Komentáře

Zpět na článek

Putinova pátá kolona v akci. Orbán vydírá Evropu se sankcemi, Fico dostal do ulic sto tisíc lidí

116 komentářů

bella.
Fico dostal do kolen Zelenského.
Najednou se ruský plyn dovážet bude.a už se ani nebude scvhovávat za azerbajdžánský či jiný .
Copak ana to dezolát kosmík a ty další tady co dávali rady o dohodě atd?
---------------------------

Mám radost
epr3
@bella. Kosmík doma brečí do polštáře (jestli teda nějaký má) a kope vztekle nožičkama.
Alois Rudý
Děkuji Jiří, opět jsem si vzpomněl na mládí, článek jak z Rudého Práva. Prostě někteří novinářští pisálkové jsou charakterově a ve svém podlézání vládnoucímu systému a té jedině správné pravdě stále stejní.😂
Anonym
Podľa nadhodnotených odhadov 100 tisíc protestujucich v uliciach na Slovensku a v cudzine. Volieb sa v 2023 zúčastnilo niečo viac ako 3 milióny voličov . Len samotný R.Fico získal vyše 531 tisic hlasov a vyhral v 7 krajoch z 8 ! A celá koalícia vyše 1mil.200 tis . hlasov . A vraj protestuje celé Slovensko ...
.
epr3
@Uživatel_5905896 Po vystřízlivění už bylo těch lidí v ulicích jen 60 000....Ale Čé Té si zase jednou smlsla a vycpala s tím skoro půlku svých televizních novin....Dneska lepší jak Ukrajina, protože tam vymyslet nějaký ukrajinský úspěch, je čím dál tím těžší...
Georg Waldman
Čecháčkové nesmějte se podobný scénář, který probíhá teď na Slovensku, možná pocítíte na vlastní kůži už letos po volbách. Třicet pět procent vašich spoluobčanů bude volit podobnou osobnost jménem Babiš.
Alois Rudý
@Georg Waldman .........Myslím, že to bude více než 35%. Prostě když se daří tak se daří😉
bella.
@Georg Waldman
Furt lepší než zmatený Fiala a ztrapňující se na každém kroku Pavel.
Furt lepší pro Čechy a musí se to stihnout , než se všem Ukrajincům 👎️ v Česku v počtu už k milionu ks rozdá i české občanství.
U některých to bude za 2 roky.Lehké testíky jim už jistě Fiala a Nerudová zajistí.
(Svého ukrajinského se vzdávat , na rozdíl od Rusů nemusí)
giorgio287
Banderovskému vyděrači zastavil Donald prachy. Není co krást. A Viktor pohrozil, že bude vetovat protiruské sankce, pokud banderovec neobnoví tranzit plynu přes banderistán.

A jde to! Tranzit obnoven. Jsme fialově smutní. Drahý plyn nám nezdraží.

