Komentáře

Zpět na článek

Prezidentský incest, kobylí ksicht i ukradené Grónsko. 25 nejlepších hlášek Donalda Trumpa

12 komentářů

jan Vebr
Danieli něco pro tebe kamaráde...

http­s://x­.com/G­ypsy­forfre­edom­/sta­tus/18­814098­762552­11752
Alois Rudý
Trumpa do čela EU😶
jan Vebr
Už jsem si myslel, že Daniel Deyl vystřízlivěl, ale včas se probral a jeho úhlavní nepřítel chudák to zase schytal. Proč DD nepoužívá svojí inteligenci na něco užitečného? Kdepak pudy nepřekonáš... mám obavy, aby si DD nesáhl na život - taková Americká potupa. Oni ti hlupáci Amíci neví co konají, když si ho takovou většinou zvolili. Kdyby DD dělal kampaň Harrisové tak určitě vyhrála, protože by by jim to vysvětlil.
No ale myslím, že i takovéto články nemohou úroveň Hrotu nějak fatálně poškodit. Tak Danieli - Donaldovi zdar!
giorgio287
I kdyby se Deyl zbláznil, Donald jede! Progresivní fašismus dostal smrtelnou ránu...
kosmos kosmos
@giorgio287 co to je Progresivní fašismus popř.kdo je jeho hlavní představitel u nás popř. ve světě?🤣👍
giorgio287
@kosmos kosmos
Uršula z Lejna, Fiala, Rakušan, Moravec, Železný, Tisk,...atd. atd.
Stačí, neználku?
kosmos kosmos
@giorgio287 russáci taky označovali Ukrajince za fašisty 👎ty si celkem zahráváš s tím označením fašistů 😲aby tě někdo do budoucna pořádně nezmáčknul 🤣👍
epr3
kosmonos A jak bys chtěl Ukrajincům po osmiletém vysírání, ozbrojených provokacích a vraždění ruskojazyčných civilistů na východní Ukrajině, říkat?
Peter Hosek
Jsme, mluvim za celou nasi rodinu, velmi radi, ze se Donald Trump je opet nasim prezidentem.
Frank51482
Hodně lidem Trump zkazil náladu a autor je jeden z nich. Američané podruhé zvolili menší zlo a udělali dobře. Tentokrát se to šmejdům cinknout nepodařilo.
Pavlína Klimešová
Také js em ráda
Alois Rudý
Já osobně jsem rád, že Trump je prezidentem😎