Komentáře
Černochová, Pospíšil, hned za nimi Lipánek a přeceda, co blouzní o 30 procentech.😂😂😂😂😂 Hned mám lepší náladu.😂😂😂😂😂
Pospíšil je pro Prahu dobrý tah. Je homosexuál a to je nejen IN, ale je jich i plná Praha, takže by měl mít velkou podporu napříč pražským politickým a hereckým spektrem. 😎
Hmmm, personální nouze. Že by Aspen institute, Globsec a podobné organizace na vyhledávání nadějných kolaborantů cizí moci, pardon nadějných lídrů, žádného dalšího zaprodance pro politickou činnost v koalici Spolu u nás nesehnaly či ještě nestačily patřičně ideologicky vyškolit?
@Jiosef Tyl Máme naší " super " EU a členské země NATO mimo USA, ne ? K těm vzhlížet už nechceš ? Už jsi přišel k rozumu ? To je dobře. EU je na začátku svého konce a čím dříve začne demontáž toho nefunkčního a byrokratického kolosu tím lépe.
@PEtr Tobes 😂😂😂Hele Tobesi, já si vždycky myslím, že ty, kosmonos, nyklíček, king, minář a řada dalších, už nemůžete být blbější, ale vždycky to někdo z vás každý den přehodí 😂😂😂.
Jste ukázkoví vylízanci a zpracovanci, kteří přečtou nějaký žvást na Novinkách nebo Foru24 a na první dobrou tomu skálopevně uvěří. Najít si téma ještě někde jinde je ani nenapadne. Takové mají politici rádi, není s nimi žádná práce 😂😂😂.
Jste ukázkoví vylízanci a zpracovanci, kteří přečtou nějaký žvást na Novinkách nebo Foru24 a na první dobrou tomu skálopevně uvěří. Najít si téma ještě někde jinde je ani nenapadne. Takové mají politici rádi, není s nimi žádná práce 😂😂😂.
S Pekarovou má Černochová naprostou pravdu.Širokoboká Pekarová se protlačila do politiky, se svým lehce nabytým a n e n á r o č n ý m studiem androgenika a persolanistika a tvrdila, že chce být ministryní sociálních věcí , aby to natřela Maláčové, že ta to neumí.
Jenže Pekarová pak udělala habaďůru na voliče a sdělila, že raději bude dělat předsedkyni sněmovny a soc. věci ať dělá někdo kompetentnější.
Madam Pekarová možná pánům učarovala svým širokým zadkem, ale těžko svým intelektem.
Za úřednickou, nijak náročnou práci úřednice , kterou zdědila mj. i po Mirce Němcové brala balík, cestovala kam nemusela a neměla a hezky se 4 roky pomněla.Nic po ní nezůstane, než ty upletené svetry podle Anglie a podlejzání Ukrajině.👎
Černochová přece jen něco na dvojce dokázala, byly doby, kdy se ODS potápěla a ona dostala lano od TOP 09, ale svou ODS nezradila.Je fakt, že ve funkci ministryně zešílela a jeji fanatismus vůči Rusku a adorace Ukrajiny mě štve, ale takový Řehka, nebo frustrovaný důležitý Vetchý jí nemají co nakazovat, nebo ji obcházet.Proč chtěla vystoupit z OSN byla rezoluce k obětem Izraele, která spíš ochránila palestinské teroristy.Fiala ji schválil.
A Pospíšil ?
To je taková Muzikantská Liduška v ćeské politice. Byly doby, kdy jsme byli rádi, že sedí v Bruselu, aspoň míň škodil Česku.Nevím, jak chce ohromit, snad aby šel urychleně na svou mateřskou a rodičovskou a byl od něj pokoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Lipavský ?
Další Muzikanstká Liduška se vyrýsovala v české politice a s takovými já nemám slitování.Navíc není chytrý! 👎
Jenže Pekarová pak udělala habaďůru na voliče a sdělila, že raději bude dělat předsedkyni sněmovny a soc. věci ať dělá někdo kompetentnější.
Madam Pekarová možná pánům učarovala svým širokým zadkem, ale těžko svým intelektem.
