Komentáře
Frantisek Najman
0
Autor článku sám šíří nenávist a komoušsko fašistickou totalitu a o demokracii nic neví nebo je mu cizí.
Šíření liberálního fašismu made in politruk Sezemský.
Nebo foltýnův pucflek Sezemský? 🤣
Nebo foltýnův pucflek Sezemský? 🤣
Sezemský až tě něco ošklivého s tématem potká a já ti to nepřejí,,,,ale kdyby.
Budeš zpívat jinou píseň...
Budeš zpívat jinou píseň...
Dobrý den.
Jmenuji se Tomio a jsem rád, že jste mě přijali ve vaší zemi jako imigranta co vysypával popelnice.
Za odměnu vám slibují, že budu rozkládat váš stát ve všech směrech a i když do žádné vlády nikdy nepůjdu, vždy si těch pár troubů, co mi zajistí stamiliony za preference, seženu a budu dojít stát až do konce mého života.
Ať mám šikmý voči, jestli vás zklamu.
Jmenuji se Tomio a jsem rád, že jste mě přijali ve vaší zemi jako imigranta co vysypával popelnice.
Za odměnu vám slibují, že budu rozkládat váš stát ve všech směrech a i když do žádné vlády nikdy nepůjdu, vždy si těch pár troubů, co mi zajistí stamiliony za preference, seženu a budu dojít stát až do konce mého života.
Ať mám šikmý voči, jestli vás zklamu.
Lidé, kteří šíření pravdy považují za xenofobii jsou xenofobní.😉
Co by Sezemský asi psal, kdyby mu nějaký přičmoudlý migrant znásilnil nebo zmrzačil anebo nedejbože zabil manželku či dítě. S migrací a kór tou islámskou tohle přichází všude. To se nedá popřít, se podívejte na západní Evropu. Téměř denně už i v mainstreamu čteme o napadeních, znásilněních, vraždách i teroristických útocích migrantů. A to chcete mít i tady u nás? Příští rok začíná platnost toho ostudného migračního paktu, který zaprodaný Rakušan podepsal v Bruselu bez výhrad. V podstatě jde zase o povinné kvóty, se kterými minulé vlády i prezident Zeman poslali Brusel i Merkelovou do zádele. Myslíte si, že naše země bude mít na to se z té povinnosti vyplatit půl milionem na každého migranta, když ještě bude muset masivně zbrojit? Nevím, jak uvažují takoví, jako Sezemský.Zřejmě si představuje, že bude patřit mezi vyvolené a nebude se ho život v multikulturním bordelu týkat, protože se vidí, že bude bydlet v hlídaných oplocených osadách mezi politiky a boháči, kde migranti nebudou mít přístup. A teď si představte, že smetánka ohrne nos nad svým slouhou Sezemským, mezi sebe ho nepustí a nechá ho za plotem mezi migrantskou zvěří.
kosmos kosmos
@lug70 kdyby tě nějaký přičmoudlý migrant znásilnil 🤣tak by se ani moc nestalo 🤣👍
kosmos kosmos
Japonská ok.zrůda🤣 jednou narazí na pořádného čecha 🤣👍
"... právo žít v naší zemi..." Když to bere takhle, tak ta "naše" země rozhodně nepatří polojaponcům.