Bravo Viktore. Bravo Roberte. Bravo Donalde. Takhle se na šmejdy musí!!!
kosmos kosmos
@giorgio287 co to meleš za srajdy dezzoláte 🤣co spolubydlici furt zkoušíte dělat děcka s tím deb.. Bílkem?🤣👍
giorgio287
@kosmos kosmos
V blázinci jsou vycházky? 🤣🤣🤣
kosmos kosmos
@giorgio287 tys dnes chrapal celé dopoledne v blázinci ochlassto 🤣 si dneska dělal mamu nebo tatu Dementissko prochlass...tané?🤣👍
jaroslav molinek
@giorgio287 co na to bereš, flastenče? Tobě hrabe.😂
giorgio287
@jaroslav molinek
Cožpak, pravda se nelíbí, fialový vlastizrádce?
jaroslav molinek
@giorgio287 to ses popsal hezky, vlastizrádče. Tak se to správně píše, víš flastenče. To vy jednozávitoví nepobíráte. Kde nic není, ani čert nebere, lumene. Ale jo, bavíš.😅
Lilith Černá
@giorgio287 A Nutella je zase za blba. A tak se těšil, jak bude důležitý a Slováci závislí na plynu přitékajícím ze západu. A on místo toho Fico zachránil EU.
denisz
Zelenskyj otočil a souhlasí s přepravou ruského plynu na Slovensko. Takže Ficova snaha pomoci své zemi byla přece jen úspěšná. Vzteklá Simečkova progresivní opozice mu neschvalovala cestu zajištění plynu do Moskvy a zorganizovali protesty. Sám Šimečka ale pro rozvoj Slovenska nic nenabízí, jen požaduje odvolání Fica, chtěl by převzít moc podsouváním imaginárního ohrožení demokracie , svobody , odklon od Západu a jiné domněnky.
kosmos kosmos
@denisz kdybyz nebyl lehce natvrdlý tak byz deniz pochopil že zelenskemu nešlo prvotně o Slovensko ale tipnout ruzzku plyn potažmo tok peněz na finanzování války na Ukrajině že jsou fizzo a Orbán coccoti ruzzáčtí je věc druhá kapižto?🤣👍
giorgio287
@kosmos kosmos
Jdi se léčit, ***!
kosmos kosmos
@giorgio287 hoď si to osslíku 🤣 ve vaší dědině mydlíš bezďáky a tady machruješ dezzolíno🤣👍
Anonym
@kosmos kosmos A prečo nestopne EÚ ruský plyn LNG , ako hovoria včerajšie správy, ten nefinancuje vojnu na Ukrajine ? Aha , s tým kšeftujú Germáni a predávajú ho zo ziskom v eu ...
kosmos kosmos
@Uživatel_5905896 se zeptej fika beztak zase poleze putlerovi lízat kullky a zase nedoveze slevu jenom opar na čuni coccot🤣👍
epr3
@kosmos kosmos Kdybys nebyl těžce natvrdlý, tak bys věděl, že Zelenský v první řadě stopnul tok peněz sám sobě. Bidet mu nejspíš slíbil kompenzaci a Trump mu dneska vysvětlil, že žádná nebude 😂
Saša Krach
Tak se mě zda že události např.v Bratislavě se u nás prezentují jako problém Československa...
To nechápu..
😂😂😂
kosmos kosmos
@Saša Krach kde psali?🤣👍
Saša Krach
Nevíte náhodou jestli :.., Pražský magistrát pojede do Bratislavy podpořit demonstrace,,,,času mají dosti a nemají co řešit...😂😂😂😂😂😂
Jsem tak rád že u nás vše klape na jedničku.
Chudáci novináři nemají o nás co psát....😂😂😂😂
Uživatel_5734171
Jednu skutečnost lze vysledovati. Že některá témata jsou záměrně zaplevelena tak, aby diskuze se stala nepřehlednou a vytvořila se iluze, že převládá proruský názor... A to se netýká jen zdejších témat a jen otázky spojené s ruskem. Existence trollích farem a botů je mimo jakoukoli pochybnost realitou...
bella.
@Uživatel_5734171

