Komentáře
Ruský gangster mdlého rozumu, exprezident Medveděv, byl před lety vítán v Praze s fanfárami
95 komentářů
kosmos kosmos
@Richard Šebesta plantáš páté přes deváté dezzoláte 🤣 Československo bylo prach sprostá russácka kolonie 🤣 russáci dyndali všechnu průmyslovou výrobu za ropu a plyn 🤣 proč si myslíš že jsi vyděláva jenom litr na výplatu? Všecko rozkradli komunisti s russakama👎 teď za amiku vydělávají 40t🤣 vidíš a cítíš ten rozdíl primitive prochlasstaný russácký?🤣👍
@Richard Šebesta Neplač, nikdo ti tvůj individuální tj jeden názor nebere, i tupci na něj mají právo..
@Richard Šebesta Nebyli ale vytahuj si pohádky ze své rudé řiti dále, grotesky není nikdy dost.
@giorgio287 s
Chytrák s patentem na blbost do toho vidí, jen mu nějak ušlo, že Zeman už není a sotva kdy bude ještě prezidentem. I když gangsterem zůstane, žoržíku.
Chytrák s patentem na blbost do toho vidí, jen mu nějak ušlo, že Zeman už není a sotva kdy bude ještě prezidentem. I když gangsterem zůstane, žoržíku.
Také jsem vital babiše, když před lety vyhrál volby a vypadalo to nadějně.....
Protikorupční hnutí slibovalo a slibovalo.
Dnes po pár letech je zrovna tak z oslance babiše tiktoková odpudivá gengsterská kreatura mdleho rozumu....👎
TEČKA.
Protikorupční hnutí slibovalo a slibovalo.
Dnes po pár letech je zrovna tak z oslance babiše tiktoková odpudivá gengsterská kreatura mdleho rozumu....👎
TEČKA.
kosmos kosmos
Prochlasstaný russácký medvídek mýval 🤣 je totálně zdegenerovaná odpudivá kreatura jako místní totálně zdegenerovaní a prochlasstaní dezzoláti 🤣👍
@Richard Šebesta
Vis co mě u tebe fascinuje, že nikdo netuší za koho vlastně kopeš.
I to je ukázka ztraty esence ledvin, neboli čchi ledvin je vyčerpaná a přichází strach.
Lidi tvého věku mám v baráku denně.
Nejsi jiný, či špatný, jen máš strach.
Schválně, koho by jsi volil...?
Vidíš a jsme u toho. I takovouto kravinu nejsi schopen poslat do éteru...
Strach je silnější než ty. S tím hochu noc nenaděláš.
Nikdy ti neodepisuji nic zlého a vidíš sám, jak třeba reaguje u těch co ti opravdu naloží....
Ledviny jsou matkou jater a játra plodí zlobu.
Jaká matka, taková dcera.
Proto tady na Reflexu píšu pro radost a pro rozbor jednotlivých duší. A že tady jsou materiály....
Vis co mě u tebe fascinuje, že nikdo netuší za koho vlastně kopeš.
I to je ukázka ztraty esence ledvin, neboli čchi ledvin je vyčerpaná a přichází strach.
Lidi tvého věku mám v baráku denně.
Nejsi jiný, či špatný, jen máš strach.
Schválně, koho by jsi volil...?
Vidíš a jsme u toho. I takovouto kravinu nejsi schopen poslat do éteru...
Strach je silnější než ty. S tím hochu noc nenaděláš.
Nikdy ti neodepisuji nic zlého a vidíš sám, jak třeba reaguje u těch co ti opravdu naloží....
Ledviny jsou matkou jater a játra plodí zlobu.
Jaká matka, taková dcera.
Proto tady na Reflexu píšu pro radost a pro rozbor jednotlivých duší. A že tady jsou materiály....
@Richard Šebesta
Soudruhu Šebesto, "soudruh" není nadávka, to je označení individuí, slušných jako Šebesta.
Soudruhu Šebesto, "soudruh" není nadávka, to je označení individuí, slušných jako Šebesta.
@Richard Šebesta
Další komunistický hnus, soudruh Šebesta, takto drzý protizápadní štváč.
