Komentáře
Černochová si vytrucovala, že bude lídr, Stanjuru musel zachránit Fiala. A kam s Lipavským?
16 komentářů
Zdenek Bambousek
0
Je obtížné stanovit pořadí podle míry ignorance a neschopnosti exponentů Fialovy vlády. Paní Černochová určitě patří ke špičce v tom negativním smyslu.
V SPD a ANO "diktuje předseda", v ODS Fiala pouze "zasáhne"...že vás ta huba, reps. pero, nebolí...
K tomu není co dodat, koryta jsou koryta. Kdyby aspoň měli nějakou odbornost a něčemu rozuměli. Ale co jste si zvolili, to máte. Pokud se do parlamentu dostávají strany pod 5% a s počtem členů pod 10000, tak je tento volební systém k smíchu. Pokud se nezmění volební systém, tak zapomeňme, že budeme žít v demokracii.
Lipavského navrhujem vyhodiť na hnoj ! Tam patrí ...
Dělají to dokonale. Cpou do čela neschopné imbecily, kteří navíc lidi serou.
Přeji vlastizrádcům ve volbách necelá 3%, aby od eráru nedostali už ani korunu. A následně vyšetřování, soud a tvrdý trest. A je od nich moc hezké, že si na sebe schválili nový paragraf - činnost ve prospěch cizí moci 👍👏
Přeji vlastizrádcům ve volbách necelá 3%, aby od eráru nedostali už ani korunu. A následně vyšetřování, soud a tvrdý trest. A je od nich moc hezké, že si na sebe schválili nový paragraf - činnost ve prospěch cizí moci 👍👏
Zajímavé kočkopes a program ke korýtku podle zásluh,anebo né? Nebo kmotři nemají co do toho říc co myslíte?
Zhruba před měsícem jsem viděl rozhovor s bývalým europoslancem Zahradilem. Ten tehdy velmi trefně na adresu MZ Lipavského poznamenal, měl by si napsat cedulku s nápisem : KDO MÁ O MNE ZÁJEM ? JSEM k DISPOZICI.
Ano zrádce Lipavský který tvrdil že politika není fotbal a dresy se jen tak nemění ,hledá vhodné koryto. Pokud ho kdokoli přijme do svých řad, dělá chybu. Kdo zradil jednou zradí i podruhé .Zahradil ale pokračoval a tentokrát hovořil o Pekarové-Adamové. Podotýkám bylo to dávno před tím,než oznámila odchod z politiky ze zdravotních důvodů ? Zahradil tehdy řekl, že tlačil na vedení ODS ať se nenechá Pekarovou vydírat a ať jako ministryně ukáže co v ní je. Bylo to pochopitelně v době po volbách kdy se rýsovala nová vláda. Pekarová si ale prosadila svou a získala výhodné místo předsedkyně sněmovny. Dnes jak vidno i mezi dalšími členy ODS (Černochová a Udženija a další) rezonuje Zahradilův názor. Nikdy jsem dosud ODS nevolil ale uznávám že Zahradil má rozumné názory nejen v domácí ale i v zahraniční politice.
Takže časem možná,proč ne ?
Ano zrádce Lipavský který tvrdil že politika není fotbal a dresy se jen tak nemění ,hledá vhodné koryto. Pokud ho kdokoli přijme do svých řad, dělá chybu. Kdo zradil jednou zradí i podruhé .Zahradil ale pokračoval a tentokrát hovořil o Pekarové-Adamové. Podotýkám bylo to dávno před tím,než oznámila odchod z politiky ze zdravotních důvodů ? Zahradil tehdy řekl, že tlačil na vedení ODS ať se nenechá Pekarovou vydírat a ať jako ministryně ukáže co v ní je. Bylo to pochopitelně v době po volbách kdy se rýsovala nová vláda. Pekarová si ale prosadila svou a získala výhodné místo předsedkyně sněmovny. Dnes jak vidno i mezi dalšími členy ODS (Černochová a Udženija a další) rezonuje Zahradilův názor. Nikdy jsem dosud ODS nevolil ale uznávám že Zahradil má rozumné názory nejen v domácí ale i v zahraniční politice.
Takže časem možná,proč ne ?
@Richard Šebesta
V čem se jeví Lipavský jako zrádce?
Sleduji vše, ale o tomto se nikde nepsalo.
V čem se jeví Lipavský jako zrádce?
Sleduji vše, ale o tomto se nikde nepsalo.
...Jana Černochová a Alexandra Udženija z ODS na podzim začaly tvrdě kritizovat Markétu Pekarovou Adamovou za to, že nešla do vlády a „není za ní vidět práce“...
Aniž bych chtěl nějak zpochybňovat fakt, že to jsou všechno blbky, tak za Černochovou její práce bohužel vidět je.... Bude nás to všechny stát úplně zbytečně vyhozené stamiliardy....
Aniž bych chtěl nějak zpochybňovat fakt, že to jsou všechno blbky, tak za Černochovou její práce bohužel vidět je.... Bude nás to všechny stát úplně zbytečně vyhozené stamiliardy....