No jestli je tobě něco nejasné a nepřehledné je čistě na tvé kapacitě.Mně to jasné je a iluze to není! Nejsi tím, že nedostatečný radši konspirativní ?
bella.
Do ulic se vyvalili umělci a něco jako našich Milion chvilek.Logiku a věcný vhled do situace budoucích let u nich nehledejte.
Fico jim zajišťuje postavení v EU i ve světě , nikoli shrbený hřbet.
Zelenskyj už couvá 😄a už nabízí plyn :
---------------------------------------------------
Plyn přes Ukrajinu:
Zelenskyj souhlasí s přepravou plynu na Slovensko. Společně s Orbánem tak dělají čáru přes rozpočet Fialově vládě
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes otočil 😄a souhlasí s tím, k čemu se dosud neměl – totiž k přepravě zemního plynu z Ruska na Slovensko či do Maďarska přes ukrajinské území.
Zelenskyj evidentně ustupuje maďarskému premiérovi Viktoru Orbánovi, který včera pohrozil, že bude vetovat prodloužení protiruských sankcí, pokud Kyjev nezačne pouštět přes ukrajinské území opět plyn do EU, zejména do Maďarska a na Slovensko. Platnost sankcí vyprší již příští týden v pátek. Ukrajinský prezident se tak mohl dostat i pod tlak Bruselu.
http­s://zp­ravy­.kur­zy.cz/
Pavel Nyklíček
@bella.
Proslýchá se, že se čeká na podporu Slovenska a Maďarska v otázce další podpory UA a následná opětovná stopka plynu.
Je válka a veškeré smlouvy jsou jen papir do další války.
bella.
@Pavel Nyklíček
Co se proslýchá je mi jedno.!Proslýchání zde zajišťují proukrajinští dezoláti naší repbliky.
Co se neproslýchá je fakt, že Zelenskyj jde na dřeň a je to v ů l !
kosmos kosmos
@bella. Podáváš to hodně zkresleně tak nějak prodezzolátsky 🤣👍
Lilith Černá
I kdyby tam bylo sto tisíc lidí (z toho půlka Ukáček), o čem to vypovídá? Když bylo 140 tisíc lidí na Václaváku demonstrovat proti Fialově vládě, zajímalo vás jedině to, zda mají všechny zuby a psali jste o nich jako o dezolátech. Tohle jsou ovšem vaši demonstranti a jsou to jen samí krásní, inteligentní a hodní lidé. Ale vraťme se do reality - bylo jich pár tisíc (viz sčítání dronem). Soudruzi presstituti taky nějak pozapomněli na to, jaká je skutečná kapacita jednotlivých náměstí.))) A hlavně taky zapomněli informovat o současné demonstraci na podporu Fica!
Aspoň už je jasné, proč jel magor Šimečka na Ukrajinu.
A taky víme, proč najednou Alzák pustil byl z Azerbajdžánu. On by mu totiž Orbán s Ficem shodili sankce na Rusa.
kosmos kosmos
@Lilith Černá vylízzaný dezzoláte skoč ze sskály 🤣👍
Lilith Černá
@kosmos kosmos Nějak ztrácíš nervičky?)))
Anonym
@Lilith Černá Můžete prosím přeložit do srozumitelné češtiny předposlední větu?
Lilith Černá
@Losina Překlep - proč Alzák pustil PLYN z Azerbajdžánu.
bella.
@Losina

Losino, fakt ti to v předposlední větě od @Lilith Černá nebylo jasné a neumíš dosadit, nebo prudíš ? 😀
Alois Rudý
Je opravdu nezbytné spojit se se Slovenskem a Maďarskem proti nové EU totalitě a to i přes nesouhlas proukrajinských válečných dezolátů, kteří škodí naší zemi.
Bretislav Valenta
@Alois Rudý 🤮🤮🤮🤮🤮
jaroslav molinek
@Alois Rudý dezolati jsou prorusáci.🤣
bella.
@jaroslav molinek
Járínku, slovo dezolát si může dnes díky Foltýnovi, Pavlovi a Fialovi vysvětlovat každý po svém.
Pro mě je dezolát ten, kdo v čele republiky a dosazen občany republiky místo o ně, dává přednost Ukrajině , protože je tak připosr.atý z Leyenové a Bruselu, že zapomněl že je prioritně Čechem.Pokud vím, pan učitel Fiala odsuzoval Ukrajince za jejich hajlující paže a hon na ruské civilisty v 2014 a pokud vím odsoudila Ukrajinu celá Unie.
Mám-li být upřímná, Ukrajina je to nejhorší co nás mohlo potkat.
Takže dezolát je pro mě jednoznačně naše vláda a ten člověk na Hradě!👎 Neříkají mi už dávno pravdu a když musí , tak jen upravenou polopravdu .A na to já takové vládě kašlu.
Leyenová 👎poklepávala Fialovi na rameno a pak s ním , patolízalem , narcistou a samolibým slabochem vyběhla a v Unii nemáme nikoho. kdo by za Česko bojoval. Síleku odklidili na nedefinovatelné místo.

Teď Leyenová horečnatě přemýšlí co s Unií dál a jednotlivé státy se jistě přitulí kšefty k USA, bohužel i tam nám dezolátní vláda ČR 👎 pohnojila reputaci , protože jsme braný jako blbí liberálové -libtardi , oddpůrci a odpudivé osobě ani ruku nepodáme.

Přijde mi to, že zase zůstaneme očůraný Západem , přesně jako když po nás chtěli bojkot, embargo obchodů s Ruskem v létech nedávných a Merkelová tam za Puriinem ale lítala vyjednávat NordStream.

