Téma
Richard Šebesta
3
@Uživatel_5734171 Ty jsi rozený demokrat ! Na sto péro !
Přejít do diskuze
@Uživatel_5577504
Blábol bezmozka z rodu ruSSkých švábů, slabomyslných českých flastenců, vedených polojaponcem, a heil-motoristů, všechno jen chabě maskovaných odrůd (zrůd) komunistických zločinců. Věřím, že tento odpad národa bude skutečně ČESKÝMI občany-voliči konečně vymeten.
Blábol bezmozka z rodu ruSSkých švábů, slabomyslných českých flastenců, vedených polojaponcem, a heil-motoristů, všechno jen chabě maskovaných odrůd (zrůd) komunistických zločinců. Věřím, že tento odpad národa bude skutečně ČESKÝMI občany-voliči konečně vymeten.
@Anton Augustin
netuším, koho tím myslíš. Já ti za sebe mohu odpřisáhnout, že PŘESNĚ PROTO jsem ODS přestal na 8 let volit (koho jsem místo toho volil je moje věc) a pak jsem se vrátil PODMÍNĚNĚ, protože lidem jako je Martin Kupka věřím. Pokud zvítězí "pragmatismus", který na podzim umatlá koalici s Burešem, odejdu od ODS NAVŽDY. Respektive pokud před volbami nedostanu od ODS záruky, že s ANO NIKDY, vyberu si jinou demokratickou stranu, která mi ty záruky dá... Bureš je organizovaný zločin a je jedno, jestli on konkrétně ve vládě bude, nebo nebude...
netuším, koho tím myslíš. Já ti za sebe mohu odpřisáhnout, že PŘESNĚ PROTO jsem ODS přestal na 8 let volit (koho jsem místo toho volil je moje věc) a pak jsem se vrátil PODMÍNĚNĚ, protože lidem jako je Martin Kupka věřím. Pokud zvítězí "pragmatismus", který na podzim umatlá koalici s Burešem, odejdu od ODS NAVŽDY. Respektive pokud před volbami nedostanu od ODS záruky, že s ANO NIKDY, vyberu si jinou demokratickou stranu, která mi ty záruky dá... Bureš je organizovaný zločin a je jedno, jestli on konkrétně ve vládě bude, nebo nebude...
Kdo používá zdravý rozum, je extremista, nácek, extrémní pravičák, nejlépe i *** a ruský šváb.
Tak jen doufám, že k volbám přijde co nejvíc lidí, používajících zdravý rozum. A vymete ty zelenokomoušské liberální fašistické vlastizrádce v barvách hnusu fialového, dozimetru a pod pirátskou vlajkou. Cokoli je lepší, než toto.
Tak jen doufám, že k volbám přijde co nejvíc lidí, používajících zdravý rozum. A vymete ty zelenokomoušské liberální fašistické vlastizrádce v barvách hnusu fialového, dozimetru a pod pirátskou vlajkou. Cokoli je lepší, než toto.
@Pavel Nyklíček Nyklíčku když jsi tak skvělý prognostik nebo přímo jasnovidec proč se tím neživíš ? Víš dopředu kdo bude a nebude v řadách opozice čili z toho vyplývá že už víš i které strany budou nově v opozici. Opravdu měl by jsi to zkusit s tím jasnovidectvím. Budeš slavný a vyděláš hodně many. Já ti hned dám dvě kontrolní otázky. Kdy skončí válka na Ukrajině ?
Druhá pak kdy zanikne ten bordel jménem EU ?
Druhá pak kdy zanikne ten bordel jménem EU ?
@Uživatel_5734171 vždy u Kupky ocenuji takový nevídaný čistý zápal pro věc a vysvětlování bez emocí.👌
Je to ještě čistý politik, který v řadách opozice není a nebude.
Opozice je banda chudáků z toktoku, kde už chybí jen foto bureše s Alenou jak souloži a fyjalo octup.
Je to ještě čistý politik, který v řadách opozice není a nebude.
Opozice je banda chudáků z toktoku, kde už chybí jen foto bureše s Alenou jak souloži a fyjalo octup.
@Petr Minář Lhát a blábolit a dělat agitku umíš dobře. Jako kovaný komunista (bolševik) v 50. nebo 70.létech.
Kdopak pamatuje za Topolánka noc dlouhých nožů, nebo "Es kommt der Tag" v podání ODS? Je to třeba připomenout zdejším modrým úderníkům.
Spousta lidí bude extremismus zlehčovat. Znám i lidi, co jsou schopni říct, že Hitler měl v lecčems pravdu. Marně přemýšlím, co se s tím dá dělat. To jediné je tyto lidi prostě a jednoduše vyloučit z normálního světa. Ať si ty bludy plácají mezi svými. Prostě je vyhodit z práce, zakázat jim návštěvu divadla, nebo restaurace, odmítnout jim prodat zboží či služby... Absolutní záda... A hlavně začít SYSTÉMOVĚ řešit problémy, které jsou podhoubím podobně zvrácených názorů. Problém je, že tito zmetci si myslí, že je naší povinností kolem nich chodit po špičkách, zajišťovat jim všechna jejich práva, aby oni měli prostor naše práva ničit a pošlapávat. Zmetek si myslí, že je mojí povinností mu zajišťovat živobytí a zároven on bude vykřikovat, že je třeba toho a toho zlikvidovat... Ne, takhle můj svět nefunguje.
Čekám každou chvíli, že začne hajlovat Alena v parlamentu....
Už ji zbývá jen malý krúček.
Alenou to dáš 👍👍.
Už ji zbývá jen malý krúček.
Alenou to dáš 👍👍.
Jedna odpoved na jednu otazku demonstruje, ze expert nevi, ktera bije:
Otazka: Zůstaňme u Trumpa. Co se to teď v Americe děje?
Odpoved: Z politologického pohledu je to útok na podstatu demokracie.
Pravda: Utok na demokracii byly 4 roky za Bidena. Tedy zatim ty nejhorsi.....
Otazka: Zůstaňme u Trumpa. Co se to teď v Americe děje?
Odpoved: Z politologického pohledu je to útok na podstatu demokracie.
Pravda: Utok na demokracii byly 4 roky za Bidena. Tedy zatim ty nejhorsi.....
@Pavel Nyklíček
Čistý zápal jsme viděli včera, vlaky nejezdily půl dne, jinde by padla ministerská hlava.
Čistý zápal jsme viděli včera, vlaky nejezdily půl dne, jinde by padla ministerská hlava.
Kdy už konečně pochopí někteří komentátoři a novináři, že tato sběř, hajlující pod hakenkrajci jako heterosexuální bílí muži a mající velice přátelský vztah (zajímavá - ale vše vypovídající - asi, podle těchto komentátorů, "náhoda") k post bolševickým vrahům typu Putin, nejsou žádná pravice, ani extrémní (co to vlastně je?), ani "konzervativci" a ochránci "naší civilizace", jen stará známá odrůda fašisticko-bolševického svinstva, rekrutující se z nejhoršího odpadu lidstva ?