Za úřednickou, nijak náročnou práci úřednice , kterou zdědila mj. i po Mirce Němcové brala balík, cestovala kam nemusela a neměla a hezky se 4 roky pomněla.Nic po ní nezůstane, než ty upletené svetry podle Anglie a podlejzání Ukrajině.👎
Černochová přece jen něco na dvojce dokázala, byly doby, kdy se ODS potápěla a ona dostala lano od TOP 09, ale svou ODS nezradila.Je fakt, že ve funkci ministryně zešílela a jeji fanatismus vůči Rusku a adorace Ukrajiny mě štve, ale takový Řehka, nebo frustrovaný důležitý Vetchý jí nemají co nakazovat, nebo ji obcházet.Proč chtěla vystoupit z OSN byla rezoluce k obětem Izraele, která spíš ochránila palestinské teroristy.Fiala ji schválil.
A Pospíšil ?
To je taková Muzikantská Liduška v ćeské politice. Byly doby, kdy jsme byli rádi, že sedí v Bruselu, aspoň míň škodil Česku.Nevím, jak chce ohromit, snad aby šel urychleně na svou mateřskou a rodičovskou a byl od něj pokoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Lipavský ?
Další Muzikanstká Liduška se vyrýsovala v české politice a s takovými já nemám slitování.Navíc není chytrý! 👎
@kosmos kosmos https://plus.rozhlas.cz/rusko-na-ukrajine-vitezi-jen-v-trumpove-hlave-netvrdi-ani-provladni-blogeri-pise-9431966 russacku dochazi dech, jen hlupaci trumpeta a vance si mysli, ze vyhravaji, protoze veri russakum...to teda dopadli ostudy, ale vidi to cely svet a z tohoto se bude USA hrabat dost dlouho, to je naprosta potupa a ponizeni
Že došli lidé je vidět z toho, že místo nich je v čele jeden 4% a jedna barevná, prostě pražská koalice.😂🤣
@segul myslím,že vás dost nebude,Bartoš byl ikona Pirátů, Hřib je jen karierista,ještě arogantní. Piráti se taky dost odkopali,když byli s ODS u moci ,tak byli ticho,jak odešli začali házet na ODS najednou špínu,jak ubohé od nich.
@Jiosef Tyl .... Vzhlížet kam samozřejmě je. Já třeba obdivuji obrovský vývoj jednotné komunistické Číny. To nemá ve světě obdobu.😎
@Alois Rudý - ty, při tvé inteligenci si myslíš, že homosexuál je něco jako mrzák, nebo "momentálně" postižený člověk.
On i pan předseda ODS je symbolem, že došli lidé politici. V Praze dostane Spolu minimálně o10 méně hlasů než v minulých letech. Celá pěti koalice prohraje se zbytkem 40 - 45 % x 60-55%. Smutné, protože ten zbytek je možná ještě horší alternativa. Ukazuje se celosvětově, že poslednich 40-50
let je politika džob pro patologické osobnosti bez morálky a studu. Jejich voliči z 50% zoufale pátrají po někom koho mohou jako menší zlo zvolit. Ale silné jádro voličů bez nebo s nízkým vzděláním,bez výchovy a skrupulí miluje ty kteří jsou stejní a nějak přišli k bohatství a tím i ke vlivu.A vypadá to, že to platí plošně. Pro mne z toho vyplývá, že zastupitelská parlamentní demokracie byla defraudována sociální korupcí, a to jak v programech stran,tak i v povolební politice coby kampaně k dalším volbám. Cestu z toho nevidím neboť politika a politický názor zmizel a byl nahrazen soutěží o zisk hlasů a kdo víc utratí v sociální politice,v dotacích a podporách všeho druhu aby vyhrál příští volby. Samozřejmě na dluh těch nešťastníků ,kteří pojídají sami sebe a své potomky.
let je politika džob pro patologické osobnosti bez morálky a studu. Jejich voliči z 50% zoufale pátrají po někom koho mohou jako menší zlo zvolit. Ale silné jádro voličů bez nebo s nízkým vzděláním,bez výchovy a skrupulí miluje ty kteří jsou stejní a nějak přišli k bohatství a tím i ke vlivu.A vypadá to, že to platí plošně. Pro mne z toho vyplývá, že zastupitelská parlamentní demokracie byla defraudována sociální korupcí, a to jak v programech stran,tak i v povolební politice coby kampaně k dalším volbám. Cestu z toho nevidím neboť politika a politický názor zmizel a byl nahrazen soutěží o zisk hlasů a kdo víc utratí v sociální politice,v dotacích a podporách všeho druhu aby vyhrál příští volby. Samozřejmě na dluh těch nešťastníků ,kteří pojídají sami sebe a své potomky.
