Komentáře

Zpět na článek

Ekaterina Kanakova: Trump se pohřbívá stále hlouběji. Do hrobu, který měl patřit Putinovi

30 komentářů

Uživatel_5734171
Je třeba si uvědomit, o co se hraje.
1. rusáci mají a vždy budou mít holou řiť
2. Mají jen suroviny a od těch byli odstřiženi. Oni se pořád tváří, že jim to nevadí, že je to posiluje, ale opak je pravdou
3. Měli ještě vývoz zbraní, ale tohle dostalo právě válkou strašnou ránu na plexus solaris. ruské zbraně jsou k ničemu. Oni skončili u kalašnikova, to je zbraň pro mudžahedíny, protože není třeba servis, není třeba žádné školení ani žádné technologie. Poslední ťafku dostali rusáci v Iránu, kdy pár F-35 z Izraele dokonale rozprášilo dojmy a síle ruské protiletadlové a protiraketové obrany.
4. V čem jsou rusáci naopak mistři, je hybridní válka. A součástí této hybridní války je třeba i Trump- Nicméně v jednom se pletou. Trump ,není USA a USA není Trump. Trump se dostal k moci hlavně proto, že se neřešily skutečné problémy a všichni se domnívali, že problémy vyhnijí. Na jeden dobrý nápad Trumpa ale připadne deset špatných a z toho dva totálně šílené. Trump třeba neodhadl sílu občanské společnosti a ta ho nakonec zničí. Obklopuje se stále šílenějšími exoty a motivace těchto exotů je prapodivná. Nicméně nakonec to vždy skončí u peněz.
5. rusáci ani Trump nechápou stále jednu věc. Stejně jako se jim nikdy nepodařilo porazit Afghánistán, neporazí a neobsadí nikdy Ukrajinu. Možná to tak bude rok dva vypadat, ale nakonec oba prohrají. Obsadit zemi totiž vždy znamená gigantické úsilí a spolupráci místního obyvatelstva. Ti budou spolupracovat, pokud se budou mít lépe. Pokud se lépe mít nebudou, nakonec vyhraje guerilla. Takže i když bude "mír", dál budou vybuchovat auta, hořet rafinerie apod. Správa okupované země je nemyslitelná i pro fungující režimy, rusáci nejsou schopni spravovat ani svou vlastní zemi...
Uživatel_5734171
@epr3
prostinká odpověď. Plyn má cenu jen v okamžiku, kdy je prodán a zaplacen. A o to rusáci nenávratně přišli. Vtipné je, že z toho trhu je vyšachovaly právě USA. A nepustí je zpátky. A podívej se na mapu. Ani do Indie, ani do Číny to opravdu nejde. Musí lodí. A to jsou extrémní náklady. A opět o tom rozhodují USA. Těm naivním kecům o tom, jak sankce rusákům nevadí, už věří jen troglodyti...
Alois Rudý
Já jako Čech jsem Ekatěrino velmi rád, že Trump pomůže Putinovi ukončit přijatelným způsobem ukrajinský konflikt a jsem rád, že USA slíbily pomoc při obnově území bývalé Ukrajiny.😉
Pavel Nyklíček
Jojo. Červená kšiltovka dráždí....
Ještě tu je jeden i u nás s tou kšiltivkou, ale ten je jak korouhvička na kostele a protože přestalo foukat od Trumpety, bude se muset korouhvička s koutem Sylverem hodně rychle otáčet co to dá.🤣
Podřízení politické firmy Andrejka maji teď stopku v médiích.
Až guru zjisti odkud fouká, budou mít všichni podřízení opět stejný demokratický názor svého vůdce a budoucí ministr Notorie Vondráček nám diplomaticky vysvětlí uvážlivým hlasem, náhlů zmenů politiké.
našinec
Soudružko Kanaková, jako vždy, co slovo, to perla. Ale chápu, azyl, a celkem luxusní, si musíte zasloužit.
Uživatel_5734171
Hoši a děvčata, co tady blouzníte o CCCP. Podívejte se nejdřív na mapu. Mezi Indií a ruskem je Himálaj. A spousta dalších zemí. Plynovod ani jiný produktovod postavit nelze. Tři roky pořád to samé... Tři roky slýchám od absolventů vysoké školy života stejné kecy...
King I
@bella. Hele nechci ti do toho kecat, všichni víme, že jsi nadprůměrně inteligentní. Ale na konci článku je napsáno: Autorka je ruská exilová novinářka žijící v Česku. Ruská jakože z Ruska.
epr3
Bože to jsou kecy....
King I
@Saša Krach Sašo, tvoje nejodvážnější geopolitická mise byla výlet do Kauflandu v sobotu dopoledne. Neblbni.
epr3
@Uživatel_5734171 Těm o polních lopatkách a oslech zase věří ti druzí. Kdyby to byla pravda, situace na frontě by byla jiná.
Jednak ruský plyn pořád nakupuje Evropa a za druhé, až Rusko spojí své území rourou s Indií a Čínou, budeme my tady ronit slzy jako kobylí h.vna, protože už nebudeme mít žádný a jen ve stopovém množství ten super drahý od našich amerických přátel, jejichž bůh je dolar a způsob jeho vydělání jim nesmrdí vůbec nikdy, byť by to bylo sebešpinavějším a sebekřivějším způsobem.
King I
@epr3 tak jo, dám ti 10 minut
epr3
@King I A co? Během pár minut ti nadeženu dav Ukrajinců, kteří stejně upřímně nesnáší ukrajinský Banderistán a Zelenského navrch.
bella.
@Uživatel_5734171
Já si všimla, že naopak stát Ukrajina složený z různých skupin a národností nikdy netáhl jednotně a za víc jak 30 let své nezávislosti a svobody jeho obyvatelé neumí stát vůbec řídit a Západ je klasifikuje jako rozvojový stát !
Co se týče správy země, tak po odtržení se od Ruska byli jak utržení ze řetězu.Místo vysněného kapitalismu neschopně rozkradli vlastní stát.A teď jim ho po vállce konečně do podoby 21. století dá Západ , ale holt něco za to musí Ukrajina udrobit!
Zelenskyj je fakt machr a Macron taky,Sešli se 2 maličtí mužové, co si svoje ego léčí v politice.Velí jim paní Leyenová, která měla u Merkelové pozici v obraně : uniformy pro těhotné vojandy.😁😁😁
Na tom vytříbila intelekt k vedení Evropy a nebýt Merkelové nikdy by nepostoupila dál.

