Komentáře
Radek Kozdera
9
@Richard Šebesta jakožto volič ti odpovím. Měli jsme 21% volební účast. A já jsem dal hlas Zdenkovi. Je to slušný člověk znám ho osobně. ANObanda musí být ve sněmovních volbách poražena, Estébák Bureš a jeho sekta jsou pro ČR nebezpečí.
Přejít do diskuze
Sledoval a komentoval jsem to na Twitteru už od soboty. Celé ANO mlčelo, dokonce se na celý den úplně stáhlo. To dělají vždy, když se stane něco, co se jim hrubě nezdařilo a co přinese lavinu negativních reakcí. Když jel Fico do Moskvy, kompletní ANO se odmlčelo na 5 dní!!! A to se bavíme o desítkách politiků, co mají jindy několik tweetů denně. A po Ficovi ticho po pěšině...))) A totéž bylo teď. Schillerová, která běžně denně píše několik postů, mlčela tři dny. A jen co se dnes objevila, dostala pochopitelně strašnou bídu. Ona se totiž v kampani kandidátky Podivínské hodně angažovala. A ještě větší nakládačku dostala v krajských volbách, kdy oblepila Moravu billboardy své osoby s kandidátkou a neúspěšnou starostkou Znojma Solařovou. Ve volbách dostala strašidelný výprask a to navíc od lidovce a komika Grolicha.
Jestli něco Bureš neodpouští, tak je to neúspěch. Schillerová je sice denně v televizi, denně trdluje na TikToku, denně píše na FB a Twitter, ale výsledky žalostné. Kdybych si měl vsadit, tak tahle XXL modelka pro klienty domova důchodců na podzim kandidovat z pozice krajského lídra nebude...
Jestli něco Bureš neodpouští, tak je to neúspěch. Schillerová je sice denně v televizi, denně trdluje na TikToku, denně píše na FB a Twitter, ale výsledky žalostné. Kdybych si měl vsadit, tak tahle XXL modelka pro klienty domova důchodců na podzim kandidovat z pozice krajského lídra nebude...
Suterén společnosti vyhodnotil, že za svou účast nic nedostane......lidé s občanským cítěním mají toho póvlu, ztělesněného stbáckou sektou a šmejdem Pitomiem plné zuby.
@Richard Šebesta Senát má svůj význam a je pojistka proti darebákům jako je estébák Bureš a jemu podobné živly. Zvolený politik, který má choutky autoritářství nemá možnost měnit ústavu a směřování republiky. l opilec z Kolína se Senátu obával. Podívej se na Slovensko. Co se tam děje. Komunista Fico tyto choutky má a snaží se ohýbat Ústavu a všechno. Díky bohu za Senát.
Pokaždé, když jsou volby do Senátu slýchám, jak je Senát zbytečný a jak je třeba ho zrušit.
1. Senát lze zrušit, ale jen změnou Ústavy. A to rozsáhlou změnou Ústavy. A ta se dá změnit jen dvoutřetinovou většinou v obou komorách. Jinými slovy, Senát se zrušit prakticky nedá, tlachy o referendu jsou jen důkazem o tom, jak titěrné právní povědomí autoři těchto nápadů mají.
2. Senát je ZÁSADNÍ pojistkou demokracie. Brání tomu, aby se tu měnily zásadní zákony po každých volbách. Senát k obměně většiny potřebuje nejméně dvoje volby. Navíc se volí většinově, takže je mnohem "barevnější". Spousta senátorů nemá vazbu na politickou stranu.
3. Senát nemá takovou popularitu, ale to je způsobeno hlavně tím, že není tak kontroverzní. Lidé chtějí svoje šílenosti, jako je Výměna manželek, to jim dává sněmovna.
4. Pokud bych já něco změnil, tak POSÍLENÍ PRAVOMOCÍ Senátu.
5. Pokud chcete zrušit Senát, přijďte všichni k volbám, zvolte si senátora, který bude chtít Senát zrušit, za 6 let ovládnete Senát a zrušte ho...))) Pochopitelně, že na to jsou všichni odpůrci Senátu příliš líní...
