Komentáře
Oliver Adámek: ANO není proruské, jen proti Ukrajincům. Straší migračními turisty a kriminalitou
87 komentářů
Jiří Bubeníček
8
Při pečlivém čtení článku s popisem názorů 3 šerpů z firmy ANO jsem nezachytil jedinou otázku, jakou zahraniční politiku chce firma praktikovat? Nejsem ukrajinofil ani náhodou co je zásadní Ukrajina byla napadena brání se agresorovi ,kterým je Rusko Ty řeči šerpů z firmy jsou ryze populistické to je co lidé v hospodě slyšet chtějí! Kdo slyší a vnimá v času názory firmy ANO k Rusku dobře ví ,jak hodně s Ruskem oscilují v názorech! Závěrem z podstaty věci nechci lidového miliardáře Slováka za předsedu České vlády jeho minulost je vypovídající, nyní jsme svědky spolupráce Fico ,Babiš spolupráce na dálku ,nechci tyto rusofily ,jejich propagace sama o sobě je naivní a nepravdivá situace ekonomická ,ale i politická je složitá v celém světě oni nejsou ti co jsou schopní řešit ,společně s EU a NATO oni si nasadí trumpetovky na hlavu směšné jen kamuflují své vztahy s Ruskem a k Rusku! Míru zdar!
Přejít do diskuze
kosmos kosmos
Zlodějský čobolský Estéban má hlavní kumpány Fíka a Orbána a avizuje po volbách utužit s nima vztahy 👎a to jsou russáci jak noha 🤣 takže není třeba řešit nějaké spekulace 🤣👍
Bureš není ani proruský ani protiukrajinský. Kdo to tvrdí, Bureše nezná. Základním stavebním kamenem politiky Bureše a tím i celého ANO (ANO je Bureš) je podbízet se voličům. Když bude většina voličů fandit Spartě, vezme si na sebe Bureš rudý dres a bude vykřikovat Sparta forever. Když pak přijde mezi Slávisty, bude na Spartu nadávat a vezme si dres sešívaný. Jemu nedělá problém změnit názor třikrát za den.
Polovina lidí v této zemi má s Ukrajinou problém, polovina by klidně za příslib levnějšího plynu nebo elektřiny nad ruskou agresí mávla rukou. Přesně proto Bureš a jeho poskoci říkají, co říkají.
Nicméně Bureš má v dnešní době obrovský problém. A tím je Fico a jeho vláda. Bureš se osobně angažoval před dvěma lety v kampani Fica, osobně se vloni angažoval v kampani Pellegriniho. Mnohokrát Fica podpořil, mnohokrát nám ho dával za příklad. Teď už šest týdnů mlčí a tváří se, že žádný Fico neexistuje. A bude pro Bureše hůř, protože ten vývoj je teprve na začátku. Fico bude ten problém eskalovat, skončí to skutečně masovými protesty, nedá se vyloučit ani nějaká násilná akce, nedá se vyloučit ani generální stávka. Kdo to podceňuje, nezná naturel Slováků. A hlavně nezná Fica. Ten člověk je EXTRÉMNĚ mstivý, je skutečně nebezpečný a je schopen jakéhokoli podrazu. Jakmile dojde k nějakému takovému vývoji, bude muset na to Bureš nějak reagovat. Vymlčet to půl roku nepůjde. A je vysoce pravděpodobné, že na Slovensku budou předčasné volby a to dokonce dřív, než naše řádné. To by bylo ještě vtipnější, protože Bureš by musel držet pysk, nebo popřít znovu sám se, že se nemáme do záležitostí Slovenska vměšovat...)))
A pokud jsem na začátku řekl, že Bureš není proruský, u Fica je tomu přesně naopak. Ten skutečně proruský je a každým svým činem na to dává razítko...
Polovina lidí v této zemi má s Ukrajinou problém, polovina by klidně za příslib levnějšího plynu nebo elektřiny nad ruskou agresí mávla rukou. Přesně proto Bureš a jeho poskoci říkají, co říkají.
Nicméně Bureš má v dnešní době obrovský problém. A tím je Fico a jeho vláda. Bureš se osobně angažoval před dvěma lety v kampani Fica, osobně se vloni angažoval v kampani Pellegriniho. Mnohokrát Fica podpořil, mnohokrát nám ho dával za příklad. Teď už šest týdnů mlčí a tváří se, že žádný Fico neexistuje. A bude pro Bureše hůř, protože ten vývoj je teprve na začátku. Fico bude ten problém eskalovat, skončí to skutečně masovými protesty, nedá se vyloučit ani nějaká násilná akce, nedá se vyloučit ani generální stávka. Kdo to podceňuje, nezná naturel Slováků. A hlavně nezná Fica. Ten člověk je EXTRÉMNĚ mstivý, je skutečně nebezpečný a je schopen jakéhokoli podrazu. Jakmile dojde k nějakému takovému vývoji, bude muset na to Bureš nějak reagovat. Vymlčet to půl roku nepůjde. A je vysoce pravděpodobné, že na Slovensku budou předčasné volby a to dokonce dřív, než naše řádné. To by bylo ještě vtipnější, protože Bureš by musel držet pysk, nebo popřít znovu sám se, že se nemáme do záležitostí Slovenska vměšovat...)))
A pokud jsem na začátku řekl, že Bureš není proruský, u Fica je tomu přesně naopak. Ten skutečně proruský je a každým svým činem na to dává razítko...
Babiš má jisté podnikatelské aktivity stále v Rusku. Má zde i několikamiliardový úvěr.
Jeho zajimaji jen prachy, proto nosí stejnou kšiltovku jako jeho Bůh Trump.