Na něho i s jeho žvásty, které drze považuje za nějaké úvahy, přesně sedne https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi.
Další komunistický hnus, soudruh Šebesta, takto drzý protizápadní štváč.
Na něho i s jeho žvásty, které drze považuje za nějaké úvahy, přesně sedne https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi.
kosmos kosmos
@epr3 Polívka je meďův kuřič 🚬jako ty?🤣byl na demonstraci proti fikovi který je puttlerův kuřič 🚬 stejně jako ty🤣👍
@Richard Šebesta
Přiště lépe číst věty člověka evidentně moudřejšího dvakrát, než dojde mylné představě svého vlastního moudra....
Přiště lépe číst věty člověka evidentně moudřejšího dvakrát, než dojde mylné představě svého vlastního moudra....
Od tech ruskych valecnych zlocincu se muzeme dockat jen okupace vrazdeni a zadnou svobodu a uz vubec demokracii.Ja to zazil,kdy prede mnou zastrelil muze na zastavce autobusu.Rusaci jsou a budou zlocinci.Pro to si vazme te svobody a demokracie.Taky o ni muzem prijit.Mistni rusacci bojuji jen za putlera.
1. Medveděv byl vždy nicka. loutka. putin si ho vybral, aby ohnul ústavu. Dvě období byl prezident, pak tam nastrčil tohoto záprdka ( to byla podmínka, aby byl ještě menší, než putin), sám byl jedno volební období premiér a pak znova prezident. ve skutečnosti byl pochopitelně celou dobu capo di tutti capi Vladimír Vladimírovič.
2. Medveděv je alkoholik. Podle všeho těžký alkoholik. Otázkou je, proč to abstinent putin trpí. Možná je to hra na hodného a zlého policajta. Ve skutečnosti tedy zlého a šíleného policajta.
3- S hrůzou jsem teď viděl video z taškařice Bureše u Xavera Veselého. To je ten morbidně obézní osel, který si hraje na novináře. A Bureš se tam nepokrytě arogantně Němcové vysmívá a uráží jí. Evidentně mu útoky Medveděva nevadí.
4. Když některá médie označila Schillerovou jako ruskou bakterii, vládní politici se jí zastali. Třeba ministryně Černochová. Člověk by čekal, že se teď politici ANO zastanou senátorky Němcové, Tím spíš, že ten útok přišel od oficiálního představitele ruska, exprezidenta a expremiéra a navíc byl veden i proti celému Česku. Je nám vyhrožováno další krvavou okupací. ANO nejen mlčí, ale ústy svého předsedy se ještě vysmívá...
2. Medveděv je alkoholik. Podle všeho těžký alkoholik. Otázkou je, proč to abstinent putin trpí. Možná je to hra na hodného a zlého policajta. Ve skutečnosti tedy zlého a šíleného policajta.
3- S hrůzou jsem teď viděl video z taškařice Bureše u Xavera Veselého. To je ten morbidně obézní osel, který si hraje na novináře. A Bureš se tam nepokrytě arogantně Němcové vysmívá a uráží jí. Evidentně mu útoky Medveděva nevadí.
4. Když některá médie označila Schillerovou jako ruskou bakterii, vládní politici se jí zastali. Třeba ministryně Černochová. Člověk by čekal, že se teď politici ANO zastanou senátorky Němcové, Tím spíš, že ten útok přišel od oficiálního představitele ruska, exprezidenta a expremiéra a navíc byl veden i proti celému Česku. Je nám vyhrožováno další krvavou okupací. ANO nejen mlčí, ale ústy svého předsedy se ještě vysmívá...
@giorgio287
Nahlásil jsem otevřeného podporovatele ruských fašistů a válečných zločinců.
Nahlásil jsem otevřeného podporovatele ruských fašistů a válečných zločinců.
@Alois Rudý..... Ani ten Meedvedev si nedovolil napsat, že neví zda paní Němcová umí psát. Na to má ale v Česku Rudého Lojzu
@Alois Rudý
Sprostý Rudý agent fašistického RuSSka se nestydí veřejně zastat ruSSkého válečného zločince proti naší české spoluobčance a demokraticky zvolené političce. Přesně na takový hnus platí, co je psáno i zde: https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi.