--------------------------------
---------------------
bella.
Jekatěríno,
momentálně se schovává váš Zelenskyj.A pokud to nedokážete dekódovat, donutily ho diplomatické síly USA a Ruska, aby za sebe vybral mediátora.
On sám je možná dobrý komik, ale komindu nemůže hrát , pokud jde o osud vašeho, ukrajinského národa.
Co se mě týče, Ukrajina není můj kamarád a Ukrajince v množstvíé větším než malém tady hostíme 3 roky a zatím nám to je k ničemu, protože Ukrajinci akorát žijí na sekeru , domů se nevrátí a pořádek nechají udělat ty druhý.
Když to tak vezmu, štědří, nejštědřejší národ vůči Ukrajině, tj. Češi mají u vás na Ukrajině předplacenou každý svoji daču. Dluhy se platí, víme ?
A nechte si , prosím, svoje úvahy od cesty, pnrotože i váš Zelenskyj vede vaši vlast , jako když pes čůrá na hydrant!A očůrává i vás.
😁😁😁
epr3
@Uživatel_5734171 Od jakých surovin byli odstřiženi? Koukáš na tu správnou mapu? Jejich území je celistvé a teď mají navíc východní Ukrajinu. Tak já bych řekl, že jim surovin spíš přibylo.
Saša Krach
Milá dámo...a co. Vám říká realita...😂😂
Uživatel_5354308
@bella. Pěkný hnus, co píšete.
bella.
@King I
Aha, děkuji, já že když je tady víc Ukrajinců jak Čechů, automaticky je beru za UA.Za to nemůžu a nikdo v Česku.Rusů je tu málo a když, tak jejich děti studují a oni pracují na vyšších postech.To vím, mnoho jich znám, mají děti u Kellnera v campusu.Oni nejsou TA tepláková kultura a nedokončený základí UA vzdělání.