Asi tak. 💪
------------------------------------------------------------------
jaroslav molinek
@bella. Pravil český dezolé, co neumí česky. Asi máš VŠŽ japonského popeláře a jeho strany pomocných dělníků, tak pozdravuj u vás ve šroubárně, dezolé. Ale jo, bavíš.🤣
bella.
@jaroslav molinek
Járínku,
pročpak já že neumím česky ?
Sem s tím.
Překlepy ale neberu, někdy se lítá na klávesnici z jazyka do jazyka a občas se nepřepne.
Pomocné popleláře máme z Ukrajiny, na ty nám nešahej, bez nich by se podělalo naše hospodářství !!!
Mozky nám sem ale nedorazily, tak ti Járo nevím .....

-----------------
jaroslav molinek
@bella. Neumíš dezolé. Zase špatně, vy dezolé to neumíte. Vaše kapacita jednoho závitu, to nezvládne. S tím nic nenaděláš. Tak pozdravuj japonského popeláře pitomia.😅
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Slovensko a I Maďarsko jsou malé chudé země a mohou pouze něco vetovat.
Taková dvanáctikolka Patriotů v EU.
Nemohou nic. Snad jen zdržovat.
denisz
@Pavel Nyklíček : Jsem na rozpacích, zastávám se Ukrajiny, litují těch množství padlých a teď se od Trumpa dozvídám : Vinu za válku na Ukrajině nesou jak ruský prezident Putin, tak ukrajinský prezident Zelenskyj. Dohoda byla na stole, ale Kyjev se rozhodl pro boj. Podle historičky Marty Havryshko to sdílí i lidé na Ukrajině, kde se to ale nesmí říkat veřejně. Mám se stále ještě držet hlavního názorového proudu?
jaroslav molinek
@denisz to sice řekl, ale podle rusáka by se musela Ukrajina vzdát. Takže Zelenský to udělal správně. To trumpeta neví a plká.
bella.
@Pavel Nyklíček
Patrioty založil Babiš a Patrioti byli pozbváni na inauguraci.A to jim přeju 👏.

Náš prezident Pavel na Hradě radši ujel do Dakaru a tam strčil hlavu do písku a čekal . Zrovna tak se vyhnul otevření katedrály v Paříži a tedy i Trumpovi, který tam byl , kam zdrhnul tehdy nevím, myslím rajzoval po USA.
A náš kája Mařík Fiala ze Strakovky údajně 12 minut ( považ 12 minut !!! ) hovořil se svou děsnou english s Trumpem .Otázka je , zda neměl zase místo hovoru foťák a nemluvil sám se sebou

Pročti si Minskou dohodu a pravdu Trumpa a tom, jak Zelenskyj nese vinu za válku na Ukrajině taky. A doplň co neřekl Trump, že vinu nese celá Unie, hlavně pak Merkelová, která s Putinem dojednávala kšefty a dohodu strčila do šuplíku !
Neb věz Pájo Nyklíčku , Zelenskyj je taky diktátor a naběhl si na 👊

Za vysvětlení situace mi neděkuj, čus a mlč už!
jaroslav molinek
@bella. Nikdo znaších předestavitelů, nikdy na inauguraci nebyl. Takže tak.
Minské dohody porušil rusák, smolík.🤣
http­s://ec­ho24­.cz/a/­S7xy9/­klaus-kritizuje-putina-rusko-porusilo-minske-dohody-je-to-prekvapive-a-riskantni
Blitz
Halo Reflex ! Tady se k vám přesouvá ta prorusácka lůza z Parlamentních Listů!
Například lug70 a giorgio287. Tento lidský hnus sem nepatří.
kosmos kosmos
@Blitz já jsem zaregistroval rudého lojzu na novin­ky.id­nes,E1­5,blesk a fb🤣👍
Pavel Nyklíček
@kosmos kosmos
Ten musí být ale Rudý...🤣
lug70
Zaplať pánbůh za Orbána a Fica, že se jim podařilo zchladit horkou hlavu zeleného kokainisty, takže ruský plyn bude. Sice papírově Azerbájdžánský aby se neřeklo, ale bude. V našich zásobnících je plynu na max. 40 dnů, tedy pokud neudeří velké mrazy a není kde brát, protože na západ od nás sami mají málo. A neschopná Fialova banda akorát strká hlavu do písku. Věřím, že v koutku duše na Orbána s Ficem ti Fialovi šmejdi spoléhali.
Petr Minář
@lug70
Jdi raději do lesa na šišky, než tu slabomyslně diskutovat. Šišky nebudou! Ani Ficka a Orbán ti je nedodají.
kosmos kosmos
@lug70 ty máš ten tvůj dezzolatský elaborát celý postavený na hlavu 🤣👍
Bretislav Valenta
@lug70 🤮🤮🤮🤮🤮
Bretislav Valenta
@lug70 🤮🤮🤮🤮🤮
jaroslav molinek
@lug70 co bereš, lumene?😅
Lilith Černá
@lug70 Přesně tak. Máme poloprázné zásobníky a ti "naši" ***ci by jen čekali, až nám Němec pošle jejich plyn. Jak pravil Síkela, soudruh Němec by se s námi prý rozdělil.))) Můžou děkovat bohu a Orbánovi s Ficem, že nám vytrhli trn z paty.
kosmos kosmos
@Lilith Černá ty máš prázdnou hlavu ossle 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Mě se zdají poloplné.....
Navíc zima už má zimu za sebou.
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček Vy jste fakt génius! Takže Škodovka a další firmy můžou klidně krachnout? On jich Nutella poslal do likvidace málo? Nechápu, jak může být někdo takový blb, že tleská vlastní zkáze!
Anonym
@lug70 Áaaa pozor! Další mudrc.
giorgio287
Nevydiraji spíš Evropu imbecilové typu Fiala, kteří nám skrz ruské sankce zdražují život?