Ano rudý hnus útočí i na mne. Zbaběle z anonymity, ví totiž, že jsou jedinci, co na útok umí odpovědět.
Sprostý Rudý agent fašistického RuSSka se nestydí veřejně zastat ruSSkého válečného zločince proti naší české spoluobčance a demokraticky zvolené političce. Přesně na takový hnus platí, co je psáno i zde: https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi.
Ano rudý hnus útočí i na mne. Zbaběle z anonymity, ví totiž, že jsou jedinci, co na útok umí odpovědět.
Nejlepší je, když novinářský nádeník mdlého rozumu myslí, že Medveděv je s ním na stejné úrovni. Ale pomlouvání a dehonestace protivníka ve skutečnosti svědčí o podrazáckém a ustrašeném charakteru.😁
"Češi by potřebovali válku. Vyhnat je v noci z baráku, zabít dítě a zapálit barák. Abyste pochopili, co to je válka“
Medveděv? Ale kdeže. Jenom Řeporyjský psychopat, krytý Fialou a Rakušanem. Překvapení-policie případ odložila.
Medveděv? Ale kdeže. Jenom Řeporyjský psychopat, krytý Fialou a Rakušanem. Překvapení-policie případ odložila.
@Asatin To máš pravdu. O demokracii můžeme přijít a nemusí ani přijít Rusáci. Koneckonců pomalu o ní přicházíme. Cenzor Foltýn je první vlaštovka ,vlastně už druhá první byl ministr Rakušan když začal boj proti dezinformacím. No a Rumuni už o ní přišli a Rusové tam nebyli.
Zrušili volby protože nedopadly tak jak někdo chtěl ale nikoli Putin. Mimochodem bude zajímavé jak bude na rumunské volby reagovat benátská komise ? Jinak o Putinovi si iluze nedělám demokrat to určitě není ale já nemám strach z Ruska ale ze zahnívajíci EU. Třeba v Německu díky migrantům se vraždí i znásilňuje a unáší děti permanentně a to navíc Deutschland je náš soused nikoli Rusko.
Zrušili volby protože nedopadly tak jak někdo chtěl ale nikoli Putin. Mimochodem bude zajímavé jak bude na rumunské volby reagovat benátská komise ? Jinak o Putinovi si iluze nedělám demokrat to určitě není ale já nemám strach z Ruska ale ze zahnívajíci EU. Třeba v Německu díky migrantům se vraždí i znásilňuje a unáší děti permanentně a to navíc Deutschland je náš soused nikoli Rusko.
giorgio287
@Pavel Nyklíček
I što eto takoje "kolaborát"?
Fialnaja kolaboracia s banděrovcami, s bruselom ili s sša?
I što eto takoje "kolaborát"?
Fialnaja kolaboracia s banděrovcami, s bruselom ili s sša?
@Alois Rudý
Alois, Alois. Sám asi tušíš, že jsi napsal bejkárnu. To, že ti Němcová nesedí je naprosto v pořádku, ale že by jako neuměla psát. Tak trochu se sestupuješ ke svému vzoru z Fašounska.
Alois, Alois. Sám asi tušíš, že jsi napsal bejkárnu. To, že ti Němcová nesedí je naprosto v pořádku, ale že by jako neuměla psát. Tak trochu se sestupuješ ke svému vzoru z Fašounska.
@Richard Šebesta
Souvisí to zcela zásadně.
Porovnávam zde dvě kreatury, která z nich kreaturizovanější 🤣.
Souvisí to zcela zásadně.
Porovnávam zde dvě kreatury, která z nich kreaturizovanější 🤣.