Pokud tato ruská přitomnost bude pokračovat, je zde reálný předpoklad, že vyjadřování k válce na UA bude vždy velmi velmi opatrné.
Také i Čína poskytla babišovi miliardičku a proto bylo velké zklamání, že Babiš volby prohrál pro všechny tři strany.
Nyní je velká šance, že méně vzdělaná menšina, přesněji 1/3 národa,.bude volit sliby, ale vůbec jim nedochází, ze právě ty dolary co babišovi cinkají v očích , budou dvěma velmocím sloužit na jakousi "malou" domů, kde Babiš klidně podstoupí rusku či Čině obchodní praktiky či pozemky pozice státu u nás, protože mu dluh smažou právě za tu malou "službičku".
Babiš nemá k našemu národů žádné citové vazby a méně vzdělaný lid mu je mu zcela ukraden a navíc ví, že jsou to jeho poslední volby, ale chce ukázat svým mejlepšim kamarádům Ficovi a Orbánovi, že to dotáhl dále a jeho impérium už nikdo nezastaví.
V současnosti má navic 50 miliard dluhů a za poslední rok co není u vesla, jeho majetek poklesl o dalšich 53 miliard!
Nejsou dotace, nejsou many. To se musi změnit!
Chorobná závislost je zde jen o penězich a pokud by se další rok babišovi nedařilo, začne prodávat své firmy ve velkém, což už nedávno začal.
Jediná možnost je, podojit stát a jeho milé čehúny.
Jeho zajimaji jen prachy, proto nosí stejnou kšiltovku jako jeho Bůh Trump.
Pokud tato ruská přitomnost bude pokračovat, je zde reálný předpoklad, že vyjadřování k válce na UA bude vždy velmi velmi opatrné.
Také i Čína poskytla babišovi miliardičku a proto bylo velké zklamání, že Babiš volby prohrál pro všechny tři strany.
Nyní je velká šance, že méně vzdělaná menšina, přesněji 1/3 národa,.bude volit sliby, ale vůbec jim nedochází, ze právě ty dolary co babišovi cinkají v očích , budou dvěma velmocím sloužit na jakousi "malou" domů, kde Babiš klidně podstoupí rusku či Čině obchodní praktiky či pozemky pozice státu u nás, protože mu dluh smažou právě za tu malou "službičku".
Babiš nemá k našemu národů žádné citové vazby a méně vzdělaný lid mu je mu zcela ukraden a navíc ví, že jsou to jeho poslední volby, ale chce ukázat svým mejlepšim kamarádům Ficovi a Orbánovi, že to dotáhl dále a jeho impérium už nikdo nezastaví.
V současnosti má navic 50 miliard dluhů a za poslední rok co není u vesla, jeho majetek poklesl o dalšich 53 miliard!
Nejsou dotace, nejsou many. To se musi změnit!
Chorobná závislost je zde jen o penězich a pokud by se další rok babišovi nedařilo, začne prodávat své firmy ve velkém, což už nedávno začal.
Jediná možnost je, podojit stát a jeho milé čehúny.
Svět se pomalu pohybuje ve spirále vše se postupně v různé obměně vrací a nyní již pomalu nastává doba navázání nových přátelských vztahů s naším Slovanským bratrem Ruskem. Nebude to jednoduché některé věci nelze jen tak odpustit, ale proces je nezastavitelný. Evropa bez Ruska by byla jenom zbytečný třesoucí se ratlík EU. A kdo to včas pochopí, jako Maďarsko a Slovensko a snad po volbách i Česko, bude mít náskok.😎
@Uživatel_5734171...... Neskutečný blábol. Fice se prostě stará o slušnou většinu obyvatel Slovenska a chrání je proti nesmyslným standardům EU. 😎
kosmos kosmos
@bella. Jen ti chci říct dědku že problémům na Slovensku houuno rozumíš 🤣 a po nafingovaném atentátu je fiko ještě zuřivější více se mstí což je Dobře aspoň brzo zde...ch..ne já jsem tam loni byl a co jsem viděl jeho voliče tak hrůza stejně takové hloupé obludy jako ty👍a ještě mi jeden starý dědek mamrd jako ty říkal proč jsme nezvolili Estebana jako prezidenta🤣🤣🤣a ty tvoje žvásty a polopravdy co tu pořád Trousiš taháš že smradlavé ponožky ti nevěří ani tvoji dezzoláti a taky si myslí jako je že stojíš za starou bellu víz šásenka
🤣👍
🤣👍
@Georg Waldman
no, on má české občanství a dost na daníchČechům zaplatil.To taková migrantka a migrant z Ukrajiny z těch jeho milionových daních žije, makat nemusí a Mírov jim nehrozí, neb jsou nesmyslně chráněni
.A ty si posuň priority tak, že haj a bojuj za svoje , nikoli Fialovy či Pavlovy zájmy.Ty jdou šejdrem a jsou vážně na pár facek!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
no, on má české občanství a dost na daníchČechům zaplatil.To taková migrantka a migrant z Ukrajiny z těch jeho milionových daních žije, makat nemusí a Mírov jim nehrozí, neb jsou nesmyslně chráněni
.A ty si posuň priority tak, že haj a bojuj za svoje , nikoli Fialovy či Pavlovy zájmy.Ty jdou šejdrem a jsou vážně na pár facek!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
@Saša Krach
To mi neříkáš žádnou novinu , ale současné prznění pravd je jak v 50.létech.Milion chvilek si to neuvědomuje a většina našich politických expertů jako Čvančarová, Geislerová nebo blbá blondýna si opravdu neumí v mozku dosadit, že právo na objektivní informace mají , jinak budou v budoucnu lapeni do klišé, že je je vše OK do doby, než to opět krachne.
