Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Vzít Janu Maláčovou do „party“ je jako pustit si doma plyn

41 komentářů

Karel Prochazka
Skvělé, výborné, povznášející, jen houšť takových článků.
Michal Kelner
Vtipné a trefné. Děkuji 👍
Miroslav Rys
Já bych ji bral. Tvoříme nové stádo hovězího. A tahle musí dojit přes deset litrů denně. Ještě sháníme hlavu stáda, starého vola. Šebesta, písni mi číslo, prosím 😸👻
Michal Bednárek
Docela dost dobré přirovnání, ale sedí to jak prdek na hrnec
jajinka0511
Naprosto přesné. Pane Mertlíku, jste skvělý a mluvíte mi z duše.
kosmos kosmos
@Alois Rudý ty máš malinký mozzeg z ovečky ty jsi vyrůstal v ofčím stádu ty máš mamu ofcu a tys ukradl můj produkt 🤣a neříkej mi pohádky ofčí dědečku 🤣👍
PEtr Tobes
tak ruda krysa Konecna to udelala "mazane" - nejdriv Venezuelu pekne "potrisnila rudou" debatou o mozne spolupraci, a ted ji muze v klidu odkopnout, vubec ji nepo­trebu­je..Ve­nezu­ele to ale patri, je opravdu dost "hloupa" a zaslouzi si to uz za to, ze premyslela o "druhem slucovaku" s rudochy...
Uživatel_5734171
@Saša Krach
ty si hlavně ujasni, jestli jsi žena, či muž. Jednou sem píšeš v ženském rodě, jednou v mužském...
Milan Šílený
Aloisi, já sem se u toho od srdce zasmál. Ty ne?
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣👍
Michal Bednárek
@Alois Rudý
Aloise zase omylem připojili z léčebny. I to se stává
kosmos kosmos
@Jarek Musial tvůj fotr polák je taky komanč ne?🤣tak mluvil i o něm 🤣👍
Alois Rudý
Jsem rád, že STRANA je zde zpět pro všechny slušné lidi a to zuřivé a vulgární pomlouvání ze strany novinářských nádeníků jako je Mertlík, to je taková třešnička na dortu.😉
Uživatel_5499426
To, že pravicový tisk bude ostře ůtočit proti sociální demokracie jsem očekával. Ale takové bludy, které zazněly v tomto článku ukazují, že kdyby hloupost nadnášela, tak pan redaktor létá jako raketa. Ti "zdivočelí socani" přivedli naši zemi do Evropské unie a do NATO a zajistili tak prosperitu a bezpečnost občanů. Byla to vždy sociální demokracie, za jejichž působení ve vládách se zlepšila životní úroveˇobčanů. A byla to sociální demokracie, která zajistila dostatečné financování kvality a dostupnosti veřejných služeb. Chápu, že české pravici, progresivistům a neo-liberálům se program dříve ČSSD a nyní SOCDEM nezdá, protože oni podporují globální kapitalismus. Ale mohu ujistit občany ČR, že SOCDEM bude nádále chránit a podporovat oprávněné zájmy zaměstnanců, seniorů a rodin s dětmi.Sociální demokraté se poučili nejen ze svých cbyb, ale zejména mají recept na řešení současných peoblémů Evropy. Tato řešení jdou v zájmu občanů České republiky a pokud chcete něco změnit, podpořte vstup sociální demokracie do poslanecké sněmovny Parlamentu ČR.
Alois Rudý
@Karel Prochazka ... Jak píšeš hloupost povznáší😀
Alois Rudý
Mertlíku, Mertlíku jeden článek o Izraeli druhý o plynu, nevím zda je to vhodné, ale co asi tak očekávat o skrytého podporovatele Ruska, že😶
Sylva Sauerova
@Saša Krach Myslíte Malého Muka ?
http­s://ba­bylon­revu­e.cz­/koca­bovo-prezidentske-dilema/
Alois Rudý
Jak říká kosmos, vzít do party Mertlíka je jako obejmout přizpůsobivého slizouna😉
Alois Rudý
@kosmos kosmos ..Pohádky ofčí babičky 😁😂
Jarek Musial
(Komunisti),Jsou jako vajgly. Hodíte je do hajzlu, spláchnete, ale oni stejně zas vyplavou!“
Ale fuj Mertlík-takhle škaredě se vyjadřovat o panu prezidentovi!)
Jan Macharacek
@Alois Rudý Rudý,rudý. Hloupý,hloupý,na myšlení skoupý. Tavárišč.
Alois Rudý
@kosmos kosmos ..Večer ti je primář zase bude číst.😉
Jarek Musial
@kosmos kosmos Copak, copak, že ty si už zase vyplaval z hajzlu, rudý kašpárku?
Komunistický agent a funkcionář PÁVEK-„Velký vliv na mé pozdější názory mělo léto roku 1968. Tehdy byli u nás na návštěvě přátelé ze Sovětského svazu. Právě na kontrastu mezi nimi na jedné straně a protisovětskými náladami na druhé mi otec srozumitelně k mému věku vysvětlil podstatu situace. Bylo to účinnější než cokoliv jiného a také trvalejší, posměch ve škole ze strany spolužáků pro mou obhajobu našich přátel mě v názoru tenkrát pouze utvrdil.