A mimo jiné. Vrchní banderovec vyměknul a pustí do Evropy ruský plyn. Tak se na šmejda musí! Gratulace Orbánovi!
kosmos kosmos
@giorgio287 http­s://ww­w.ec­ho24­.cz/a/­HUHAt­/zpra­vy-plyn-ukrajina-azerbajdzan-zelenskyj-slovensko-traanzit-rusko
Máš opět špatné info 🤣 zbytečně se ztrapňuješ 🤣👍
bella.
@kosmos kosmos
------------
Kosmíku, dědo,
my bohatší 😁sledujeme kvaliní weby , takže si to potvrď tady :
http­s://zp­ravy­.kur­zy.cz/
jaroslav molinek
@giorgio287 sám jsi banderovec, moulo. Nikdo nikoho nevydírá.
bella.
@giorgio287

O Fialovi a Leyenové a spol. si myslím to nejhorší.O našich poslancích v EU parlamentu , kteří se zařadili do té středové frakce 👎 zajišťující jim snadných pár let života a nám nulu % ve změně k Česku si myslím svoje a beru je jako vyžírky s názory od r. 2004 nezměněnými , nereagujícími na dobu teď , ale nechápu opravdu spojení, že Fiala vydírá Evropu skrz ruské sankce a tím nám zdražuje život.

Cílem vydírání je získat, ne tratit !!!!
Miroslav Rys
Mám takový divný pocit, že našinec je hoša a loví tady jiné hoši, zlatíčko nášé 🙂🙂
našinec
@Miroslav Rys Božínku, ale ty jsi takový ťulda. Napůjdem si hrát na sanitku? Ty budeš stále nastupovat a já budu dělat Uá, Uá, Uá, ...
Radek Kocvelda
@našinec 🤣
našinec
@Miroslav Rys Jinak, myslíš, že nikdo nepochopil tvůj nick - jsi Sezemský! ...Sezemský se opravdu hodně snažil a tak založil několik fake účtů, které zde přisívají. A jak znám Křetínského, tak pokud to někdy četl, tak hot ot musí bavit. Co to redaktoři udělají, aby nepřišli o práci. )))
bella.
@Miroslav Rys
Ryse, pokud chceš tady rozvíjet homobobii, jdi s tím do ..... 👎