Bohužel ale tento materiál nerozezná, že něco smrdí a něco jim vláda říká jinak.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To mi neříkáš žádnou novinu , ale současné prznění pravd je jak v 50.létech.Milion chvilek si to neuvědomuje a většina našich politických expertů jako Čvančarová, Geislerová nebo blbá blondýna si opravdu neumí v mozku dosadit, že právo na objektivní informace mají , jinak budou v budoucnu lapeni do klišé, že je je vše OK do doby, než to opět krachne.
Bohužel ale tento materiál nerozezná, že něco smrdí a něco jim vláda říká jinak.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@kosmos kosmos
hm a tím mi říkáš dědo kosmíku, že Behule usoudil, že se Fico mstí.A Behula ( bůhví kdo to je ) je komentátor a tak já mohu usoudit, že Fico jen vrací údery.
Jdi s těmito argumenty do háje, jeden větší amatér, než druhý!
hm a tím mi říkáš dědo kosmíku, že Behule usoudil, že se Fico mstí.A Behula ( bůhví kdo to je ) je komentátor a tak já mohu usoudit, že Fico jen vrací údery.
Jdi s těmito argumenty do háje, jeden větší amatér, než druhý!

@Alois Rudý Vy jste se nám nějak zacyklil. To jsou pořád ty vlhké sny, slušný občan.... Nastavte si rozmanitější slovník.
@PEtr Tobes 😂😂😂😂😂Ale jdi Ferdo. Podle našich analytických plukovníků, co si chodí cintat pentli do médií hlavního proudu, nemají ruští mužici v ruské armádě už tři roky co žrát a k boji mají jen polní lopatky. Tak čehopak se bojíš?
Pane Králíčku,
já si mysllím, že není vůbec fér říct, že předseda ANO /tím jste myslel Babiše / cit : " si nakoupil třetinu českých médiích a prokazatelně 👆 úkoloval jejich novináře "
To p r o k a z a t e l n ě doložte.Sem a teď hned!
Oproti době fialové byla doba anoová objektivnější a ani světe zboř se Lukačenko - majitel Seznam.cz , p r o k a z a t e l n ě pouštěl víc objektivních zpráv, než nyní. V Palamentu v té době zakazovali náhubkový režim, dnes nám ho nasadili a jsme pro plukovníka od Fialy a Pavla dokonce ***!
O tom, že Ukrajinci nejsou beránci a nejsou ani obecně na úrovni Evropy se ví a Západ ( a to si dohledejte ! ) je bere jako občany rozvojové země!
A o tom, že je to zrůdnost dovolit bez rozdíllu kdekomu nalézt do našich domovů a bez prověření jejich zdravot. stavu, pracovních návyků, trestního rejstříku je pustit do Schengenu je v ý s m ě c h Schengenu a vůbec se nedivím Němcům, že chtějí zpět hranice.
Co se týče přijet sem, zůstat 3 měs. , tím pádem se automaticky přihlásit do našeho systému , odcestovat s dávkami, příp. porodným a brát v pohodlí ukrajhinské děrévni naše vydřené peníze je zrůdnost vlády CR, že toto dopustila.
Ani matky bych tady nehostila, jsou na 4 roky rodičovské , neodpracovaly pro nás nic a mnohé děti ani česk neučí.
Sama cizinecká policie , ba i Rakušan dovolili pustit článek o tom do médií ,kdy i po otci slovensko-zakarpatské geneticky modifikovaný majitel Seznam.cz Lukačenko toto na Seznam pustil taky.
Pane Králíčku, vychc ....ukrajinských občanů se v Praze nazývá, že jsou jako " bílí cikáni " , na všechn yvýhody mají radar a my na ně pracujeme.Trestní zákony jsou na ně malé.Vyhostit ořralce s kudlamu nelze.
Ano !
Je to migrace nikoli válečná a tedy chráněná zákonem. je to úprk za lepším do Evropy, protože sami za 30 let nemákli prstem, jen rozkradli co se dalo.
Nemám jediný rozumný důvod být jim nakloněna a Putina do jejich mentality nepleťte. Ukrajinec není Rus.
Ani korunu, a
já si mysllím, že není vůbec fér říct, že předseda ANO /tím jste myslel Babiše / cit : " si nakoupil třetinu českých médiích a prokazatelně 👆 úkoloval jejich novináře "
To p r o k a z a t e l n ě doložte.Sem a teď hned!
Oproti době fialové byla doba anoová objektivnější a ani světe zboř se Lukačenko - majitel Seznam.cz , p r o k a z a t e l n ě pouštěl víc objektivních zpráv, než nyní. V Palamentu v té době zakazovali náhubkový režim, dnes nám ho nasadili a jsme pro plukovníka od Fialy a Pavla dokonce ***!
O tom, že Ukrajinci nejsou beránci a nejsou ani obecně na úrovni Evropy se ví a Západ ( a to si dohledejte ! ) je bere jako občany rozvojové země!
A o tom, že je to zrůdnost dovolit bez rozdíllu kdekomu nalézt do našich domovů a bez prověření jejich zdravot. stavu, pracovních návyků, trestního rejstříku je pustit do Schengenu je v ý s m ě c h Schengenu a vůbec se nedivím Němcům, že chtějí zpět hranice.
Co se týče přijet sem, zůstat 3 měs. , tím pádem se automaticky přihlásit do našeho systému , odcestovat s dávkami, příp. porodným a brát v pohodlí ukrajhinské děrévni naše vydřené peníze je zrůdnost vlády CR, že toto dopustila.
Ani matky bych tady nehostila, jsou na 4 roky rodičovské , neodpracovaly pro nás nic a mnohé děti ani česk neučí.
Sama cizinecká policie , ba i Rakušan dovolili pustit článek o tom do médií ,kdy i po otci slovensko-zakarpatské geneticky modifikovaný majitel Seznam.cz Lukačenko toto na Seznam pustil taky.