1. Senát lze zrušit, ale jen změnou Ústavy. A to rozsáhlou změnou Ústavy. A ta se dá změnit jen dvoutřetinovou většinou v obou komorách. Jinými slovy, Senát se zrušit prakticky nedá, tlachy o referendu jsou jen důkazem o tom, jak titěrné právní povědomí autoři těchto nápadů mají.
2. Senát je ZÁSADNÍ pojistkou demokracie. Brání tomu, aby se tu měnily zásadní zákony po každých volbách. Senát k obměně většiny potřebuje nejméně dvoje volby. Navíc se volí většinově, takže je mnohem "barevnější". Spousta senátorů nemá vazbu na politickou stranu.
3. Senát nemá takovou popularitu, ale to je způsobeno hlavně tím, že není tak kontroverzní. Lidé chtějí svoje šílenosti, jako je Výměna manželek, to jim dává sněmovna.
4. Pokud bych já něco změnil, tak POSÍLENÍ PRAVOMOCÍ Senátu.
5. Pokud chcete zrušit Senát, přijďte všichni k volbám, zvolte si senátora, který bude chtít Senát zrušit, za 6 let ovládnete Senát a zrušte ho...))) Pochopitelně, že na to jsou všichni odpůrci Senátu příliš líní...
Možná už i voliči ANO pochopili, že od političky, která aspiruje znovu na post MinFin, by měli očekávat seriózní vystupování a hlavně realistický přístup k agendě financí. Schillerová by měla lidem vysvětlovat v čem bude její přístup k ekonomice státu (a tedy i to, co se dotýká nás občanů) lepší, než u současné vlády. Místo toho ji vidíme na videích TikToku, kde se předvádí jako chovanec uzavřeného oddělení psychiatrické léčebny.
Věřím, že estébák a jeho suita ANObandy nebudou sestavovat vládu. Tady se dělají průzkumy v ČR (jimž nevěřím) a nebere se v potaz, že je uzákoněna korespondenční volba. A ze zahraničí hlasy extrémistům a populistům do volebních uren nepadají. No a závěrem shrnutí: hranolka Alena se v Brně popularitě netěší. Už jednou ji nezvolili do tamního zastupitelstva.
@giorgio287 Povalit moloch? To se dělá v demokracii ve volbách a my Brňáci jsme to ukázali, moloch ANO dostal KO
@Richard Šebesta
Žádnou studiích referendum o tom, že by občané senát nechtěli neznám.
Z čeho čerpáš?
Žádnou studiích referendum o tom, že by občané senát nechtěli neznám.
Z čeho čerpáš?
Takže čachry s byty soudružky Vaňkové a ministra životního prostředí jsou v pořádku? Brno je, bohužel, stejně jako Praha, v rukou mafiánů ODS a Černo....lníci, jejichž baštou vždy byla jižní Morava, se vezou na vlně... Ač jsem Brňák, musím konstatovat, že poslední dobou z Brna pochází jenom zlo a katastrofa.... Fiala, Blažek & spol....🙈🤮
@seng To není o Fialovi. Ale o tom, kam bude směřovat naše země po volbách... Budeme kopírovat Slovensko a Maďarsko? Bude nám vládnout někdo, komu je občan ČR u zadnice? Chápu, že určití jedinci by chtěli, aby ČR byla banánovou republikou, kde by si dělali co chtějí...
Víte co mají Trump a Babis společného?
Dvě věci.
Kšiltovky a poslední volební období...🤣
Dvě věci.
Kšiltovky a poslední volební období...🤣
@Saša Krach
A o tom to je. Referendum nikdo nikdy nenavrhne.
Navíc já sám jsem odpůrcem jakehokoli referenda.
Rozhodují v 90% nezasvědcení a neznalý člověk nadělá průšvih na to ***.
A o tom to je. Referendum nikdo nikdy nenavrhne.
Navíc já sám jsem odpůrcem jakehokoli referenda.
Rozhodují v 90% nezasvědcení a neznalý člověk nadělá průšvih na to ***.
Debakl je především volební účast, tudíž výsledek nemá žádnou vypovídající hodnotu.
@Pavel Nyklíček Zdejší hvězda Nyklíček zase vymyslel blbost. Jak jeho soudruzi ....😂😂😂😂
@epr3 Všude je to přibližně stejné. Není potřeba plácat takové slaboduché nesmysly o tom, že je Brno "jiné".
