Život a styl

Zpět na článek

Ve Výtopně hledají pár mladých topičů

6 komentářů

vsmehlik
5. listopadu 2011 • 19:50
Perfektní popis umístění restaurací. Pro redaktory pravěpodobně nehraje místopis žádnou roli. Bydlím v Orlové a uvedenou restauraci Výtopnu mám za plotem svého domu. Nevím o tom že by bylo město Orlová připojeno k Ostravě, či se dokonce stalo její částí. Chtělo by opravdu i ověřit si fakta než pustím do světa takovou kravinu typu jedna paní povídala.
lenkulka1
31. října 2011 • 13:21
Jídlo je opravdu hodně špatné...dětské menu je vtip...obsluha je pomalá...myslím, že Reflex by měl něco co doporučuje důkladněji otestovat
jd001
14. října 2011 • 13:11
S tvrzením "Tento typ restaurace nemá v Evropě obdoby." tedy redaktor naprosto ulétl. (Nebo že by to bylo placené PR?) Jen v Německu jsou nejméně dvě až tři (osobně znám dvě); a jsou starší než Výtopny, to vám poví každý fanda železnice
Ovšem, je dobře, že to máme i u nás.
filiprx
30. září 2011 • 10:48
Sem napište váš vzkaz!
jirischauer
29. září 2011 • 21:52
Byl jsem tam jednou, není to tak dávno. Objednal jsem stůl. Recepční napřed zmateně pobíhal a odbíhal, než si nás všimla jeho kolegyně a ukázala nám rezervovaný stůl. Číšník napřed přinesl jiné jídlo, než jsme si objednali. Polévka byla podivná, hlavní jídlo přímo mizerné. Svou zkušenost jsem probíral s několika známými, kteří říkali, že slyšeli podobné hodnocení i od jiných.

Vláčky jsou úžasné! Doporučuji zajít si tam na pivo nebo kofolu a užívat si příjezdů a odjezdů...a nejíst. Vyberte si stůl sami, ať máte co nejvíc kolejí kolem sebe!
opportunity
14. října 2011 • 08:20
Souhlas. Jídlo nic moc a dost drahé, vláčky super.