Tak si vzpomeň na VUML a zkus si to přeslabikovat.Ale já tě vlastně chápu-komunistický kolaborant ke komunistickému kolaborantovi sedá, že?
kosmos kosmos
kosmos kosmos
@Jarek Musial Saša Krach Myslíte Malého Muka ?
http­s://ba­bylon­revu­e.cz­/koca­bovo-prezidentske-dilema/
Přečti si toto pšontku jestli umíš česky 🤣a nedělej tu chytrého čičusi
🤣👍
Pavel Nyklíček
Všeobecně
Každá ženská v politice je vždycky jen průser.
Jarek Musial
@kosmos kosmos Tobě se mooc stýská, co soudruhu?Jj. to byly pro vás časy. Nevadilo IQ houpacího koně, důležitá byla stranická uvědomělost. Taky si už na ZŠ spolužákům jako Pávek vysvětloval, jak nás sovětští soudruzi v 68 zachránili před kontrarevolucí?Pak si splavně přešel ke spolupráci s StB a to byly teprve ty správné benefity, že?
kosmos kosmos
@Uživatel_5734171 poťap nebo poťapka🤣to bych neřešil 🤣ona mluví jak se jí to hodí 🤣👍
kosmos kosmos
@Sylva Sauerova díky za link 👍 četl a souhlasí 🤣👍
kosmos kosmos
ford
Mají to soudruzi těžké. Dnes když jsou u moci levičáci případně extrémní levičáci nebo levicoví radikálové těžko najít něco čemu by moudrý volič ještě hodil hlas.
našinec
Mertlíka číst nebudu, jelikož je to modrý soudruh nejhrubšího zrna. Každopádně sociální demokracii neporazila konkurence, ale porazila se sama. Vždy si vybrala nějakou sociální skupinu, kterou preferovala na úkor ostatních. No, a ti ostatní ji to dali sežrat.
Jana Anastasie Prachařová
@Alois Rudý Blbečku blboučký
Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertlíku BRAVO !!!!
Už dlouho jsem se tak nezasmála.
Přesné, trefné.... BRAVO.👍
Jan Macharacek
@Alois Rudý jest nečestnou výjimkou.
Jan Macharacek
@Uživatel_5499426 Máte jasno! V nepochopení čteného. Jupí jou. Brrr.
Spytar
Jak by byl boj dezolátů o politická koryta v příspěvku od pana Mertlíka "vtipná kaše", když by ta jeho našim🐃:čům! jím neustále přes Reflex podsouvaná "lepší volba" (co je teď u válu) za něco stála. Jenže jeden za 18, druhý bez dvou za 20. Všichni od nástupu Babiše krmí sebe, svoje bratrstvo kočičí pracky i důchodce na státní dluh!...
Z té sebranky, z toho marasmu, je úplně jedno, koho 50% VOLI🐃 čí?😅, většinou z řad důchodců, nebo naivních troubů, letos z🐃volí k hodokvasu.
Bude to úplně stejně v
( ! ) ...
Režim nám naši soudruzi stejně zadluží a zhuntují zas o kousek víc. Ať vyhraje Petr, nebo Pavel🕳️
Jarek Musial
@kosmos kosmos Že ty jsi už po ránu zase lemtal ze svých oblíbených pivních petek rudý kolaborante ?Je neuvěřitelné, jaké má rudá chátra jako jsi ty vysoké sociální dávky!
kosmos kosmos
@Jarek Musial ty jsi ostravssko polsská číča nic víc 🤣 kobzol rozkradl na hradě stamilióny a tobě vadí pan prezident?tvoja poss.r..ná mama tě pohodila na komančskem přespolním běhu degešu🤣👍
kosmos kosmos
Saša Krach
No...S Vladimírem na párty bych dnes už nešel,,,proč ,,,nemám rád lidi co nadávají na komouše a přitom jednoho s celého srdce podporoval....A umetal cestičku.
S Jankou bych šel a rád. A mohl by tam také zajít pan Kocáb...rovný chlap.
😂😂😂😂😂