@Uživatel_5734171
Chce to čas a ten je!
Vláda ho má opravdu dostatek.
Masirka jistě přijde, ale nechce to vystřilet náboje v nevhodný čas.
Alena už je naopak vystřilena stará puška a jak píšete, bureš neodpouští!
Má čuch na slabé jedince i když váží metrák.
Ostatní ANO, už zůstávají v pozadí, protože jsou v pozadí.
Havlíček byl už několikrát zmíněn a je krásné sledovat, jak ho nenápadně bureš podsouvá do podvědomí svých oddaných čehůnů a testuje reakce.
Taková zpráva o odchodu musí být precizně načasována a on to dělá....musí. Slíbil to doma a tam už podruhé lhát nemůže.👎
Babiš opravdu končí. Jsem si tím naprosto jist.
Chce to čas a ten je!
Vláda ho má opravdu dostatek.
Masirka jistě přijde, ale nechce to vystřilet náboje v nevhodný čas.
Alena už je naopak vystřilena stará puška a jak píšete, bureš neodpouští!
Má čuch na slabé jedince i když váží metrák.
Ostatní ANO, už zůstávají v pozadí, protože jsou v pozadí.
Havlíček byl už několikrát zmíněn a je krásné sledovat, jak ho nenápadně bureš podsouvá do podvědomí svých oddaných čehůnů a testuje reakce.
Taková zpráva o odchodu musí být precizně načasována a on to dělá....musí. Slíbil to doma a tam už podruhé lhát nemůže.👎
Babiš opravdu končí. Jsem si tím naprosto jist.
Tohle se dalo čekat Brno,Praha je lihen SPOLU. Ale stačit to asi nebude. Myslím, že v okresech dal od Brna vyhraje ANO. Třeba v Ostravě to bude jednoznačně podobné ,ale obráceně než teď v Brně.
@Radek Kozdera Já to vidím jinak. Mudrovat můžeš ale většina lidí u nás to vidí jinak a na tom nic nezměníš. Ale obkecávat umíš dobře.
Brno dalo současné politice řadu politiků. Snad do jednoho jsou to buď neschopní tydýti, nebo naopak všehoschopné kreatury. V Brně je všechno trochu jinak, než ve zbytku republiky, proto bych bych brněnské senátní volby nebral jako etalon toho, jak to bude vypadat na podzim v těch parlamentních. Ale jestli si to někdo myslí, tak mu to neberu, ať si poslouží a nechá se unášet na provládní vlně nekonečných a věčných vítězství....
Redaktor Sezemský má z neúspěchu ANO radost jako malé dítě z Vánoc.
Přitom tyto jedny volby jsou zcela bezvýznamné a nic nenaznačují. V čem s ním souhlasím je to, že pokud jde o sněmovní volby nic není ještě rozhodnuto.
Spíše by mne zajímalo a marně jsem to v textu hledal jaká byla volební účast. Ta bývá u senátních voleb trapně nízká a dokazuje jen dvě věci už skoro 30 let. Značná většina lidí nemá o senát zájem , protože ho považují za zbytečný. Druhý fakt nejsme demokratický stát protože v demo systému by toto stanovisko voličů o nezájmu senátu vyústilo v jeho zrušení.
Přitom tyto jedny volby jsou zcela bezvýznamné a nic nenaznačují. V čem s ním souhlasím je to, že pokud jde o sněmovní volby nic není ještě rozhodnuto.
Spíše by mne zajímalo a marně jsem to v textu hledal jaká byla volební účast. Ta bývá u senátních voleb trapně nízká a dokazuje jen dvě věci už skoro 30 let. Značná většina lidí nemá o senát zájem , protože ho považují za zbytečný. Druhý fakt nejsme demokratický stát protože v demo systému by toto stanovisko voličů o nezájmu senátu vyústilo v jeho zrušení.
@Mibus
Nebuďte zakřiklý, jak by vám řekl sám estébák, jen to řekněte! Krabice hanolků na hlavě tu už byla, zbývá striptease (estébákova Alenke přece umí anglicky!).
