Rozhovory

Zpět na článek

Tomáš Šebek: Jsme strašně nemocní a stojí to neuvěřitelně peněz!

7 komentářů

illenne
Jedním z problémů mimo jiné je, jak lékař naslouchá v rámci možností pacientovi. Říkala jsem lékaři o bolestech břicha a bylo mi sděleno, že to je od zad. Ani nevím, jakou laboratoř mi nechal udělat, prý výsledky jsou v pořádku. Chápu, on je lékař. Pokud vidím na dveřích u lékaře, že tato ambulance je nestátní zdravotnické zařízení a bez spolupráce zdravotních pojišťoven, tam ani nečekám.
Frantisek Najman
Souhlas s autorem článku že to stojí neuvěřitelně peněz. Jednoznačně je to finanční nenažraností doktorů a výsledek práce jejich dokonalé vydírací mafie.
kosmos kosmos
@Frantisek Najman s
kosmos kosmos
@Frantisek Najman se podívej kolík platíš a kolikrát tam lezeš za měsíc Otravovat 🤣beztak neplatíš nic🤣a pak číčuj do doktorů 🤣👍
Uživatel_5880462
Když ještě připočteme, kolik milionů se rozkrade ve státních nemocnicích, je to fakt ranec...., možná, že kdyby se tolik nekradlo a zrušil se reexport léčiv, měli bychom všeho dostatek...
Pavel Nyklíček
Zdravotní systém na sebe přitáhl vše negativní co si dokážeme představit.
Korupce, úplatky, rozkrádáni, přemrštěné.platy, odměny, benefity, budgety pro doktory, pracovní morálka personálu a starost o ty co si to vůbec nezaslouží.
kosmos kosmos
Tak zaveďte připlaceni za lepší péči 🤣 vyšši zdravotní pojištění 🤣 a taky aby platili důchodci zdravotní pojištění jako jinde ve světě 🤣 nemůžou chodit lidé do špitálu jako do marketu kde je něco zadarmo 🤣👍