Padni komu padni

Zpět na článek

Padni komu padni: Babiš zbrojí, Rakušan šmíruje. Kdo je tady parchant?

11 komentářů

Saša Krach
Padni komu padni...
Pan Minář vyhrál soud stát pokud zažádá tak mu vrátí ,10 mega už stát prosí ..prosím raději nežádej 😂.
Ale to není už o penězích...To je o zmetcích co na něj kydali špínu aby škodili Zemanovi...Strašný poměry.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Bože ty vidíš tu hloupost....
Richard Šebesta
@Saša Krach Krachu ,obuď se ! Špínu kydal Zeman od roku 1990 co je v politice mám ti vyjmenovat jeho prasárny a kauzy ? Je jich něurekom jak říkají Maďaři z Horních Uher. Olovo, minimálně 8 prohraných soudů kvůli jeho lhaní, kauza Šlouf,kdy tento komunistický dobrodruh a zločinec zcela vědomě spolupracoval s mafii (Mrázek) v době kdy byl alkoholik Zeman premiér a byl Zemanův hlavní poradce. Mynář byl taky dobrodruh a mimo jiné neměl prověrku kterou měl jako kancléř mít. Lépe on jí nedostal. No a co řekl,Zeman ? Kdyz jí Mynář nedostane nebude kancléř. Ale ouva on byl kancléř celou dobu co Zeman byl president. Zemanovo slovo má váhu jako Burešovo a Mynář k nim pasuje 100 %.
epr3
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Saša Krach
Už mně to s naší plitickou scénou nebaví...Zloděj křičí chyťte zlodeje, nikdo z nich není lepší a co je nejhorší ...nikdo nepředloží nějaké východisko pro tuto zem...
Ovšem vzájemně se podrážet to funguje dobře..
Běžte všichni parchanti do Paďous.😝
kosmos kosmos
@Saša Krach buď vklidu s estébanem budou další 4roky ztracené 🤣je třeba napěchovat poloprázdnou agročertovsskou kassu 🤣👍
Saša Krach
@kosmos kosmos A kdo se .baví o Babišovi...Místo mozku Babišovu fotku ..😂😂😂😝
kosmos kosmos
@Saša Krach tak hořekujes nad politikou 🤣tak ať víš co tě čeká na podzim 🤣 však jsi jeho věrná fanynka 💋end🚬🤣👍
Josef Stanislav Kubát
Šarlatové písmeno (anglicky The Scarlet Letter) je historický román

"Šarlatové písmeno – symbol označující nevěru, který zastává v díle dvojí význam. Písmeno A představuje anglické slovo Adultery, neboli v překladu cizoložství, které je spojeno s hlavní postavou Hester. Avšak Hester tento symbol převrátí a přisuzuje mu nový význam, který vyjadřuje její vlastní zkušenosti a charakter. Písmeno A tedy může symbolizovat také anglický výraz Able (schopná) nebo Angel (anděl), což reflektuje Hesteřinu sílu a povahu. Hřích, který Hester spáchala, se stává součástí její osobnosti a symbolizuje, kým opravdu je. Popření nebo odstranění tohoto symbolu by znamenalo pouze odmítnutí sebe sama – a naopak jeho přijetím rozšiřuje „nezákonnost“ cizoložství na celou svou realitu a získává svobodu."

Já se s ním ale poprvé potkal ve americké komedii, kde si ho holka vzala sama dobrovolně, aby dala ostatním najevo, že se za své sexuální zkušenosti (které ale ve skutečnosti neměla) nestydí. Bohužel jméno filmu jsem zapomněl
Uživatel_5734171
Než politik a novinář začne dělat svoji profesi, měl by si asi tak desetkrát pustit jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére. Já to znám nazpaměť a pouštím si to pravidelně před spaním. Jeden díl se tam týká odposlechů a informací, které stát schraňuje. A jsme přesně u toho. Stát je potřebuje a má tyto informace získávat, ale musí vytvořit bezpečnostní pojistky. Pak mi to nevadí. Boj proti kybernetickým hrozbám, proti terorismu apod. bez podobných informací není účinný. Spousta lidí se pořád domnívá, že stát chce šmírovat a fízlovat a bez toho se neobejde. Že si dělá nějaké seznamy ideových nepřátel, že chce vědět, kdo čte blogy Jakla a Weigla a Aeronet. Ne, opravdu takhle svět nefunguje. Nicméně dokud já ty bezpečnostní pojistky nedostanu, nebudu souhlasit ani s tím, aby stát mohl provádět to, co potřebuje...
epr3
@Uživatel_5734171
Jsi naivní, nic jiného se na tvé psaní nedá odpovědět.