Pane Králíčku, vychc ....ukrajinských občanů se v Praze nazývá, že jsou jako " bílí cikáni " , na všechn yvýhody mají radar a my na ně pracujeme.Trestní zákony jsou na ně malé.Vyhostit ořralce s kudlamu nelze.
Ano !
Je to migrace nikoli válečná a tedy chráněná zákonem. je to úprk za lepším do Evropy, protože sami za 30 let nemákli prstem, jen rozkradli co se dalo.
Nemám jediný rozumný důvod být jim nakloněna a Putina do jejich mentality nepleťte. Ukrajinec není Rus.
Ani korunu, a
@Alois Rudý vy jste opravdu rudý 🤣🤣🤣 Stará o slušnou většinu. 😂 Ta už vy bolševiku že Slovenska dávno odešla.
@Pavel Nyklíček
Svatá pravda. Kdo má rád tuto zemi, nebude volit prolhané ANO a slovenského STBáka.
Svatá pravda. Kdo má rád tuto zemi, nebude volit prolhané ANO a slovenského STBáka.
@Marek Dvorský ...Evropa se v delším horizontu bez Ruska neobejde a o tom to všechno je.😉
Slušný a myslící člověk nemůže mít Ukrajince rád. Byl to Ukrajinec Brežněv kdo v roce 1968 rozkázal obsadit Československo, kam jako první většinově, pod praporem SSSR a na tancích přijeli ukrajinští vojáci. Byli to právě oni, kteří páchali zvěrstva na civilních obyvatelích o kterých nás občas a když se to hodí informuje pan Moravec z ČT. Kdo dnes podporuje Ukrajinu, fakticky plive na památku jejich obětí z roku 1968.😶
ANO nevyhraje volby proto, že se tak rozhodlo, ale proto, že jej podpoří většinoví voliči. Kdo napadá hnutí ANO, napadá i většinovou část slušných voličů Česka. 😉
On agent 25085 bureš straší migrantama a sám je chtěl zaměstnávat. Klasický bureš.😅
@kosmos kosmos ..ano pohádky tvojí babičky a tvého fotra berana ti večer primář zase přečte😂🤣
@Pavel Maleček ...Ferdo šlo by konkrétně říci co se to sem "valí z Putinova Ruska" ? Ale nejdříve vypni ČT24 a zkus se zamyslet hlavou.😀
kosmos kosmos
bella.
2. února 2025 • 19
0
0
@kosmos kosmos
blbe!
Dotace dostává z EU, daně platí tobě ☝️ v Česku !!!!!!!!!!!!!!!
Trubane prochlasstananý na tY dotace nemá nárok a daní platí míň než dostane dotaci 🤣 máš též špatné info tak si to zkoušej na své dezzoláty ossle propitý 🤣👍
2. února 2025 • 19
00
@kosmos kosmos
blbe!
Dotace dostává z EU, daně platí tobě ☝️ v Česku !!!!!!!!!!!!!!!
Trubane prochlasstananý na tY dotace nemá nárok a daní platí míň než dostane dotaci 🤣 máš též špatné info tak si to zkoušej na své dezzoláty ossle propitý 🤣👍
kosmos kosmos
@bella.musiš věřít všemu co tady říkám o sobě 🤣 naskočil jsi pěkné 🤣 a co mi ještě povíš ? Kolik si už vysomroval peněz na Afričany jak ses tu chlubil ?🤣ty nevíš že tě tvoji milování dezzoláti chtějí zrušit?🤣 vydělal jsi aspoň pětku tento týden nebo jsi furt vychlastával🤣👍
@Jiří Bubeníček Co je zásadní, Ukrajina byla napadena až po desetiletém vysírání jejích banderovských nacionalistických, kriminálnických ukroband na východní Ukrajině. To je takový podstatný fakt, který současná "správňácká" média "zapomínají" uvádět.
@epr3 Hele, blbečku, chytráčci z Moravy se vždycky prozradí sami. Přijedou někam na kupce hnoje nebo slámy, v buřtu hledají pecky, ale každému by radili, jak má co dělat. Běž radši vykydat svůj chlívek, ať si tvoje ovce na tebe nestěžují v EU, a buď rád, že tě nevysírají kontroly.....
@kossmonoss Víš, milý vole, zatím jsem ještě pracující občan, a musím za den odvést také nějaký výkon. Ty z toho chlíva vyvezeš h.vna, ojedeš ovce, které se ti líbí, a pak máš volno.
Já ti to přeju. Zkus ale někdy číst něco jiného, než mainstream. Rozšíříš si obzor a nebudeš tu za ultradebila.
Já ti to přeju. Zkus ale někdy číst něco jiného, než mainstream. Rozšíříš si obzor a nebudeš tu za ultradebila.
@kossmonoss Možná ti za dobrý chování vymění i to prochc.né a posr.né prostěradlo v klecovém lůžku. Budeš mít velký svátek, vole.
kosmos kosmos
@bella. Zase lžeš starý barrone Prášile 🤣 Esteban dostane víc na dotacích než zaplatí daní 👎a české občanství dostalo čobolsské zlodějisko relativně nedávno zároveň s čobolsskýma ciganama od starého cigána Fedora 🤣👍
@Uživatel_5734171
No a já jsem zvědavá, jak si poradí " odpudivá osoba" z našeho Hradu.
A zda podepíše nebo ne navýšeníí platů co mu hodil Senát k nohám.Dyť tam má těch 100 tis. pro svou kádrovačku , kterou jako stát budeme vydržovat taky !Nebo váhal a pak podepsal? Nevím, sem s tím!
👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️
No a já jsem zvědavá, jak si poradí " odpudivá osoba" z našeho Hradu.
A zda podepíše nebo ne navýšeníí platů co mu hodil Senát k nohám.Dyť tam má těch 100 tis. pro svou kádrovačku , kterou jako stát budeme vydržovat taky !Nebo váhal a pak podepsal? Nevím, sem s tím!
👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️👎️
@Saša Krach
nemusím si brát cukr, mozel mi pracuje skvěle. Ukazuju jednoduše na to, že takový koment tady je k ...
Takže asi tak!
A opakuje se to tu pravidelně.Akorát zaplácává čas, kdy se člověk zastaví, myslí se něco dozví a ona je to vata, vata , jak náš Fiala, nebo krasavice Nerudová .
Takže aspoň zde ( z ulice ) to má být k věci!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------
nemusím si brát cukr, mozel mi pracuje skvěle. Ukazuju jednoduše na to, že takový koment tady je k ...
Takže asi tak!
A opakuje se to tu pravidelně.Akorát zaplácává čas, kdy se člověk zastaví, myslí se něco dozví a ona je to vata, vata , jak náš Fiala, nebo krasavice Nerudová .
Takže aspoň zde ( z ulice ) to má být k věci!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------
kosmos kosmos
https://komentare.sme.sk/c/23385405/preco-sa-fico-msti-prave-simeckovi-pise-natasa-holinova.html
@Jiří Bubeníček
Bubeníčku, pokud někdo n e n í ukrajinofil, pak je mu UA válka s Putinem a válka Putina s UA ukradená !
Nejsou v NATO, nejsou v EU.
Okolo jiných válek se tak nerajtuje, jako o této.
Taskže jste spíše ukrajinofil a hodnotíte " nebepzpečí " jako Putina -A to vám nabulíkoval náš nikterak chytrý pan prezident Petr Pavel , který mj ve svých úchylných hláškách , kdy momentálně je v Česku a nečechrá si peří s tou svou po světě hlásí , že např. padne-li Ukrajina, padneme taky ( poplašná zpráva, za kterou by měl být trestán), anebo úchylně hodnotil teroristický čin Ukrajiny, když 420 mil. civilistům , občanům Evropy znemožnila Ukrajina chod jejich států odstřelem NordStremu a on klidně řekne , to naše prezidentské uno stupido, že to lze omluvit jako " vojenský cíl Ukrajinců "
Nevím, zda jste schopen posoudit co za děs vyslovil.Byl řádně ihned Scholzem poučen, že Ukrajina musí být potrestaná a ať si to Pavel opraví, byl to teror. čin proti civilnímu obyvatelstvu!!!
Promiňte, přijde úúúmorné vysvětlovat, že Ukrajinu hodnotit dle Putina , ne jí samostatně je prostě dezolátní stav mysli jedinců a tato dezolátnost v myšlení nám vymývá mozek.IQ dle studiií se snižuje v populaci a je to dáno nekvalitním vzděláním, tím pádem omezeným vnímáním a přijímáním skutečnostáí bez zachovaného kritického myšlení. Nemám na mysli jen Fialu, ale příkladem je i Pavel a taková Nerudová a Pekarka 👎👎👎👎
Populace dneška, kdy ta politiku moc nesleduje, zírá po večerech na ZOO, nebo Růžovku , nebo na Ostrov přežití a přes den do mobilu na zprávy kde je jaký mejdan a za kolik , tak ta má mozek na maděru a odkejvá Fialovi všechno
Bubeníčku, pokud někdo n e n í ukrajinofil, pak je mu UA válka s Putinem a válka Putina s UA ukradená !
Nejsou v NATO, nejsou v EU.
Okolo jiných válek se tak nerajtuje, jako o této.
Taskže jste spíše ukrajinofil a hodnotíte " nebepzpečí " jako Putina -A to vám nabulíkoval náš nikterak chytrý pan prezident Petr Pavel , který mj ve svých úchylných hláškách , kdy momentálně je v Česku a nečechrá si peří s tou svou po světě hlásí , že např. padne-li Ukrajina, padneme taky ( poplašná zpráva, za kterou by měl být trestán), anebo úchylně hodnotil teroristický čin Ukrajiny, když 420 mil. civilistům , občanům Evropy znemožnila Ukrajina chod jejich států odstřelem NordStremu a on klidně řekne , to naše prezidentské uno stupido, že to lze omluvit jako " vojenský cíl Ukrajinců "
Nevím, zda jste schopen posoudit co za děs vyslovil.Byl řádně ihned Scholzem poučen, že Ukrajina musí být potrestaná a ať si to Pavel opraví, byl to teror. čin proti civilnímu obyvatelstvu!!!
Promiňte, přijde úúúmorné vysvětlovat, že Ukrajinu hodnotit dle Putina , ne jí samostatně je prostě dezolátní stav mysli jedinců a tato dezolátnost v myšlení nám vymývá mozek.IQ dle studiií se snižuje v populaci a je to dáno nekvalitním vzděláním, tím pádem omezeným vnímáním a přijímáním skutečnostáí bez zachovaného kritického myšlení. Nemám na mysli jen Fialu, ale příkladem je i Pavel a taková Nerudová a Pekarka 👎👎👎👎
Populace dneška, kdy ta politiku moc nesleduje, zírá po večerech na ZOO, nebo Růžovku , nebo na Ostrov přežití a přes den do mobilu na zprávy kde je jaký mejdan a za kolik , tak ta má mozek na maděru a odkejvá Fialovi všechno
@Pavel Nyklíček
Kristepane, starej se o sebe, o svou národnost, o svou životní úroveň a nedrob nenergii na Ukrajinu.
Obchoduj klidně s Ruskem a Čínou, za chvíli za nimi doleze půl Bruselu.
