Poprask
Nahé vedle svého manžela. Co mají společného „hvězda“ Grammy Bianca Censori a první dáma Melania Trump?
7 komentářů
našinec
3
@Mibus Hele, zkrátka to byla královna koloběžka III. Blbka. Ale co se mi na ženách líbí, je, že naučily muže při komunikaci se usmívat. A svět je hned o mnoho příjemnější místo k životu.
Přejít do diskuze
Ja vidím problém v inom ! Čím môže " zaujať " nabudúce, strči si tam kameru ? Nahota už nikoho ničím neprekvapí, ukázala len " nahotu " svojho mozgu ...
Co bych já osobně doporučil udělat, tak odvolat vedení Národního muzea, jelikož manažersky selhalo. Například provokace s UA vlajkami říká za vše. A nebýt pražských strážníků a státní policie, tak ...Opravdu, za mne je to obrovské selhání.
Nahota na takovou akci nepatří. Souhlasím. Je to křeč zviditelňování se za jakoukoli cenu.
Na druhou stranu nechápu větu o obtěžování nahotou. Ta věta je další extrém. Stále se potácíme od zdi ke zdi. Není lepší říct, že to bylo hloupé? Že to byl výkřik jakéhosi komplexu méněcennosti?
Na druhou stranu nechápu větu o obtěžování nahotou. Ta věta je další extrém. Stále se potácíme od zdi ke zdi. Není lepší říct, že to bylo hloupé? Že to byl výkřik jakéhosi komplexu méněcennosti?
))))))))))