Už jsem psal jednou. Současná česká zahraniční politika zcela ale opravdu zcela kopíruje zahraniční politiku komunistického Československa z předlistopadové doby. Pan Buchert, který patří do mé generace by mi měl dát za pravdu. Vyměnili se pouze nepřátele a přátele. Tehdy byl největší ďábel USA dnes Rusko. Ještě v něčem je naše a tehdejší politika stejná. V tom že jsme opět nejvíce slyšet a vidět jako rusobijci. Tehdy ze všech státu VS to bylo opět Československo které bylo nejvíce protiamerické. Jen pro připomenutí president USA Nixon navštívil Rumunsko a jak Polsko tak i Maďarsko rozhodně nebyli tak silně protiameričtí jak tehdejší Československo. Pokud jde o senátorku Němcovou tak ona patří k těm českým politikům a není to jen můj názor která si s Ruskem vyřizuje své účty za rok 1968. Je zvláštní že tak nečiní třeba vůči Polákům ?
Mimochodem opakuji už po několikáté už na jaře 1968 byli nejhorlivější zastánci přepadení naší země Poláci a východní Němci. To jen tak mimochodem. Nevylučuji že si Rusové onu řeč Němcové vymysleli. Je ale zvláštní proč si vybrali za terč právě jí ? Ona na rozdíl od Černochové není ve vládě.
Mimochodem opakuji už po několikáté už na jaře 1968 byli nejhorlivější zastánci přepadení naší země Poláci a východní Němci. To jen tak mimochodem. Nevylučuji že si Rusové onu řeč Němcové vymysleli. Je ale zvláštní proč si vybrali za terč právě jí ? Ona na rozdíl od Černochové není ve vládě.
Buchert je takový jednostranně orientovaný pomocný novinářský nádeník typu "kosmos kosmos".😂🤣
kosmos kosmos
@giorgio287 nežer tramal pak budeš mít mozeček jak z ofce 🤣jeden tvůj kumpán tady už ho má 🤣👍
kosmos kosmos
@bella. Kde vychlastaváš ty trapný dezzoláte 🤣 kolík jsi včera vysomroval peněz na africké chudáčky 🤣jak to tady pořád prezentuješ?🤣 lezeš vrchním dezolatum někde a furt jste jim snažíš kuřit end vykuřit 🚬jinak ti tvojí dezoláti ti chtějí zrušit africkou neziskofku🤣to zas bude beku na Fialu a Němcovou 🤣👍
@kosmos kosmos Takže ty děláš ideologickou hlídku na českém internetu? Tvl, to si vybrali fakt toho nejchytřejšího....😂
@Asatin
Souhlasím, zároveň připojím myšlenku, že všechno to proruské rovněž souvisí se strachem.
Strachem z existence samotné.
Strach proruským lidem dává naději, že když nebude válka a rusko, že vyhraje, tak oni ti vystrašení, budou mít klid...
Nebudou.
Nejdříve musí rusko padnou na kolena a vše se zlepší automaticky.
Klidně se následně můze obchodovat zase s ruskem, ale poníženým.
Souhlasím, zároveň připojím myšlenku, že všechno to proruské rovněž souvisí se strachem.
Strachem z existence samotné.
Strach proruským lidem dává naději, že když nebude válka a rusko, že vyhraje, tak oni ti vystrašení, budou mít klid...
Nebudou.
Nejdříve musí rusko padnou na kolena a vše se zlepší automaticky.
Klidně se následně můze obchodovat zase s ruskem, ale poníženým.
@Uživatel_5734171 S tou okupací bych to nepřeháněl . Je to jen propaganda od Putina náš nutelový premiér nám přímo taky lže když tvrdil,že jsme ve válce s Ruskem.
@giorgio287
Nevím, proč by měl být Bílý dům nějaká meta. Za současné administrativy není o co stát. Počkejme si 4 roky a je to.
Navíc ti tvojí ruští špinavci nebudou vítání ani za kopou hnoje.
Nevím, proč by měl být Bílý dům nějaká meta. Za současné administrativy není o co stát. Počkejme si 4 roky a je to.
Navíc ti tvojí ruští špinavci nebudou vítání ani za kopou hnoje.