Po válce se kouknou dozorčí orgány na Zelenského účty a účty jeho pohlavárů a možná tak, jak Rusům obstaví jim taky majetky.
Zelenskému pozici nezávidím.Začíná jednat jako zrádce Ukrajiny, když nechce válku ukončit.
Prý ji už Ukrajinci nechtějí, ale fakt kteří?
Ti co svinsky 👎zdrhli a vzali EU jako bankomat 👎 svého dolce vita v ní mohou totiž držet akorát tak hubu , ale právě ti jsou nejvíc pro válku !
Ti co to tam za ně odsírají by tam nejradši ty zdrhnuvší nahnali za sebe , ať to dotáhnou, když už to stálo tolik a výsledek nulový! A pak jsou dezertéři co zdrhají oklikami přes Polsko do Čech a za nimi pak rodina (díky nechci ). .Zelenskyj je mezi mlýnskými kameny, kdy nemůže věřit absolutně žádnému Ukrajinci kolem sebe a tak do světa vysílá komandy , dělejte něco, já už to nedávám.Jako malý diktátor a narcista nepřipustí blbost války od samého začátku, kdy stačila dohoda o neutralitě ( bože co bychom za ni v Česku my chtřejší dali !) ale on chtěl být za vůdce a hrdinu.

------------------------------------------
Kristepane, starej se o sebe, o svou národnost, o svou životní úroveň a nedrob nenergii na Ukrajinu.
Obchoduj klidně s Ruskem a Čínou, za chvíli za nimi doleze půl Bruselu.
Po válce se kouknou dozorčí orgány na Zelenského účty a účty jeho pohlavárů a možná tak, jak Rusům obstaví jim taky majetky.
Zelenskému pozici nezávidím.Začíná jednat jako zrádce Ukrajiny, když nechce válku ukončit.
Prý ji už Ukrajinci nechtějí, ale fakt kteří?
Ti co svinsky 👎zdrhli a vzali EU jako bankomat 👎 svého dolce vita v ní mohou totiž držet akorát tak hubu , ale právě ti jsou nejvíc pro válku !
Ti co to tam za ně odsírají by tam nejradši ty zdrhnuvší nahnali za sebe , ať to dotáhnou, když už to stálo tolik a výsledek nulový! A pak jsou dezertéři co zdrhají oklikami přes Polsko do Čech a za nimi pak rodina (díky nechci ). .Zelenskyj je mezi mlýnskými kameny, kdy nemůže věřit absolutně žádnému Ukrajinci kolem sebe a tak do světa vysílá komandy , dělejte něco, já už to nedávám.Jako malý diktátor a narcista nepřipustí blbost války od samého začátku, kdy stačila dohoda o neutralitě ( bože co bychom za ni v Česku my chtřejší dali !) ale on chtěl být za vůdce a hrdinu.

------------------------------------------
@Alois Rudý
je fakt, že Ukrajinci stříleli a je fakt, a pamětníci to dosvědčí, že většinou to byli nevzdělaní mužikové, neuměli ani psát.Takovou měla Ukrajina úroveň .A nesvádět to na Rusko!Docházka byla do školy povinná .
Ono po 1989 se najednou v Česku taky objevila ***amotnost, snad od Marie Terezie vymizelá .Takž po víc, jak 30 let svobody a my tu máme gheta s ne gra mot -nými občany.
je fakt, že Ukrajinci stříleli a je fakt, a pamětníci to dosvědčí, že většinou to byli nevzdělaní mužikové, neuměli ani psát.Takovou měla Ukrajina úroveň .A nesvádět to na Rusko!Docházka byla do školy povinná .
Ono po 1989 se najednou v Česku taky objevila ***amotnost, snad od Marie Terezie vymizelá .Takž po víc, jak 30 let svobody a my tu máme gheta s ne gra mot -nými občany.
@Uživatel_5734171
Hele, nech si úvahy, že je Fico extrémně mstivý.
Já jsem dycynky mrtvá smíchy, když tady někdo podává psychoanalýzu politiků.
A ty jsi mě dnes kráásně rozesmál
, leč všechno má své meze, že?!
A ty jsi mě dnes kráásně rozesmál
, leč všechno má své meze, že?!
Jo ,,,to je zase kňučení, pištění okolo Babiše.....A nic to není platné...
Pořád ten volič,,,si drží svou a neposlouchá rady různých verbířů např. zde či na seznamu a jinde. Co zbývá, nazvat ho hloupým voličem, umýt si ruce a zapomenout na svou blbost ...
Jo, kdo umí -umi kdo neumím ten čumí. Zdravim
Pořád ten volič,,,si drží svou a neposlouchá rady různých verbířů např. zde či na seznamu a jinde. Co zbývá, nazvat ho hloupým voličem, umýt si ruce a zapomenout na svou blbost ...
Jo, kdo umí -umi kdo neumím ten čumí. Zdravim
Adámku, ANO je naopak příliš proukrajinské a hlasuje s odeesáky. Babiš nikdy nepůjde skutečně proti Bruselu, tedy pokud ledy neprolomí někdo jiný a nechytí čerstvý vítr.
Proto ho volit nebudu, to je jen taková operetní opozice.
Milovník Schwaba, Havlíček, je odpornou ukázkou licoměrnosti. Nejdřív podporoval ve sněmovně mohutně finanční sponzoring Ukáček, když zjistil, že mu to nepřináší velké sympatie mezi voliči, najednou je z něho velký "rebel".
Proto ho volit nebudu, to je jen taková operetní opozice.
Milovník Schwaba, Havlíček, je odpornou ukázkou licoměrnosti. Nejdřív podporoval ve sněmovně mohutně finanční sponzoring Ukáček, když zjistil, že mu to nepřináší velké sympatie mezi voliči, najednou je z něho velký "rebel".