Nebuďte zakřiklý, jak by vám řekl sám estébák, jen to řekněte! Krabice hanolků na hlavě tu už byla, zbývá striptease (estébákova Alenke přece umí anglicky!).
giorgio287
Není spíš potřeba za každou cenu povalit moloch fialové pětikolky? A tvrdě ztrestat vlastizradu a ničení naší země ve prospěch cizí moci?
Že budou vládnout babišovci je evidentní. Všechno lepší, než fialoví. Tfuj!
Že budou vládnout babišovci je evidentní. Všechno lepší, než fialoví. Tfuj!
@komarek1 Jistě, některé zdejší komentáře jsou toho důkazem, že aby měl každý volební právo je nebezpečné pro ostatní.
Tragédi z profikurupčního hnutí ano, vedené jejim majitelem agentem 25085 burešem.
@komarek1 Bohužel to nelze nijak omezit. Jedině snad, že by mohl volit jen ten, který platí daně. Sice by to znevýhodnilo dost rozumných seniorů, kterých je ale pohříchu velký nedostatek. Těch ostatních je drtivá většina. I můj otec, který opravdu nemá rád Babiše si pochvaluje, že jestli vyhraje volby, tak mu přidá tu slíbenou tisícovku.
On pokud bude premiérem, žádnou tisícovku nepřidá. Proč by to dělal, když by měl mandát na 4 roky? Stačí přidat před volbami. Ale lůza mu to baští.
P.S. Jsem senior
On pokud bude premiérem, žádnou tisícovku nepřidá. Proč by to dělal, když by měl mandát na 4 roky? Stačí přidat před volbami. Ale lůza mu to baští.
P.S. Jsem senior
S autem na silnici smíte od 17 let, když složíte zkoušku a tím prokážete o co jde. Ke stáří musíte pravidelně k lékaři, který podtrvdí, že jste ještě nezlbli. Na silnici můžete způsobit nehodu a zabít několik lidí (max. nižší desítky). K volbám může každý blb a pokud není zbavený svéprávnosti, může až do smrti volit. Přitom může způsobit, že zvolí ničemu který zemi dostane na morální dno, do ekonomického svrabu, dokonce i zločince, který nás zatáhne do války, při níž zemřou desítky až stovky tisíc lidí a celý státž se stane pouhou ruSSkou gubernií a všichni (kromně kolaborantů) otroky. To je základ ZLA - volební zákon starý století je třeba modifikovat ! Blbové nezvolí moudré vůdce.
@IvoCZ A kdo tě nutí se na to dívat..... Nutí,,,,je to dobré a vždy tě to naštve...😛😛😛😛
@Uživatel_5734171 Poslouchej. Patříš k menšině která senát chce. Těch co senát nechtějí je prokazatelně většina. Tlachy spíše píšeš ty. Kdyby byla dobrá vůle u politiků šlo by vše protože platí, kdo chce hledá způsoby kdo nechce hledá důvody. Referendum by bylo jedna z možnosti. Proč myslíš že většina politiků se bojí takového referenda jako čert kříže ? Protože ví, že by referendum o zrušení senátu dopadlo jednoznačně pro zrušení a volební účast by nebyla jistě trapně nízká jako u senátních voleb ale typuji jí tak okolo 65 - 70 %. No a co by pak bránilo politikům na základě referenda pozměnit ústavu a zrušit senát ?
Nic. Takže to co píšeš jsou jen kecy v kleci sorry ale jinak to napsat neumím.
Nic. Takže to co píšeš jsou jen kecy v kleci sorry ale jinak to napsat neumím.
Chytrý volič senát nemusí...tak volit nejde....Chytrý volič by tuto trafiku zrušil..
Alenka to má těžké...bojuje ale její volič nepřijde..
Jo kdyby bylo referendum ,,,,zrušit senát,,, Chytrý a uvážlivý volič by si toto nenechal ujít. A ze senátu by bylo třeba muzeum....😛😛😛😛
Alenka to má těžké...bojuje ale její volič nepřijde..
Jo kdyby bylo referendum ,,,,zrušit senát,,, Chytrý a uvážlivý volič by si toto nenechal ujít. A ze senátu by bylo třeba muzeum....😛😛😛😛