Komentáře
Trumpova revoluce: Právo první noci v Bílém domě získal ze zahraničních lídrů Netanjahu. Je to velká hra
31 komentářů
Luděk Dvořák
1
Bravo Trump
Nemělo by se zapomenout, že Netanjahu byl mezinárodním soudem označen za válečného zločince a měl by být vydán k potrestání. Doufám, že to USA udělají😎
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣👍
Netanjahu Trampovi vysvetli, jak putin financoval penezi Hamas proti Izraeli.A Trarmp rychle pozna dalsi presne zpravy o tom ,jak pravdive je tvrzeni,ze putin je skutecny valecny zlocinec a ze jeho potreba rychle odstranit.Proto aIzrrael posla Ukrajincum 90 raket a dalsi podpora bude nasledovat.Tramp bude Ukrajinu urcite podporovat.
@Asatin Doufejme že tvoje vlhké a válečné sny a blouznění se nestane realitou. Většina normálních lidí chce tu válku ukončit, včetně Trumpa. Koneckonců to slíbil. před volbami.Jeho snahu může zhatit neústupný
Putin nebo neústupný Zelenskyi a jeho sponzoři z EU. Doufejme že ani jedna varianta nenastane.
Putin nebo neústupný Zelenskyi a jeho sponzoři z EU. Doufejme že ani jedna varianta nenastane.
kosmos kosmos
@Asatin to že Trump puttlera nějakým způsobem ztrestá a vypraska z Ukrajiny je víceméně jisté 🤣puttler dodával celé roky zbraně nepřátelům Izraele a vrchol byl jak koní hlava řekla že Hitler měl židovskou krev 🤣russacko je obr na hliněných nohou a čekám kdy to tam krachne 🤣i kdyby válka skončila letos tak se russacko z toho srabu nevyhrabe 👍 problémy mu narůstají každý den tak bude mít puttler těžkou hlavu 🙋 Amíci jako světový hegemon mají ten konec okupace stejně do detailu naplánovaný 🤣chobotnici je třeba useknout hlavu takže je třeba zabít Sekala 🤣👍
giorgio287
Jak je možné, že první do Bílého domu není zván náš SVĚTOVÝ LÍDR? S kým jiným chce Donald VYSLAT JASNÉ SIGNÁLY?!?

V USA toho..jahu zatknou a předají mezinárodnímu soudu😉
Pan Buchert tentokrát u mne boduje na 100 %. Popsal poměrně přesně a reálně situaci v mezinárodní politice. Ať už jsou důvody pozvání Netanjahua jakékoli je to určitě pro Izrael úspěch byt v USA jako první po volbě nového presidenta. Velmi trefné je od pana autora ono označení pro Evropu, tedy slabá Evropa (EU) a to jak je mimo hlavní dění i na blízkém východě.
Ano je to tak. To jen vedení EU včetně našich eurohujerů jak v europarlamentu tak hlavně naše vláda stále žijí ve falešných iluzích o síle a vlivu Evropy na světové dění spolu s USA. Snad za Trumpa procitnou ze snu. V této souvislosti se mi stále více začíná zamlouvat bývalý europoslanec ODS Zahradil. Jeho názory jsou rozumné a hlavně reálné když to řeknu zkráceně v zahraniční politice jsou podobné s názory Orbána i Fica. Tedy v tom neohlížet se jen na EU a USA ale i na další světové velmoci a státy. Zahradil řekl větu, se kterou musí souhlasit každý kdo je realista a pragmatik. Doba se změnila a mění.
Ve světové a hospodářské politice to platí 100 %. Dnes jsem četl ,že Pojar byl do USA poslán naší vládou aby dojednal Trumpovu návštěvu u nás. Jsem zvědav zda to Fialův kabinet zvládne do voleb ? Fialův kabinet se chová jako vlády za totality. Ti tehdy lezli do zadku SSSR dnešní vláda by ráda do zadku USA jenže platilo už za totáče i dnes. Takové vlezdo***isty mají tyto velmoci jako užitečné idioty a moc si jich neváží. Jen jich využívají když se jim to hodí.