@jaroslav molinek Přečtěte si Okamurovu prvotinu Český sen. Zjistíte, že vstoupil do veřejného života právě proto, aby si proloboval zachování možnosti zaměstnávat cizince jako turistické průvodce.
Názor voličů ANO zatím proruský není, ale pokud budou politické a armádní elity dál rozeštvávat lidi a každého, kdo s nimi nekriticky nesouhlasí označovat za proruského, tak se to může změnit. Pokud budou dlouhodobě zneužívat nálepkování lidí s jinými názory za proruské k umlčování demokratické diskuse, tak se jimi mohou stát.
@kosmos kosmos
jak říkám, slovník naší politický elity.
Naše elita Němcová je opravářka zemědělských strojů a nějaká Pekarová má androgeniku a pak v domečku u fakluty ČVUT inženýra a nějaký Fiala na moravské univerzitě zdolal češtinu a děják a Rakušan nenáročně tamtéž zemák a němčinu a Černochová je kurzistka a ... a ... @kosmos kosmos je živnostník, jehož kapacita mozková je tak malá že nepochopil, jak mu fialová a maskáčová ODS firmičku zadlužila.
No hlavně, že @kosmos kosmos zaopatřil ty děti a má nějaká ta vylepšení ve firmě, jak se zde pochlubil.S nimi se tady ale zbytečně prezentuje, s nimi ať jde do Úřadu prům. vlastnictví.Třeba tam nadšením omdlí!
A @kosmos kosmos by neměl obracet v sloup oči nad češtinou ostatních a měl by si ( když už , tak tedy ) radši opravit do svoje " domění "

jak říkám, slovník naší politický elity.
Naše elita Němcová je opravářka zemědělských strojů a nějaká Pekarová má androgeniku a pak v domečku u fakluty ČVUT inženýra a nějaký Fiala na moravské univerzitě zdolal češtinu a děják a Rakušan nenáročně tamtéž zemák a němčinu a Černochová je kurzistka a ... a ... @kosmos kosmos je živnostník, jehož kapacita mozková je tak malá že nepochopil, jak mu fialová a maskáčová ODS firmičku zadlužila.
No hlavně, že @kosmos kosmos zaopatřil ty děti a má nějaká ta vylepšení ve firmě, jak se zde pochlubil.S nimi se tady ale zbytečně prezentuje, s nimi ať jde do Úřadu prům. vlastnictví.Třeba tam nadšením omdlí!
A @kosmos kosmos by neměl obracet v sloup oči nad češtinou ostatních a měl by si ( když už , tak tedy ) radši opravit do svoje " domění "

kosmos kosmos
bella.
2. února 2025 • 16:34
0
@kosmos kosmos
Ježíšikriste, to je slovník!
Už vím odlud naše zlatá cihla demokracie Němcová Mirka bere ty výrazy a taky Foltýn , kde nasává výrazivo v domění, že všichni v Ćesku jsou na tom , jak občan kosmík z diskuzí
JežíšiKriste dědku neleješ nějak málo?🤣odlud to doměni máš? tvůj češtinář by měl vrátit výplatu dědku 🤣 ty jsi blbý jak troky 🤣 ty jsi stejný propitý inteligent jako Šebest 🤣a neuč orla létat dezoši 🤣👍
2. února 2025 • 16:34
0
@kosmos kosmos
Už vím odlud naše zlatá cihla demokracie Němcová Mirka bere ty výrazy a taky Foltýn , kde nasává výrazivo v domění, že všichni v Ćesku jsou na tom , jak občan kosmík z diskuzí
JežíšiKriste dědku neleješ nějak málo?🤣odlud to doměni máš? tvůj češtinář by měl vrátit výplatu dědku 🤣 ty jsi blbý jak troky 🤣 ty jsi stejný propitý inteligent jako Šebest 🤣a neuč orla létat dezoši 🤣👍
@Miroslav Rys
nevím kde a je mi to , Ryse, jedno!
Obsah! Obsah sleduj!
V něm se však, Ryse, milý Ryse , TY těžko orientuješ!

nevím kde a je mi to , Ryse, jedno!
Obsah! Obsah sleduj!
V něm se však, Ryse, milý Ryse , TY těžko orientuješ!

@kosmos kosmos

@bella. Volila jsem střídavě SPD, Rajchla, Triko - teď mám tři v jednom. Nic jiného ani národovec volit nemůže.
Nechápu to věčné mudrování co že je ten Babiš a jeho sekta ANO zač. Když už je na první dobrou jasné, že Babiš je i se svou sektou ukázkový asijský despota. Zneužívající slabosti demokracie k tomu aby ji nejdřív zneužil a pak zlikvidoval. Aby zplodil režim v němž jen on rozhoduje a stát jeho dojnou krávou je.
V tom je jasně proruský, když jeho cílem je průhledně to, co Putin udělala s Ruskem, Orbán s Maďarskem a aktuálně Fico dělá se Slovenskem. Samozřejmě s výjimkou sosání EU dotací, takže formálně i na bruselskou notu hraje - viz jeho schválení nejen grýndýlu.
To co mu do karet výrazně hraje, je současný úpadek EU, která se jednoznačně na socialistickou totalitu mění. Když v rámci toho nejen grýndýlem, ale i pro islámským, gender a LGBT třeštěním většinovému občanstvu životní podmínky zhoršuje. A dle těchto bruselských not trdluje i Fialova vláda.
A tak je Babiš pro téměř polovinu řadového občanstva zachráncem před jeho sociální, kulturní i bezpečnostní jistoty rozvracejícím neomarx-progres Bruselem a Fialovou vládou. Což pro sebe většina občanstva považuje za větší nebezpečí než to, co se sem valí z Putinova Ruska.