@epr3
O takovém epr3-šmejdu, vetřelém mezi Čechy, zde:
https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi
O takovém epr3-šmejdu, vetřelém mezi Čechy, zde:
https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi
Zda to ta žena napsala nebo ne to nevím, nevím ani zda umí psát, ale jinak s její charakteristikou je Medveděv docela blízko.😎
@kosmos kosmos je to tak, tohoto zlocince by nebyla zadna skoda, vska ona se voda treba uz "vari"
Ono si stačí vzpomenout, jak se naši političtí tydýtci chovali, když Duginovi zavraždili dceru. Černochová vynikala....
Propagandista soudruh Buchert se rozčiluje, že Medvěděv se chová jako naši vládní politici. Taková zavrženíhodnost, že?.... Propagandistické oddělení rozdalo všem vládním politikům notičky, které musely uveřejnit na svých účtech a zároveň pověřilo své novináře, aby k tomu napsali komentáře.
@Asatin
Hele, Ukrajinci jsou to samý!
Takže se vzpamatuj a o demokracii pod vládou Pavla, Foltýna, Fialy a Bradáčové setsakra rychle pochybuj !!!!
P.S.
Vymytý mozky oni milují, já bych je z Čech hnala ihned na Ukrajinu, ať tam pomohou, když půl Ukrajiny zdrhla sem a Zelenkýho tam v tom hnoji nechala
Hele, Ukrajinci jsou to samý!
Takže se vzpamatuj a o demokracii pod vládou Pavla, Foltýna, Fialy a Bradáčové setsakra rychle pochybuj !!!!
P.S.
Vymytý mozky oni milují, já bych je z Čech hnala ihned na Ukrajinu, ať tam pomohou, když půl Ukrajiny zdrhla sem a Zelenkýho tam v tom hnoji nechala

Z celého srdce si přeju, aby senátorka, opěrný sloup české politiky , původním povoláním opravářka zemědělslých strojů ( nikoli z důvodů kádrových, nýbrž mentálně kapacitních ) byla propuštěna ze zaměstnání senátorky a to " bez udání důvodů "
Odůvodňovat její vulgaritu , nadřazenost, samolibost vůči českým občanům , její pochybná vyjádření a její absolutní nedostatečnost v chápání politických situací a měnícího se světa by trvalo strašně dlouho.
Výpovědí bez udání důvodů ( pouze s 2 platy ) by vypadla raz dva .
Jsem naštvaná na Babiše, že ji obhajoval. 👎️Měl k tomu mlčet.Ať si to vyžere ona a její ODS.
Oprávněnost mých argumentů stavím na tom, že nejen ze strany Ruska jsou hlášky hnusné.I u nás a bylo jich včetně úvah o zrušení písmena Z a dalších kravin hodně.
Jedna za všechny zde :
jo , jo já mám paměť skvělou a pamatuji si velmi dobře, že když se sem začali valit ekonomiční migranti z Ukrajiny ( dnes k počtu 1 milionu ) , byla zde českou vládou i Němcovou adorovaná hesla , že " Putinovi se budou rvát zuby za živa " a podobné hrůzy , dokonce i Banderovská svastika se objevila !
Vláda nechutných amatérů z Fialovy Strakovky a pak i z Hradu chrila jednu zrůdnost za druhou, vyděsila nás pytlem na mrtvoly s Putinem na budově státu na Letné a co chrlil " naše odpudivá osoba z Hradu " je mentálně na úrovné té opravářky ze Senátu. Co jim procházelo je na bič od inteligentních občanů.👎️
Fialovi, Pavlovi i Rakušanovi přeju, aby spolu s opravářkou Mirkou vypadli co nejdřív.
-------
Spravedlivě vypadli ! 👎️ 💪
Odůvodňovat její vulgaritu , nadřazenost, samolibost vůči českým občanům , její pochybná vyjádření a její absolutní nedostatečnost v chápání politických situací a měnícího se světa by trvalo strašně dlouho.
Výpovědí bez udání důvodů ( pouze s 2 platy ) by vypadla raz dva .
Jsem naštvaná na Babiše, že ji obhajoval. 👎️Měl k tomu mlčet.Ať si to vyžere ona a její ODS.
Oprávněnost mých argumentů stavím na tom, že nejen ze strany Ruska jsou hlášky hnusné.I u nás a bylo jich včetně úvah o zrušení písmena Z a dalších kravin hodně.
