Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFico obvinil české politiky, že zasahují do vnitřních záležitostí Slovenska. To může jenom Rusko, vzkázal do Čech
23 komentářů
veselé makovice
0
Skvělé kačere !! ... "My děláme politiku všech světových stran a u nás všechny světové strany směřují do Moskvy,“ 

Radislav Pavelka
Slováci, vždy kam vítr tam plášť. Ať to byl Tiso, nebo teď Fico, vždy je nutné zhodnocení kdy a jak se do nějaké ***e dostat. Když měli na Slovensku pocit, že se v nějaké ***i nedaří (viz SNP), tak bylo třeba někam jinam. Mám takový pocit, že se to děje na Slovensku i teď.
Miloš Hora
Teď mi teprve došlo, proč se ti slováci tenkrát od nás trhli. Kvůli těmhle blbečkům z Prahy.
@Miloš Hora Omyl, pozor, zdravě myslící, inteligentní Slováci, se od nás trhnout nechtěli, tak jako naopak, my né od nich. Je třeba izolovat konkrétní degenerované fašisty, popř. potencionální fašisty jako je právě Dominik Landsman tohle špinavé jméno, a dále nejspíš zbytek fašistického osazenstva této mediální žumpy reflex.
Miloš Hora
Hoši, máme tady takovejch průserů na kterejch by jste se mohli vyřádit, a pořád do kola Fico...
Vlasta Hrdličková
Já bych se nedivila, ani kdyby to nebyl Divoký kačer... Od toho člověka už bych se nedivila ničemu...
Jozef Kolek
bla bla bla kecy v kleci
ps
nech žije fico!!
ps
nech žije fico!!
@Jozef Kolek Přesně tak, všichni už vědí co se děje, jaké média pracují jak a pro koho. Tady je to fašistická žumpa.
Ladislav Pelánek
Už by se na to měšování Fiala a celé 5 demolice měli vykašlat! Nadělali tady tak velké škody které by měli napravovat!!
Michal Kelner
Povedený kačer, děkuji pane Landsmane.
Richard Šebesta
Nevím zda Rusko zasahuje do slovenských záležitosti ? Nejsou o tom důkazy. Co ale vím, že do slovenských vnitřních věci strká nos třeba VB přes svého velvyslance a taky náš premiér Fiala-nutela. O anglickém vměšování psala dokonce zdejší redaktorka Bendová byť způsobem sarkastickým. Slovenskou vládu taky věčně drbe vedení EU. Přitom mi není známo,že by vlády členských zemí byly podřízeny Bruselu ?
@Richard Šebesta Herr Landsman někomu vaše komentáře co by divoký kačer připadají vtipné. Nic proti tomu, žijeme v demo společnosti
a tak můžete psát co chcete a dělat si legraci z kohokoli z politické scény. Mám ale jednu připomínku je třeba se častěji zaměřit taky na naší válečnou vládu i oni si zaslouží aspoň někdy pozornost !
a tak můžete psát co chcete a dělat si legraci z kohokoli z politické scény. Mám ale jednu připomínku je třeba se častěji zaměřit taky na naší válečnou vládu i oni si zaslouží aspoň někdy pozornost !
Jakub Procházka
A kdyby Robert nebyl pokrytec, ale uměl být upřímný (a vůbec věděl, co je upřímnost), přesně takhle by to řekl. 

@Jakub Procházka A kdyby se v Paraguayi a Uruguayi mluvilo česky nepotřebovali bychom tam tlumočníka !
Jakub Procházka
Je to sice tradiční veselý fake, ale Robbie takhle opravdu uvažuje a do vnitřních záležitostí Slovenska se skutečně smí (a za Fica dokonce musí) vměšovat jen Rusko.