A to nelze vyčítat řadovému občanstvu, ale Fialově vládě, která zaslepeným příklonem k Bruselu a neschopností s lidem pochopitelně komunikovat, v něm tenhle pocit sama vyvolala.
A tím Babišovy cestičku k moci sama umetla.
V tom je jasně proruský, když jeho cílem je průhledně to, co Putin udělala s Ruskem, Orbán s Maďarskem a aktuálně Fico dělá se Slovenskem. Samozřejmě s výjimkou sosání EU dotací, takže formálně i na bruselskou notu hraje - viz jeho schválení nejen grýndýlu.
To co mu do karet výrazně hraje, je současný úpadek EU, která se jednoznačně na socialistickou totalitu mění. Když v rámci toho nejen grýndýlem, ale i pro islámským, gender a LGBT třeštěním většinovému občanstvu životní podmínky zhoršuje. A dle těchto bruselských not trdluje i Fialova vláda.
A tak je Babiš pro téměř polovinu řadového občanstva zachráncem před jeho sociální, kulturní i bezpečnostní jistoty rozvracejícím neomarx-progres Bruselem a Fialovou vládou. Což pro sebe většina občanstva považuje za větší nebezpečí než to, co se sem valí z Putinova Ruska.
A to nelze vyčítat řadovému občanstvu, ale Fialově vládě, která zaslepeným příklonem k Bruselu a neschopností s lidem pochopitelně komunikovat, v něm tenhle pocit sama vyvolala.
A tím Babišovy cestičku k moci sama umetla.
kosmos kosmos
@ešprcka
1. února 2025 • 16:13
0
@Miroslav Rys Raději se podívej, jak píše kossmonoss, blbečku, a opravuj to jemu.
Éšprcko už ses vzbudil po druhém draku Nortone 🤣 tak na kterým přespolním běhu tě protrubena mama vytratila?🤣👍
1. února 2025 • 16:13
0
@Miroslav Rys Raději se podívej, jak píše kossmonoss, blbečku, a opravuj to jemu.
Éšprcko už ses vzbudil po druhém draku Nortone 🤣 tak na kterým přespolním běhu tě protrubena mama vytratila?🤣👍
@Alois Rudý Vy joudo, takže v 45 to byli jiní Ukrajinci než v 68, jen pro přesnost vždy o byla vojska Ukrajinských frontů. Jediný kdo tu plive, navíc jen hloupě jste Vy. Oni rudí nevynikali chytrostí, ale jen zlobou a závistí.
@Alois Rudý Stejných standardů se dezolé a Babiš když šlo o dovoz obilí a potravin z UA, schizofrenie a krátká paměť?
kosmos kosmos
@bella. https://www.audiolibrix.com/cs/Podcast/Episode/662922/tyzden-s-tyzdnom-fico-sa-msti-co-mu-sily-stacia?srsltid=AfmBOorWb_4_90f7jfXt4pzwGhoX7AJCzQKd_Jatws_LCLfLwShPNTB9
kosmos kosmos
bella.
1. února 2025 • 12:45
0
@Uživatel_5734171
A ty jsi mě dnes kráásně rozesmál , leč všechno má své meze, že?!
https://www.aktuality.sk/clanok/mw1tBmv/robert-fico-sa-msti-za-jedinu-prehru-ktora-stale-neprebolela-komentar-martina-behula/
1. února 2025 • 12:45
0
@Uživatel_5734171
A ty jsi mě dnes kráásně rozesmál , leč všechno má své meze, že?!
https://www.aktuality.sk/clanok/mw1tBmv/robert-fico-sa-msti-za-jedinu-prehru-ktora-stale-neprebolela-komentar-martina-behula/
kosmos kosmos
@Saša Krach bella chtěl link tak jsem mu ho dal 🤣a tvoje OBJEKTIVNÍ média jen citovala nějakou novinářskou federaci🤣a ty máš nějaký problém já ne jednou jsi baba a jednou chlap.tak jak?🤣👍
@kosmos kosmos Hezký jsi to nadhodil,,,,,Ale problém to neřeší...nejsou média jako média.... Je smutné že státní média někdy mají k oběktivni zprávě daleko...a nedělej z lidí blbce. A zvyšte poplatky...😂😂😂😂😂😂
kosmos kosmos
@epr3 ty jsi taky nějaký kříženec jak ofčí dědeček 🤣kdoví kde tvoja mama fšude litala a kuřila 🚬🤣👍
kosmos kosmos
@bella. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/cesko-zurnalistika-novinari-verejnopravni-media-andrej-babis-soukroma-media_1910171131_dok
🤣👍
🤣👍
@bella. I tento časopis patří NĚKOMU VELKÉMU A VLIVNÉMU...
Žádný majitel si nenechá kadit do vlastního hnízda...
Já ne to on...😂😂😂😂😂😂😂
Žádný majitel si nenechá kadit do vlastního hnízda...
Já ne to on...😂😂😂😂😂😂😂
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣 popros ofčí babičku ať ti koupí větší mozzeg nebo dva 🤣 budeš povýšen na ofččí dezzolát🤣🤣
@Michal Bednárek rudy blaboli nesmysly, protoze kope za zlocince putlera..Ukrajinci jsou nasi pratele a nikdy jim nezapomeneme, ze nas chrani pred russackymi agresivnimi hordami, tak to je!
@Alois Rudý
Tak hlavně, že rusáci byli vždy svatí. A co Stalin, ten byl taky ukrajicenec?
Tak hlavně, že rusáci byli vždy svatí. A co Stalin, ten byl taky ukrajicenec?
A teď tu o Karkulce