Komentáře
Proč premiér hysterčí? Svým televizním babišismem se Fiala zesměšnil a naštval zklamané voliče
36 komentářů
@Alois Rudý
máš domácí vězení? Nebo proč se ptáš? Vyraž do ulic, demonstruj. Opravdu ti nikdo nebrání. Miluji tyhle tukany, co říkají: "Mělo by se něco udělat"...))) Já dělat nic nebudu, protože mi tato vláda vyhovuje,,,
máš domácí vězení? Nebo proč se ptáš? Vyraž do ulic, demonstruj. Opravdu ti nikdo nebrání. Miluji tyhle tukany, co říkají: "Mělo by se něco udělat"...))) Já dělat nic nebudu, protože mi tato vláda vyhovuje,,,
Díval jsem se pozorně.Nic takového jsem neviděl.Je smutné,že i v Reflexu píše někdo takové pitomosti.
@Martin Hroš Máme demo společnost čili každý může říct svůj názor byť to je lež. Fialova vláda nejhorší vláda po listopadu 89 a že tady byli
slušně řečeno šíbří jako Klaus,Zeman,Bureš či Topolánek Nečas,Gross.
Ovšem proti Fialově válečné soldatesce to je stále málo. Žádná vláda nás netlačila do války,žádná neměla cenzora, žádná nezřídila úřad proti dezinformacím atd.
slušně řečeno šíbří jako Klaus,Zeman,Bureš či Topolánek Nečas,Gross.
Ovšem proti Fialově válečné soldatesce to je stále málo. Žádná vláda nás netlačila do války,žádná neměla cenzora, žádná nezřídila úřad proti dezinformacím atd.
Já jako součást mlčící většiny slušných lidí Česka se ptám, musíme na konec této neschopné vlády opravdu čekat až do voleb ?😶
@Martin Hroš ...Asi jste se opravdu díval na něco jiného, nebo že by to byl jenom váš vlhký sen o "skvělém premiérovi" ?😉
Tato země neměla, ani za nejtvrdšího socializmu, neschopnějšího a politicky hloupějšího premiéra než je současný předseda vlády a předseda ODS Fiala. 😶
Nějak komentovat Fialu po jeho trapasu v nedělní Primě, ztrácí smysl. Pochválit ho mohou už jen figurky jako je Vystrčil a negativní signály o sobě vysílá stále intenzivněji sám.
@Uživatel_...Koho v demokracii zajímá názor demonstrantů ? Je nutno vymyslet jiný legální způsob, nebo jak to už říkal Jan Žižka: "Hnát ta břucha nenažraná, hnát ta hrdla prolhaná, hnát je ze země, až se jim bude za patama prášit". A s nimi samozřejmě i jejich podporovatele 😉
Asi jsme se každý dívali na něco jiného. Za mě to bylo naprosto v pořádku. Mluvil jako premiér a jen poukázal na rizika měl odpovědi pro rozumné a přemýšlivé lidí. Takže teď vlastně už vím proč jste napsal co napsal.
Histerii a obraz spálené země tu předvádí jiní. Včetně vas
Histerii a obraz spálené země tu předvádí jiní. Včetně vas
Bryši, hysterické výpady ? Já je neviděl. Já jsem naopak viděl konkrétní odpovědi na hysterické výpady Babiše, které jsem si mohl živě představovat.
Ještě několik takových vystoupení a Fiala má volby 100%prohrané.Myslim,že z něho byla šokovana i moderátorka.
@Richard Šebesta 1. Tato vláda nás netlačí do války, naopak jí aktivně předchází místo poklonkování rusům.
2. Foltýn není cenzor, u nás není cenzura. Kdyby byla, už byste to dávno pocítil na sobě, třeba v Rusku byste dávno seděl.
2. Foltýn není cenzor, u nás není cenzura. Kdyby byla, už byste to dávno pocítil na sobě, třeba v Rusku byste dávno seděl.
kosmos kosmos
@Alois Rudý rudý russácký osslíku ty stejné jednou skončíš v místnosti kde klika bude jenom zvenku 🤣👍
Profesor Fiala-Nutela je druhý Bureš ! To je bez diskuse. Lže jako Bureš,použivá argumetační fauly jako Bureš, říká polopravdy jako Bureš.
Takže až bude souboj před volbami Bureš versus Fiala bude to souboj dvou podrazáků a lhářů.
Takže až bude souboj před volbami Bureš versus Fiala bude to souboj dvou podrazáků a lhářů.
@Uživatel_5850027 Lhát umíš dobře Béďo jako kdysi soudruzi. Ti taky pravdu dokázali překroutit. Jak to říkal Werich ? Hádat se s blbcem nemá smysl. Proto řeknu jen dvě věci ,které jsem už psal. Žádná jiná vláda od listopadu 89 neměla žádného Foltýna a také žádný útvar pro dezinformace ! FERTIG.
@Uživatel_5850027...... STRANA se nedopouštěla žádných zločinů, to ani nejde. Zločinů se dopouštěli lidé se zlým a zločinným charakterem pro který neměli ve STRANĚ ani být. Tito a podobní lidé jsou však v současnosti v jiných stranách a STRANA je mezi sebe již nepustí.😉
kosmos kosmos
@Richard Šebesta nikomu nekopu jámu..spíš smutné konstatování 🤣ale buď vklidu je vas dost a škoda vás nebude 🤣👍
@kosmos kosmos Pomni na pořekadla, " mistře " ! Jedno zní :
Kdo jinému jámu kope sám do ní padá !
Kdo jinému jámu kope sám do ní padá !
@Uživatel_5734171 Ty wogo je-li Prima OPO telka , dobře tak na 30 %.
Ovšem ČT1 je Fialova telka na 150 % nejméně. Takže vo co gou ?
Ovšem ČT1 je Fialova telka na 150 % nejméně. Takže vo co gou ?
@epr3 N to máš pravdu ...miluje a pár jeho kamarádů ..Ale to se nedá počítat,,,jsou údajně nemocní.
😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂
No jo, děcka, dyž to máte těžký. Pokud chce premiér říci něco průměrnýmu voliči, nezbývá mu, než použít jazyk, kterému průměrný volič rozumí, i když je třeba zrovan momentálně zavostalej 

@Alois Rudý To je možné, ale neodpouští se zločinů proti lidskosti na rozdíl od vaší Strany
1. Prima JE OPOZIČNÍ TELEVIZE. Taková Konečná v podstatě nesleze z obrazovky. Totéž Schillerová a Havlíček. Že tam dostane prostor i Fiala na tom nic nemění. Ostatně ANO s oblibou plácá, že ČT je provládní televize a Havlíček i Schillerová tam jsou každý den. Babiš tam není, protože se bojí.
2. Fiala začal trochu ostřeji komunikovat a to je jedině dobře. Na hrubý pytel hrubá záplata.
3. Fiala i celá vláda by naopak měli přitvrdit. Měli by třeba jasně říct, že pokud bude ANO pokračovat v současné nechutné kampani, kdy vše u nás pomlouvají, vše označují za debakl a marasmus, zavírají si cestu pro jakoukoli spolupráci po volbách. Babiš pořád spoléhá na to, že "donutí" nějakou demokratickou stranu (třeba ODS bez Fialy) ke spolupráci, že pohrozí tím, že jinak půjde s komunisty nebo SPD. Klidně ať jde. Do roka se mu to zhroutí. Obě varianty by byly pro ANO příliš "drahé"...