Ano je to tak. To jen vedení EU včetně našich eurohujerů jak v europarlamentu tak hlavně naše vláda stále žijí ve falešných iluzích o síle a vlivu Evropy na světové dění spolu s USA. Snad za Trumpa procitnou ze snu. V této souvislosti se mi stále více začíná zamlouvat bývalý europoslanec ODS Zahradil. Jeho názory jsou rozumné a hlavně reálné když to řeknu zkráceně v zahraniční politice jsou podobné s názory Orbána i Fica. Tedy v tom neohlížet se jen na EU a USA ale i na další světové velmoci a státy. Zahradil řekl větu, se kterou musí souhlasit každý kdo je realista a pragmatik. Doba se změnila a mění.
Ve světové a hospodářské politice to platí 100 %. Dnes jsem četl ,že Pojar byl do USA poslán naší vládou aby dojednal Trumpovu návštěvu u nás. Jsem zvědav zda to Fialův kabinet zvládne do voleb ? Fialův kabinet se chová jako vlády za totality. Ti tehdy lezli do zadku SSSR dnešní vláda by ráda do zadku USA jenže platilo už za totáče i dnes. Takové vlezdo***isty mají tyto velmoci jako užitečné idioty a moc si jich neváží. Jen jich využívají když se jim to hodí.
giorgio287
@Richard Šebesta
Zahradil je pravičák. Proto ho musejí zelení komouši od soudruha vlezdobruselisty fialy vyloučit.
Grýndýl si rozvracet nedáme, soudruzi! Směr bída vpřed!
Zahradil je pravičák. Proto ho musejí zelení komouši od soudruha vlezdobruselisty fialy vyloučit.
Grýndýl si rozvracet nedáme, soudruzi! Směr bída vpřed!
giorgio287
Rudý sviňák soudruh Pávek má železnou jistotu - do Bílého domu se nikdy nepodívá. Setkávat se s tak odpudivou bytostí Donald opravdu, ale opravdu nemá zapotřebí.
@giorgio287 Přesně tak a zároveň to dokazuje ,že pan president není žádný diplomat a nemá ani dobré vychování. Inu jako voják a rozvědčík ve VS i NATO se moc diplomacie nenaučil. SORRY JAKO.
kosmos kosmos
@giorgio287 kobzzol s kumpanama rozkradl půl lán kryl všelijaké zloděje a zlodejiny každému nadával tahal všechny po soudech to ti nevadí?a konečně slušný prezident Pavel ti vadí?🤣👍
giorgio287
@kosmos kosmos
NESLUŠNÉ HRADNÍ RUDÉ HOVADO MI VADÍ.
Sosat z našich daní mimo prezidentského platu a náhrad 340 000 Kč měsíčně výsluhy, k tomu jeho rudá Máňa 40 000 měsíčně výsluhy a jako vrchol všeho- kapesné pro rudou Máňu 95 000 Kč?
Tak z těchto 475 000 Kč měsíčně (5,7 milionu čistých ročně), které ten povedený bolševický sliz měsíčně vysaje z našich daní, to mi fakt vadí.
Ale to vy bolševičtí bezmozci neřešíte, že. Dokud jsou "dáfky"...
NESLUŠNÉ HRADNÍ RUDÉ HOVADO MI VADÍ.
Sosat z našich daní mimo prezidentského platu a náhrad 340 000 Kč měsíčně výsluhy, k tomu jeho rudá Máňa 40 000 měsíčně výsluhy a jako vrchol všeho- kapesné pro rudou Máňu 95 000 Kč?
Tak z těchto 475 000 Kč měsíčně (5,7 milionu čistých ročně), které ten povedený bolševický sliz měsíčně vysaje z našich daní, to mi fakt vadí.
Ale to vy bolševičtí bezmozci neřešíte, že. Dokud jsou "dáfky"...
kosmos kosmos
@giorgio287 mohls kandidovat na prezidenta a mohl jsi taky dyndat obrovské dáfky 😀 je tu dost bolševických číčussů kteří by tě volili 🤣👍
Miroslav Rys
@giorgio287 To je stejně vypatlanej starej mamrd jako je Klaus nebo Bureš. Už jim nestojí, myšlením jsou někde v sedmdesátých letech a smrdět tady budou furt. Jako ty, chrochtal 😸👻