Komentáře
Petr Sokol: Trumpova konzervativní smršť. Nový prezident USA se rozhodl říznout i do takzvané woke ideologie
16 komentářů
Alois Rudý
1
Konečně se naplňuje heslo "USA zachránce Evropy".😎
Pablb, co zničí na co sáhne. Jen tak dál.
Konzervativní??? Poněkud podivná představa významu tohoto slova. Trump je konzervativní asi jako Putin a Kim.
Zkorumpovaný americký con artist a odsouzený zločinec z Bílého domu se bude vměšovat už do tak šíleného dění světa. Jak to může asi dopadnout?🤔
Však naši EU a protiruští ideologové také zděšeně kvičí, že končí jejich pohádky ofčí babičky. 😉
@Alois Rudý já jsem obyvatel EU a protiruský. To neznamená, že všechny nápady schvalují. To mi ale věřte, Rusáky bych hnal z ČR.
@Ivo Hájíček ..Co vám Rusové konkrétně udělali, obyvateli EU ?, to se ptám jako obyvatel Česka. A co Ukrajince ty už ČR obsazují, ty můžete hnát hned.😉
@Alois Rudý... to vy nepochopíte. Už jen to, že jsem 40 let nemohl svobodně dýchat. To co jsem nesměl ani nebudu vypisovat.
@Alois Rudý Přisluhovači rusů dědovi znárodnili živnost, moje teta a otec nemohli studovat pro špatný třídní původ. Matčin otec z moravy, kovaný komunista na veřejné schůzi kritizoval okresního tajemníka. 4 roky na uranu. Stačí moje zkušenost?
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣👍
@Alois Rudý No, pro začátek, ruSSký car Putin označil Česko za nepřítele RuSSka #2. A to hned za USA. Pokud vám to nestačí, tak český národ od Rusů specificky, jen dostával bagančatem kontinuálně před hubu, a to od konce WWII až do r. 1989. Teď už jen škodí kde může. Zřejmě nejste Čech.
@Alois Rudý Á pozor! Změna repertoáru. Místo vlhkých snů slušných lidí, máme kvičení a převzatou ofčí babičku. Prosím více fantzie.🙏
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky převzzaté ofčí babičky 🤣👍