Fotogalerie

Zpět na článek

Před 5 lety vláda kvůli pandemii uzavřela Česko. Takhle vypadaly liduprázdné pražské ulice

10 komentářů

Jozef Kolek
de bilizmus
Pavel Nyklíček
Pamatuji na toho génia co prohlásil, že kovidové politiké rozumí jen on a vyrazil na nákupy roušek za 750,-/ks a dodnes jezdí osobně svým milým čehůnům s rouškami až do domé....🙏 a hlavně za tou Martiné Sáblíkové do její halé...
Byl to dobrý člověk. Čest jeho památce.
epr3
@Pavel Nyklíček Zajdi si s tím ve vlastním zájmu k doktorovi, zanedbáš to, a prdnou tě do klecového lůžka s Kosmonosem.
Pavel Nyklíček
@epr3
Teď sedím právě u doktora, ale nechce mě vzít.
Doktor říkal, že má plnou ordinaci. Babiš vyhlásil, že koho z jeho voličů dnes prohlásí za blázna, dostane koblihé.
epr3
Tehdy jsem si říkal, kde se bere ta hysterie a proč se zavádí naprosto nepatřičná a neopodstatněná opatření. S odstupem času se ta doba jeví jako naprosto idiotská a kontraproduktivní, jejíž důsledky, jak ty zdravotní, tak hospodářské a sociální si neseme dodnes.
Ale dělali to tak po celém světě, nechali se zblbnout úplně všichni a ti co se odmítli nechat opíchat způsobem, který popíral všechna do té doby respektovaná lékařská opatření, byli vystrčeni ze společnosti a ostrakizováni.
Naprosto pošahaná doba, která se bohužel v některých aspektech táhne až do dnešních dnů. žádná sebereflexe tehdy odpovědných a už vůbec žádná České lékařské komory jejíž předseda Kubek patřil k naprosto největším hysterikům a latentním bolševikům, který se klonil k očkování násilím.
Richard Šebesta
@epr3 Souhlasím. Nikdo nevěděl jak dlouho to bude trvat. Jen jsem si přál aby ten lockdown netrval tak dlouho jako německá okupace. Byla to šílená doba.
Pavel Nyklíček
@epr3
A víš, kdo v této době, jak píšeš idiotské době, vládl?
Hádej 3x.
epr3
@Pavel Nyklíček Já to přece nerozporuju, k.k.tiny se děly úplně všude.
Jan Bejšovec
@epr3 Přesně tak. A kdo byl proti, šířil dezinformace. Už tehdy jsem říkal, že zavřením škol ničí psychiku dětí a tak jsem byl za vyvrhele. A dnes to dospělo do stavu, kdy se na dětského psychologa čeká měsíce, a lékaři, učitelé a rodiče shodně tvrdí, že jde o veleproblém. Dokonce tak rozsáhlý, že rovnou stát přiznává, že za to může covidí zavíračka. Ale jak říkám já: Bolševik dal vzniknout bytovému divadlu, covidí hysterky zas dali vzniknout bytovým školkám, takže mých dětí se to nedotklo.
Richard Šebesta
Ano pamatuji. Typoval jsem tehdy že se ten výjimečný stav (lockdown) bude krýt s výročím německé okupace spletl jsem se o dva dny.Ostrava a Frýdek-Místek byly obsazeny už 14.3.1939.Zbytek republiky o den později.