Jedna za všechny zde :
jo , jo já mám paměť skvělou a pamatuji si velmi dobře, že když se sem začali valit ekonomiční migranti z Ukrajiny ( dnes k počtu 1 milionu ) , byla zde českou vládou i Němcovou adorovaná hesla , že " Putinovi se budou rvát zuby za živa " a podobné hrůzy , dokonce i Banderovská svastika se objevila !
Vláda nechutných amatérů z Fialovy Strakovky a pak i z Hradu chrila jednu zrůdnost za druhou, vyděsila nás pytlem na mrtvoly s Putinem na budově státu na Letné a co chrlil " naše odpudivá osoba z Hradu " je mentálně na úrovné té opravářky ze Senátu. Co jim procházelo je na bič od inteligentních občanů.👎️
Fialovi, Pavlovi i Rakušanovi přeju, aby spolu s opravářkou Mirkou vypadli co nejdřív.
-------
Spravedlivě vypadli ! 👎️ 💪
@epr3
A ty jsi RuSSáčku k tomu, co píšeš hulvátsky v zájmu nepřítele Čechů ultraprotikus. Ten dubóvyj, ale dub ch..óvyj.
A ty jsi RuSSáčku k tomu, co píšeš hulvátsky v zájmu nepřítele Čechů ultraprotikus. Ten dubóvyj, ale dub ch..óvyj.
kosmos kosmos
@epr3 to je nějaký další tupec s malým zvířecím mozečkem něco jako ty 🤣 nelíbí se mi jak dezzoláti lžete krásně navzájem 🤣tak pokračuj ve čtení a sdílení srajd 🤣to jediné ti jde opravdu krásné 🤣👍
@Petr Minář A Hovorková je ultrap.ča, která tam v psaní naprostých, podjatých k.k.tin ještě nad ostatní vyniká....
@Petr Minář Mináři, forum24 je opravdu jen kýbl ideologických sr.ček, ten může jako svůj zdroj uvádět jen prostoduchý zoufalec.
kosmos kosmos
@Jarek Musial Zobrazit další reakce
Jarek Musial
Jarek Musial
Před 2 měsíci
Čepiga a Myškin! Už zase! Co tam ksakru ten Koudelka dělá, že není schopný je za 10 let chytit!🙂
Ještě serreš srajdy do novinek.cz hlupáku dezzolátní a děláš chytrého hňupe 😀👍
Jarek Musial
Jarek Musial
Před 2 měsíci
Čepiga a Myškin! Už zase! Co tam ksakru ten Koudelka dělá, že není schopný je za 10 let chytit!🙂
Ještě serreš srajdy do novinek.cz hlupáku dezzolátní a děláš chytrého hňupe 😀👍
kosmos kosmos
@Jarek Musial ty jsi stejně chytrý a prochlasstaný jako russácký medvídek mýval 🤣pšontskoostravsský vygumovanče a dezzoláte 🤣👍
Totální nesmysl, to celé samo o sobě dokazuje, že Medvěděv byl oblbnut tím zveřejněním toho ůdajného vyjádření Němcové stejně jako my. Takže výraz gangster mdlého rozumu je stejné kategorie jako ten falešný výrok a zcela nedůstojný slušného novináře.
@giorgio287
Ty jsi tedy unikátní osel. Zaregistroval jsi, že to byl fejk profil? Jak těžké je si udělat fejk profil giorgio287 a psát nesmysly?
Ty jsi tedy unikátní osel. Zaregistroval jsi, že to byl fejk profil? Jak těžké je si udělat fejk profil giorgio287 a psát nesmysly?
@našinec
Další hnus, co na něj platí https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi nebo
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-ocima-sasi-mitrofanova-rusko-chce-ceskou-krev-40507307
Drzost prorusķého, profašistického odpadu je už taková, že k tomu není možné mlčet.
Další hnus, co na něj platí https://www.forum24.cz/utok-na-nemcovou-je-utokem-na-nas-vsechny-dobre-se-divejte-kdo-ho-neodsoudi nebo
https://www.novinky.cz/clanek/komentare-ocima-sasi-mitrofanova-rusko-chce-ceskou-krev-40507307
Drzost prorusķého, profašistického odpadu je už taková, že k tomu není možné mlčet.