Ale poradím ti.
Natáhni si punčosšky, vem kramfleky a připoj se k Zelenskému 😁, jeho tanečky, kdy si vydělával rublíky ( nikoli hřivny ) jsou roztomilé , akorát by měl shodit nějaký to kilo.
Ukrajinci jsou fyziognomií národ malých zavalitých lidí a jemu zrovna síťovaný punčochy a tanga nesedí.
Čus a za radu mi neděkuj !
Jo a možná ti schová lajnu, prej má dobrý matroš, ale to vyzzkoušej sám Psali to o něm když byl v Nizozemsku .
Já jsem pro zdravý životní styl.
V něm samohonka, (u nás vodka ) a laciný fety nemají místo.
Ale ty se na UA se jistě najdeš! 👌
----------------------------
našinec
Možná by nebylo špatné udělat Euromajdan v Bruselu.
Miroslav Rys
@našinec Jdi to zkusit, vole, a skončlš v kleci ajn cvaj. Tam ostatně patříš už teď 😀😀
našinec
@Miroslav Rys A nyní jsi napsal, co by měl udělat Fico. Poslat ty blázny za mříže.
kosmos kosmos
http­s://ww­w.top­ky.sk­/cl/10­/29535­43/AK­TUAL­NE-Migalovci-prezradili-dalsie-plany--Stvorica-poslancov-nebude-do-odvolania-hlasovat-v-parlamente-
Fiko už nemá většinu 👍tak nevím co chce dělat dál 🤣👍
našinec
@kosmos kosmos Asi se bude chovat jako Fiala.
kosmos kosmos
@našinec Fiala má menšinu v parlamentu???🤣👍
našinec
@kosmos kosmos Za určitých okolností se Fico může chovat stejně. ...Popravdě, já nevidím ve Ficově a Fialově chování rozdíly. Rozdíl byl pouze v politické orientaci, ke které se hlásali a jak jsou vnímání. ...F & F
kosmos kosmos
@našinec Fiala může schvalovat zákony fiko už ne to je velký rozdíl 🤣fiko must go 🤣👍
našinec
@kosmos kosmos Může se zachovat jako Rumuni a prohlásit, že opozice je placená nepřáteli režimu a ...
našinec
Hm, dnes všechny Sezemského nicky mají slezinu. V čem je tento článek tak mimořádný?!
Miroslav Rys
@našinec V tom, že ukazuje, jak všechna střeva dopadnou, kravinec. Prozradím ti pointu: blbě! 😀😀
našinec
@Miroslav Rys Hele soudruhu Rys - Hraběta, bavím se stejně jako ty. 😛
bella.
@našinec
Mám dotaz:
Jak je vůbec možný, že vy/ty nevidíš rozdíl mezi chováním Fialy a Fica!
----------------------
Jsi svéprávný ?
A uvědomuješ co tam po putě čaputě Ficovi zbylo ? A uvědomuješ si co tady zbyde po 👉 Fialovi ?