Ovšem co tady u nás dělá ruská fanatička pro Ukrajinu, nechápu.
Ať jde " dělat noviny " na Ukrajinu, ne ?Tam do exilu se jí nechce? Měla by se jako ve vatě . 😁

Nepotřebuju vysvětlování situace Česka a USA a Ukrajiny od Rusky.
Ta může akorát tak sklapnout, neznám Čecha, který by Rusy miloval a neznám Čecha kolem sebe, který mi miloval Ukrajince.
Oba státy , pokud by nás ten jeden neužíral jsou mi ukradený.
A Putina se já nebojím, nejsem magor z Letný.
Opravit svůj koment, kde ji beru za UA už nemohu. Vyčerpáno.
Pavel Nyklíček
@bella.
Nesměj se mu. Je malej,ale povyroste.
bella.
@epr3
👍 🤣
bella.
@Saša Krach
👍
King I
@Pavel Nyklíček kdysi
bella.
@Jiosef Tyl
Nevím co je výhodného na tom, že klesnout níž už nejde "
Jedno vím, nesnaž se u mě obhajovat tuto vládu a Ukrajice na ochranu v Česku.
Tečka!
-----------------
Jiosef Tyl
Ukázkovej případ "spojeného nádobí" souběžný pokles všech kdo nasadili červenou "Trapnovskou" čepici, v čele s duem Babišilenová. Podpírané budoucím tripl premiérem Havlíčkem.
Jiosef Tyl
@bella. Belo, ty máš ohromnou výhodu, protože klesnout už hlouběji opravdu nelze! Máme štěstí vás zmetků je poměrně málo. A táhni na parlamentní listy tady nemáš co dělat A vezmi sebou toho ruďase a toho eprda3.
Irena Charvátová
Je to hrozné, vypadá to tak. Musíme doufat.
bella.
@Uživatel_5354308
V čem to je hnusný ?
Já bych řekla, že naopak Čech, který opakovaně a nesmyslně pomáhá UA občanům, jejichž bydiště je mimo boje je hnus ! Dobrovolě ničí vlastní národ, protože na to nemmáme .A bohužel pan učitel Fiala a pan učitel Rakušan n e m a j í vůbec přehled co se to tady v stovkách tisíc poflakuje a jede sem na ozdravný pobyt -Oba zmínění pánové, místo aby šli učit , k čemuž mají vzdělání a aspoň k něčemu by byli platní se prsí do mezinárodní politiky a mají za to jednoznačně za 5 a ještě nás navíc zeměšňují ve světě.Leyenová nás vůbec jako sobě rovné nebere a Fiala si to ( a nám ) nechá líbit.A to je hnus! Alibistický a neschopnýhnus.Jsme ti blbci, co rozdávají a sami žijí v dluzích ( díky vládě našich politických paroháčů 🤘.Já tady bráním vaši životní úroveň, ale to VY nepochopíte. Buď jste z Letný anebo taky nedokončené základní vzdělání , jako většina UA tady . A to je pak malér pro nás, chytřejší !Plaťte je ze svého, ono se to toiž zdá, že si myslíte, že ze společného rozpočtu to nebolí.
Bolí, máme republiku v hnoji ! 👎
Jozef Kolek
bla bla bla
Asatin
Kacer donald a pes pluto taky skonci,.Jeste nas chvilku budou bavit a listek do kina pak kazdy zahodi.Kanec filma.
Pavel Nyklíček
@King I
To fakt dala?