Komentáře
Tento s kadencí ta ta ta ta ta štěkající Babišův kulomet, jestli tedy něco vzbuzuje, tam jedině bránici ohrožující smích. Ostatně stejně jako většina Babišových nejbližších poskoků.
Tedy pokud odfiltrujete asijsko-despotické zlo, které Babišovy pomáhají šířit. V podobě změny ČR na nějakou tu středoasijskou "republiku", kde hlavní muftí a jeho klan, ne občanům, ale polootrokům (viz Babišovy zpracovny) despoticky panuje.
Tedy pokud odfiltrujete asijsko-despotické zlo, které Babišovy pomáhají šířit. V podobě změny ČR na nějakou tu středoasijskou "republiku", kde hlavní muftí a jeho klan, ne občanům, ale polootrokům (viz Babišovy zpracovny) despoticky panuje.
Na spřáteleném webu se dočtete, že sádlo je hrozně zdravé. Moje milovaná babička mi ho dávala prakticky do všeho, jelikož to se mnou myslela dobře. A to je to, co mám pocit při čtení Reflexu.
Na to může Havlíčkovi skočit leda tak idiot a nikoliv volič ODS
giorgio287
Odkdy volí pravicový volič vlastizrádné zelené komouše s krycím názvem ODS?
Jste blázen.
Jste blázen.
Inu, kdo má místo hlavy koblihu, toho kašpar Havlíček určitě uloví. Smůlu má, Havlíček, v tom, že mimo ohradu ANOfertu už takových po světě zas tolik neběhá. Bude muset, aby ho estébácký šéf a majitel nesprdl, jít lovit do té ohrady.
Pokud Havlíček bude předseda ANO a premiér budoucí vlády po Burešovi tak začne konec ANO. Jak rychle to bude nevím, záleží na okolnostech. Havlíček je podle mne politický mamlas. Stačilo mi když řekl s kým chce a nechce po volbách do vlády. Upřímně budu jeden z mnoha komu zánik ANO nebude vadit.
Novinářský nádeníku Strnade, kdo jsou to ti "Nenechme se obalamutit" ?😎
@Alois Rudý
Ti co mají mozek, Ruďochu. To není tvůj případ, s tím si nemusíš dělat starosti.
Ti co mají mozek, Ruďochu. To není tvůj případ, s tím si nemusíš dělat starosti.
Oni chudáci MUSELI chodit s čepicí pro podporu ke komunistům! O jakou konkrétní podporu a čeho MUSELI chodit s čepicí ke komunistům? Kdo jim ty komunisty nařídil? Realita je taková, že škrty 10mld kč na obranu poškodily cíleně NATO a věrohodnost Česka. A o to přece tomu destrukčnímu komandu vždycky jde. Oni prý nepřekročí tenkou červenou čáru, aby vystoupili z NATO, ale tlustou čarou škrtů zraní a poškodí obranyschopnost Česka a NATO. A kdo jsou ti neomarxisté, kteří řádí už tři roky uprostřed ODS? Je to i ten "komunista" Petr Pavel, kterého celá proruská svoloč tak nenávidí? A CO se tedy dělo? Konkrétně a vyčíslit nakolik to poškodilo Čečko? Však ONI ANO tomu zlu obstrukcemi zabrání.i kdyby se z toho měli za pultíkem po**at Tato vláda přece nesmí prosadit vůbec NIC! A je jedno o co se hlasuje. Jinak by se nakonec namohlo vyčinit vládě na konci volebního období, že neprosadila NIC!.