chudší. státy EU používají společně Gripen a společnou logistiku servis a tím šetří miliardy je pro hlupáky s velkým sebevědomím nepři­jatel­ná..­.Před­stava že Gripen by takto získal peníze a rozvíjel se je pro hlupáka neuchopitelná.Tak podpoří raději 35 nechť to někdo zaplatí že 😂
Nepsal jsem že je použivaji malé státy hlupáku. Ale kdyby 😂😂😂😂
kosmos kosmos
@Saša Krach nedovedu protože to jsou zastaralé vrány 🤣htt­ps://d­emagog­.cz/vy­rok/23­142
Toto to nakukal Karel Havlíček Babišovský 🤣👍
Saša Krach
@kosmos kosmos no už jste skoro na dně ...
kosmos kosmos
@Uživatel_5734171 to je dobře že tam je toliko hňupů 🤣 potřebujeme nejméně jedničku 🤣 propadlých hlasů 🤣👍
Bretislav Valenta
👍🙈🙈🙈souhlas