@Pavel Nyklíček Víš co mně na tobě fascinuje ale pravda nejen na tobě ta faleš. Vždy píšeš jen o těch pro tebe politický nepřijatelných a jejich vulgaritě. Beru , Bureš je ho...do sám to o sobě mimochodem řekl stejně i Zeman ale vulgární byl i cenzor Foltýn a oslanec Kolář mladší na Zaorálka. Copak oni mohou a druzí nikoli ? To je divná morálka.
@Petr Minář Primitiv se pozná dle odpovědi. Jen dotaz a to nejsem Zemanův fanda na hradě je teď Zeman ? Nebo jsi v deliriu xstého stupně a nevíš co píšeš ? Opravdu debilnější komentář jsem už dlouho neviděl.
@giorgio287 .,.A představte si, že vám dal nějaký pomatený soukmenovec za váš výplod souhlasný hlas.
@Petr Minář Primitiv Minář další který nestojí za odpověď. Akorát jedno do soudruhů nadávej svoji mati a fotrovi a ne slušným lidem.
kosmos kosmos
@epr3 v Petrohradu na trolli farmě budou moc dobře vědět o co jde 🤣 pošli jim mejla tobě řeknou pravdu 🤣👍
@Jóža Oltec Opakuji i tobě primitive. Já se bavím s inteligenty. Ty mezi ně nepatříš. Dokonce si nejsem jist zda vůbec víš význam toho slova inteligent ?
giorgio287
Rudý gangster mdlého rozumu z pražského hradu nebude nikdy přivítán v Bílém domě. Natož s fanfárami 🤣🤣🤣
Jenomže blbka Němcová byla v tom přání smrti první, a tím, že to smazala, jenom uznala, že to myšlení má u ní docela zpoždění.
@Pavel Nyklíček Nyklíčku, ty jsi fakt ukázkový id.ot. Kdo tady furt straší tím, že rusáci zaberou celou Evropu? Nejsi to náhodu ty a tobě podobní? Nebo jsi proruský?
Nechceš si jít radši se sklopkou-Ajatýnem hrát na vojáky?
Nechceš si jít radši se sklopkou-Ajatýnem hrát na vojáky?
giorgio287
@Petr Minář
Správně soudruhu! Udávej, to je jediné, co umíš, hovne. 🤣
Máme se s tebou vypořádat po vašem, po bolševicku? Pověšením?
Správně soudruhu! Udávej, to je jediné, co umíš, hovne. 🤣
Máme se s tebou vypořádat po vašem, po bolševicku? Pověšením?
giorgio287
@jaroslav molinek
Takovou pyču bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli. Takže ji nepřeji Pávkovi ani Fialoví. Ani před popravou 🤣
Takovou pyču bych nepřál ani nejhoršímu nepříteli. Takže ji nepřeji Pávkovi ani Fialoví. Ani před popravou 🤣
U ní nenajdete vulgarismy jako kupříkladu u oslance babiše či jiných kvítek tipu Okamury.
Prostě vždy vystupovala nonšalantně a dělala politiku slušnou.
U Mevěděva nemůžeme vycházet z ničeho jiného než faktu, že se spletl.
Něco podobného jako opět nás kamarád a oslanec babiš, který říká pravdu jen když se splete a nedá se poslouchat, protože je zcestný, jak ten ruský chudák.
Alkohol je previt. U babiše húře, bo nepije.
V poslední době mi vadí i Vondráček. Jeho vystupování na videích nám přibližují člověka pod vlivem nějaké látky.
Jestli alkoholu, drog či obojího netuším.
Prostě si šlape na jazyk, usíná a je bez adekvátní reakce na případný dotaz, který není schopen zpracovat.
Mluví pomalu, tiše a hledá slova.
Oči tupé. Mimika mrtvá.
To by byl kandidat na ministra zahraniči dokonalý. ...👌
Ten by byl schopen vyrazit do Ruska na vodku Putinovku.