Divoký kačer

Zpět na článek

Andrej Babiš uspořádal na Čapím hnízdě stínové mírové jednání mezi Ruskem a Ukrajinou. Přijel jenom Fico

20 komentářů

Uživatel_5734171
Realita bývá mnohdy vtipnější, než ten nejdivočejší kačer... Když na mě leze chandra, pustím si Babišovo video ze základní školy a hned je mi veselejc...))) Ten člověk je skutečně esenciální blb. Kdybych byl marketér nějaké vládní strany, oblepil bych zemi právě tímto. Na jeho voliče by to vliv nemělo, ale ten hlupák by byl ještě hysteričtější a nakonec by utavil sám sebe...
Michal Bednárek
Už jen nadpis je dost vtipný.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 je smutna realita, ze je tento slovensky StBacky praskac, dotacni podvodnik a sociopat kteremu je budoucnost teto zeme uplne nekde tak je nejvetsim favoritem na viteze voleb...jeho volici jsou jako sekta takze sance na zvrat neni velka, ale uvidime, jeste neni hotovo..zatim to ale vidim nedobre, to bude zase ostudy
Michal Bednárek
@Uživatel_5734171
Někdy bych vás rád poznal. Vaše komentáře jsou mi velmi sympatické a vystihují realitu.
Ferdi Nand
Jenom ubohý, bolševický udavač a morální odpad. Špína chlap a zmr d.
Už zdechni slovenská sra čko.
kosmos kosmos
@Ferdi Nand tak 🤣hezky 🤣👍
NAGRA BOLEX
už tam "smolej" zvací dopis?
veselé makovice
dnes opět úžasné ..
Frank51482
A Landsmana tam přivezli v kleci, aby se všichni podívali, jak každý takový mamlas skončí.
Miroslav Kašpar
@Lilith Černá Jasně, při výběru zadnice, do které je pro něj nejvýhodnější vlézt, se nepochybně řídí čuchem
Miroslav Kašpar
Naprosto typická a nijak oslňující aktivita agenta Bureše
Uživatel_5700640
@Ferdi Nand není nad teplé lidské slovo.
Lilith Černá
@Miroslav Kašpar To spíš Nutella leze do análů, které nejsou do budoucna perspektivní!)))
Lilith Černá
@Miroslav Kašpar Babiš aspoň není takový blb, aby nechápal geopolitickou realitu. Čuch má tedy docela dobrý, na rozdíl od světového lídra, to se musí nechat.
Lilith Černá
Hlupáčku! Fico jednal s Putinem a teď byl u Trumpa! Za Ficem si to letěl žehlit do Bratislavy i ten blb Rutte. Co k tomu máte dál?
Váš světový lídr nebyl pozván už ani do Brusele!
Takže kdyby přijel "jen" Fico, byla by to pro Nutellu veliká pocta!
kosmos kosmos
@Ladislav Pelánek pely Sís spletl vlajku ne osslíku 🤣👍
Frank51482
@Uživatel_5700640 Na to je Landsman ale příliš blbý.
Uživatel_5700640
Babiš zvítězí ne svojí chytrostí, ale hloupostí svých protivniků. O tom by měl Kačer napsat.
Ladislav Pelánek
ANO 🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿🇨🇿­🇨🇿🇨🇿
reproman
Hlavou se mi dnes honilo přesně totéž...