Rozhovory
Petr Zelenka: Seriál Limity je kontroverzní. Děláme ironii v zemi, kde 60 procent lidí nemá smysl pro humor
33 komentářů
Ruda Karlík
6
Podle některých reakcí to zřejmě nezabralo u všech diváků, já si to ale užívám naplno, tento typ humoru je mi hodně blízký, stejně jako hlavní téma seriálu. Aleš Háma je v roli Karla perfektní, podobně i všichni ostatní. Skvělý počin!
Přejít do diskuze
Hele fakt nevim. Na tom serialu neni kontroverzniho vubec nic krome toho ze je ho uplne zbytecne vulgarni a vlastne stereotypne trapny. Zelenkuv devadesatkovej mindset z toho kouka na sto honu a uz dnes nefunguje a je vycpely. Jakoby Most ale vlastne ne.
Pravdou je, že humor založený na vulgaritě je opravdu pouze pro jednodušší a menší skupinu😉
Není nevtipný scénář, jsou jen hloupí ti, co nerozumí, že je to vtipné... Tak to příště zkuste na jiné TV, zda nejdete zdroje a pak i diváky ? ... Ne každý umí zpracovat téma do komedie ... každý má své "Limity"...
Paráda relax- seriál. Časák taky. Sem rád, že mám smysl pro humor. Hooodně se u toho natlemim. Jo dočetl sem se, že vulgarismus používají lidi s s vyšším IQ normálně. 👍👍👍 😎😎😎
Mno, Češi mají docela dobrý smysl pro humor. Ale tohle není humor, ale výchovná ekologistická trapárna! Vtipný byl třeba Okresní přebor, ovšem angažovaný Zelenka má o humoru poněkud zkreslenou představu.
Seriál je boží, Háma neskonale sedí do role. Nevím kde se vzalo že 60% lidí nemá smysl pro humor. Za naši rodinu je to 1%. Švagr který vše kritizuje a chválí jen Radegast 12.
Sci-fi o proměně normálního člověka na ekoteroristu může natočit jen orogresivně fašistická ČT. Za cizí prachy.
Neuvěřitelný.
Neuvěřitelný.
S manželkou, jsme starší ročníky, sledujeme Limity, výborně se bavíme, ale článek jsem nedočetl, kluci tam dost okecávají. Možná se na ten článek ještě mrknu, ráno.
Patřím k těm velmi spokojeným, Aleš Háma perfektní. Celé mi to přijde takové napsané životem.
Frank51482
Viděl jsem 1 díl a stačilo. Je to jen další seriálová sra.ka. Ale komu se to líbí, ať kouká.
Po přečtení předchozích diskuzních příspěvků si říkám, že 60% je málo!
Ta kritika ekoterorismu mne v Limitech baví. A teď mne navíc pobavilo, že tuhle kritiku financovalo Ministerstvo životního prostředí řízené zmateným ekoteroristou. Je to stejné, jako když do dolu se přijede upálit aktivista v Lamborghini ... a nikomu to nepřišlo divné ...
Ta kritika ekoterorismu mne v Limitech baví. A teď mne navíc pobavilo, že tuhle kritiku financovalo Ministerstvo životního prostředí řízené zmateným ekoteroristou. Je to stejné, jako když do dolu se přijede upálit aktivista v Lamborghini ... a nikomu to nepřišlo divné ...
@Pavel Sachr 90tky bych do toho netahal , prostě se to nepovedlo a po přečtení článku již vím proč mě to nepobavilo 

Odpověď na Váš dotaz se zdála tak jednoduchá! Ale není. Je to něco jako rozdíl mezi Pelíškama, Na samotě u lesa, S tebou mě baví svět atp. a spaghetti westernem.
Limity jsou to, co tu hodně dlouho chybělo.
Pan Háma a ostatní 👍
Těšíme se na pokračování
Pan Háma a ostatní 👍
Těšíme se na pokračování
@Jiří Kokaisl A jste si jistý, že je to kritika? Řekla bych, že jde o angažované veledílo, aspoň, co jsem se o té frašce dočetla (na *** ČT zásadně nekoukám!). Psali cosi o napraveném podnikateli...
@Alois Rudý
Tak to máš hubu od ucha k uchu....🤣.
To znáš ten vtip, jak sedí dva rusaci v bunkru a přiletí granát?
Ne?
No a jak vybuchne, tomu jednomu Ivanovi to roztrhne hubu od ucha k uchu a ten druhý mu říká:.
Ty se směješ, ale nás to mohlo zabít 🤣.
Tak to máš hubu od ucha k uchu....🤣.
To znáš ten vtip, jak sedí dva rusaci v bunkru a přiletí granát?
Ne?
No a jak vybuchne, tomu jednomu Ivanovi to roztrhne hubu od ucha k uchu a ten druhý mu říká:.
Ty se směješ, ale nás to mohlo zabít 🤣.
@Uživatel_5905896 když mi tykáš, měl by si se představit, jesli si tak uvědomělej
P
řečti si třeba něco o životě A. Einsteina
Přečti si třeba něco o životě A. Einsteina
@Josef Pachman Já to mám opačně. Po prvním dílu zklamání a pak s každým dalším dílem se mi to líbí víc a víc. Za mě dobrý.
Můj názor je,že je to docela mizerie.A to jsem tomu po prvním díle dost fandil.A ty dvě ústřední role,tak tady se obsazení absolutně nepovedlo.Vyzdvihl bych herecké výkony Dykové,Beretové a Plesla.Zde se obsazení povedlo.A Bára Štěpánová také nebyla marná.
Za normální se považuje vždy většina. Seriál sleduji, čekám a zábava nikde.
Proti hercům a jejich výkonům nic nemám, ale děj seriálu mi připadá příliš přehnaný, téma absolutně nezajímavé. Nemám ráda přestřelené, neuvěřitelné komedie , jako točí třeba Italové. Není nad tradiční český humor, který není potrhlý. Nebavím se nad bláznivými komediemi, protože nejsou uvěřitelné.
Proti hercům a jejich výkonům nic nemám, ale děj seriálu mi připadá příliš přehnaný, téma absolutně nezajímavé. Nemám ráda přestřelené, neuvěřitelné komedie , jako točí třeba Italové. Není nad tradiční český humor, který není potrhlý. Nebavím se nad bláznivými komediemi, protože nejsou uvěřitelné.
@petr fiřt Dočítal si sa ? Kde, v bulvári ? Vulgarita raz za čas každému " ujde " , ale pravidelne je to vizitka primitivizmu ...
Dobrý seriál v tom neskutočnom množstve opakovaných detektívok ! Len lutujem, že som čítal ten rozhovor . To blábolenie o vulgaritách ako protestu proti SZM a totalite . A tých 60 % humoru to sa ani nedá komentovať ! Je to paradox, hlúpym tvorcom a hercom sa podarilo dobré a vtipné dielo ...