Pan novinář Oliver se mýlí.Koalice Spolu má lidí dost.Akorát o nich Oliver neví.Neblbnou totiž na Tik Toku a tudíž nejsou tak slavní,jako kašpaři z ANO.
@Alois Rudý, i když jsem heterosexuál, tak ses mě tím dotknul. Jsem totiž slušný člověk na rozdíl od tebe!
@Alois Rudý: Ruďas. Doporučuji v té Číně nějakou dobu pobýt a pak si povíme o vzhlížení.
@Richard Šebesta ty jsi dobrý demagog já přeci vůbec nemyslel o sobě Já jsem mluvil obecně o vzhlížení ve valmocem ke kterým se vzhlíželo Evropské unie jako k velmoci se myslím nikdy nevzhlíželo a ani nevzhlíží dezin.....re
Hysterická pyča a pospíšilovic Jiřina, co si nezákonně kupuje dítě. Asi dobrej oddíl, ti fialoví vlastizrádci 🤣
Ovšem jak je všeobecně známo, pražákům jebe (čest vzácným výjimkám). Takže zločinci, které by v normálním světě čekaly doživotní galeje na Ďábelských ostrovech, budou pražáky zvoleni do sněmovny.
Ovšem jak je všeobecně známo, pražákům jebe (čest vzácným výjimkám). Takže zločinci, které by v normálním světě čekaly doživotní galeje na Ďábelských ostrovech, budou pražáky zvoleni do sněmovny.
Ještě nedávno se vzhlíželo k velmocem. Jedni k Rusku, jiní k USA. Díky posledním událostem můžeme konstatovat, že už není kam vzhlížet.
@jasu1 Světově uznávaná organizace hodnotící úrovně států na základě inteligence a kulturnosti a vzdělání, vyřadila Českou Republiku, po zjištění kolik % z nich volí pravicově populistické politické hnutí ANO.
Spolu v Praze došli lidi a má personální nouzi. No, férově je třeba říct, že personální vyprázdněnost nemá pouze spolu ale i SPD a také Burešova strana ANO. Podle mne pokud jde o Fialu ten se rozhodl že vsadí všechno na jednu kartu a buď to vyjde nebo ne. Všechno nebo nic. Proto se šéf ODS chová jak se chová a jde do voleb s tím co má.Je to jako ve válce při rozhodující bitvě. Všechny válčící strany jsou vyčerpány některá více jiná méně a jdou do bitvy s tím co zůstalo, tedy co mají
V Praze udělá SPOLU dobrý výsledek o tom žádná, je celkem jedno kdo tam bude v cele kandidátky. Ale bude to na úkor Pirátů, protože lidé budou volit jistotu( Pirati okolo 5% je nejistá volba) A navíc Hřib není v Praze dvakrát oblíbený. Můj názor je,že jestli Piráti v Praze propadnout,nemají šanci přes 5% se dostat.
Byť jsem příznivec max. pomoci Ukrajině a rychlého dozbrojení naší armády, Černochovou nemusím. Víc než "služba vlasti" z ní čiší sebepředváděcí slaboduchá arogance (v čemž s MPA jedno jsou). A spolu s instantním taťuldou Pospíšilem a překabátníkem Lipavským tvoří nevolitelné trio, které i v Praze SPOLU do politické žumpy pošle.
Když už SPOLU v Praze volit, tak jedině za překroužkování tohoto echtes fialového tria. Co ze všeho nejvíc pomůže přesunům hlasů k "starostům"(o svou kapsu ze státního vyfutrovanou) a Babišovi.
Což Černochová umocňuje i svou čím dál větší, i gesty a dikcí podobností s Marfušou z Mrazíka - https://www.youtube.com/watch?v=1Qv29UTFXFE
Když už SPOLU v Praze volit, tak jedině za překroužkování tohoto echtes fialového tria. Co ze všeho nejvíc pomůže přesunům hlasů k "starostům"(o svou kapsu ze státního vyfutrovanou) a Babišovi.
Což Černochová umocňuje i svou čím dál větší, i gesty a dikcí podobností s Marfušou z Mrazíka - https://www.youtube.com/watch?v=1Qv29UTFXFE
https://zpravy.aktualne.cz/datavize/volebni-model-aktualne-ano-narazilo-na-strop-vetsina-s-spd-s/r~d47e542c00d511f0bb77ac1f6b220ee8/
Moc se neraduj ofco 🤣👍