✋ Stop takovým vládám co rozfrcají majetek občanů a jejich budoucnost!
Pavel Nyklíček
Zasévat zlo do nekonečná nejde. Je tu dosti silný logický předpoklad, že Putin, Orban, Fico a poslední jejich kamarád Babiš budou poměrně brzy v koncich.
Putin tomu jde nezadrzitelně vstříc, Orbánovy preference jsou až na druhém místě, Fico jede na páry a Babiš má před sebou volby zcela posledni bez ohledu na výsledek.
Poláci z bývaleho bloku pochopili co se děje a jdou zatím jako jediní správným směrem.
Pár měsiců a vše bude jinak. Válka z finančních důvodů bude stagnovat a tím se vezme vítr z plachet všem populistům. Ekonomika půjde nahoru a opět vezme vítr z plachet různým Havlíčkům a milým Alenkám.
O Babišovi už víme, že ve vládě nechce být, takže i ANO dostane za uši.
našinec
@Pavel Nyklíček Babiš je jen navoněné Fialovo h o v n o. Politická situace v ČR zatím nemá žádné řešení.
Pavel Nyklíček
@našinec
Souhlasím. Je to taková patova situace a nejsou lidi.
Vzhledem k tomu, že v současnosti je něco slibně rozjeté a opozice nenabízí vlastně jediný návrh na zlepšení ekonomiky, tak bych setrval a pokračoval v nastavených velmi slibnych reformních krokům, které ani za vlády bývalé nebyly vidět.
No a za další 4 roky bych teprve hodnotil.
Radek Kocvelda
Myslím že proti Fialovi přišlo více lidí!
Miroslav Rys
@Radek Kocvelda Ano, lidí. Srajchl, Vrabel a podobný hmyz. Příště eufemismus "lidi" pro jisté živočichy nepoužívej, Blbcvelda 😀😀
Petr Minář
@Radek Kocvelda
Přišel by jistě Kocvelda se svou starou. Už to má i nacvičené: Fyjalo octup! Demyši!
našinec
@Petr Minář Komouši, mlč!
Petr Minář
@našinec
Soudruhu, vy komunisti svým třídním nepřátelům nadáváte do ANTIkomunistů. Tys to ve VUMLu nepochopil? Ať ti soudružka Konečná dá doučovací hodiny.
našinec
@Petr Minář Soudruhu, jdi do prd....! Ty jsi antikomunista? Tak to já jsem mesiáš!
kosmos kosmos
@Radek Kocvelda trotcvelda🤣👍
Anton Augustin
Těch pátých kolon bude více, řadím se do té Trumpa.
našinec
@Anton Augustin Dobře napsané.
Pavol Vraštiak
Je stále poučnější sledovat, co se děje. V čem je to poučnější? Že se nebojí vyjednávat a sledují svoje zájmy v otázce levnější energie? To je pravda, my tak nanejvýš podat ruku, přiblble se usmívat, nechat se poplácávat po rameni a se vším souhlasit. Nechat si udělat fotečku a pak se s ní doma pochlubit, že jsme součást demokratické europy. A všichni ti příznivci Andřeje nejsou tou součástí, "kdo není s námi, je proti nám". To nesmíme demokraticky dopustit.
Bruno Ferari
@Pavol Vraštiak A jake levne energie vyjednal? Tenhle argumenz je tak hloupy, protoze nic nevyjednal.
našinec
@Bruno Ferari T e p l o u š i tak dlouho bouchali na dveře, až se jim otevřeli. Když EU podrazila SVK, tak SVK bude zkoušet někde dobouchat se. V čem ti to přijde nenormální? SVK vlajka má málo barev? To česká také a polská či ukrajinská ještě méně.
bella.
@Pavol Vraštiak
Nerozumím ti.Tak jsi s fotečkama a plácáním po rameni proti Fialovi a spol ?
A jsi proti Babišovi , nebo ne? Nějak tam máš smíchané vjemy .
patrioti jasně dávají signál do světa, že EU vedená Leyenovou je na hnoji!
Michal Kelner
Fico je jen postřelená kremelská zapáchající kreatura.
Jenže bratři slováci si ho demokraticky zvolili.
Je to jen jejich boj. Osobně znám několik voličů Hlasů SD, kteří včera v Bratislavě protestovali proti těm, které si sami zvolili.
Předčasné volby na slovači jsou nevyhnutelné, stejně tak Ficův pád.
našinec
Fico je dostal do bůhvíkolika měst. Babiš dostal stejný počet na Letnou. A nyní se máme všichni dobře a jsme spokojeni. Držím Slovákům palce, aby vydrželi a mohli mít tak skvělou vládu jako máme my.
Pavel Nyklíček
@našinec
Na Letné házelo babiše do koše půl mega jeho odpůrců...
našinec
@Pavel Nyklíček Co jsi měl z počtů?
našinec
Bidenovsko-Sorošovská pátá kolona v ČR za Babišovy vlády také pěkně řádila. A když se dostala v ČR k moci, tak to je tragédie.
Miroslav Rys
@našinec Kdyby sis udělal vzadu v kebuli díru a někdo se do ní podíval, viděl by svět tvýma očima. Čili durch 😸👻
našinec
@Miroslav Rys Ale no tak soudruhu Sezemský, ....
Petr Minář
@našinec
Našinec z RuSSka. Budeš mít korespondenční volební právo, pěkně poděkuj těm tragédům!
našinec
@Petr Minář Minář, hm to příjmení už začíná být skoro problém. Všichni Minářové, co znám, za prachy hlásí Křetínského názory. Soudruhu Křetínského, běž do pr....!
Miroslav Rys
Makakové na periférii Evropy: Bureš, Grco, Čurbán. Takhle ve třech rozluští i jízdní řád. Miláčkové všech líných a pologramotných přiblbel. Dvě polomaďarské a jedna maďarská lemra 😺👻
našinec
@Miroslav Rys Slepý jako Rys, Miroslav Rys.
Pavel Nyklíček
@našinec
Má pravdu předsedo...
našinec
@Pavel Nyklíček Nyklíček a Rys jsou dle AI Sezemského deriváti.