Téma
Uživatel_5734171
2
Jedno je JISTÉ. Drtivá většina českých fanoušků Trumpa bude v řádu týdnů čumět jak puci. Tihle lidé si z nějakých nepochopitelných důvodů spojují Trumpa se svými podivnými ideály a naivně si myslí, že Trump je vyřeší. Nic není více vzdáleno realitě. Trumpovo America First je přesně to, co on bude dělat. Vítězem rozhodně nebude ani Evropa, ani Česko. Jediné pozitivní na tom všem bude to, že jak Evropa, tak Česko snad konečně pochopí, že se bude muset o svoji bezpečnost postarat sama.
Přejít do diskuze
kosmos kosmos
@Richard Šebesta co to meleš za srajdy dezoláte 🤣 Polsko bude letos platit 5% HDP a taky fungujou 👍 tobě a podobným lempům bych sekl dáfky na půlku aji to je moc za to houuno cos dělal celý život a dal bych to na armádu 🤣ty tvoje dezolatské dedukce si strč za klobouk 🤣a když se ti tu nelíbí tak táhni do russácka to nedává ani rubl na NATO 🤣 blbečku z russáckého dětsského domova 🤣🤟
@Asatin tak pochopitelne, nejlepsi, co by mohl delat, je v podstate nedelat nic, pokud naplni sve retoricke hrozby aspon zcasti, tak to bude bud spatne, nebo jeste horsi, at uz jde o jednotu v ramci NATO, ktera je v dobe russke agrese pro nas zasadni, nebo z pohledu hospodarstvi, napr Vit Hradil ho pozavuje za doslova "katastrofu" z ekonomickeho hlediska, coz ale zalezi na tom, jestli opravdu zavede cla tak jak tvrdil, to nakonec nemusi, ale uz ta retoricka hrozba ma negativni dopady, ale analfabetum a dezolatum to vysvetlit nelze, ti se divaji na oranzoveho blazna jako na "svaty obrazek"
@kosmos kosmos Třeba ty a tobě podobní dezolátí. Ty máš starosti o USA místo aby tě trápil bordel v EU a Česku. Zůstaň raději na gauči a nech si svoje bludy !! Mimochodem psal jsem ti
ať mi konkrétně řekneš kde jsem lhal.Místo toho jsi napsal plno nesmyslu bez konkrétna. Navíc jsi blby jako TAGO.Napsal jsi tam něco o Burešov ve vztahu ke mně ,vždyť já ho absolutně nesnáším. Čili jsi totálně mimo, gumo !
ať mi konkrétně řekneš kde jsem lhal.Místo toho jsi napsal plno nesmyslu bez konkrétna. Navíc jsi blby jako TAGO.Napsal jsi tam něco o Burešov ve vztahu ke mně ,vždyť já ho absolutně nesnáším. Čili jsi totálně mimo, gumo !
Pro mne osobně je Trump i přes všechny kontroverzní výroky a chování větší nadějí než by byl Biden nebo Harrisová. Pokud opravdu se mu podaří spolu s Putinem ukončit válku na Ukrajině tak kdyby nic jiného tak už to samo o sobě bude velké PLUS. Ještě něco musím napsat co je u něho zvláštní. Když vyhlásil že každý člen NATO by měl dávat 5 % HDP na obranu jinak USA nezaručí obranu spojenců a třeba opustí NATO. On musí přece vědět,že to je pro většinu členských zemí nerealizovatelné. Vždyť dosud někteří neplní ani 2 %.Trochu mi to připomíná Hitlera v roce 1938. Dal Henleinovi pokyny aby kladl
pražské vládě takové podmínky které nemůže splnit. Pak bude mít důvod k válce nebo odtrhnutí českého pohraničí. Trump klade členským zemím NATO takové podmínky jež nemohou splnit a pak bude mít důvod třeba opustit NATO. No uvidíme co nám Trump (trampeta) ukáže ?
pražské vládě takové podmínky které nemůže splnit. Pak bude mít důvod k válce nebo odtrhnutí českého pohraničí. Trump klade členským zemím NATO takové podmínky jež nemohou splnit a pak bude mít důvod třeba opustit NATO. No uvidíme co nám Trump (trampeta) ukáže ?
kosmos kosmos
@epr3 Trump říká že hned jak odpřisáhne tak bude řešit problémy s nelegálním přistěhovalectvím, klimatická pravidla utajované dokumenty atd atd...že ty ilegaly bude řešit důsledně tomu věřím akorát nevím kdo bude v Americe potom dělat burgry a kdo tam bude uklízet a dělat podřadné práce 😲👎 američtí dezoláti těžko 🤣👍
Jestliže Trump opravdu zabere aspoň jedno z těchto Grónsko, Kanada nebo Panamský průplav, tak pak si Rusko může obsadit celou Ukrajinu a vše bude v této nové totalitě v pořádku.
@Asatin Ty jsi totální DEGEN. Tady nejde o mně ale pokud budu hodnotit naší republiku tak si troufnu tvrdit, že většina lidí u nás chce aby válka na Ukrajině skončila. A pokud k tomu Trump přispěje tak SLAVA MU. Chápu ovšem že tu je menšina jako ty a tobě podobni, tedy váleční štváči, kteří si to nepřejete. Jistě pro tebe a tobě podobné nebude Trump mít žádný plus.
kosmos kosmos
@Richard Šebest ty jsi určitě fracek od nějakého starého ostravsskeho komanča 🤣 kolík máš odsezených roků v base?🤣a odmakaných máš pár roků jako lempl 🤣a bereš socku místo důchodu 🤣a tu děláš chytrolina🤣👍
@Uživatel_5734171 Ano souhlas.Na nic jineho nam nezbyde.A tento stav taky dopadne na estebaka a jeho ANO..Pro ne to bude konecna.Ti radeji zdrhnou na nejaky ostrov.
kosmos kosmos
@Richard Šebesta ty ostravsský debile jsi trotl jak noha 🤣 studuješ na vikioedii a pak tu Trousiš moudra russácký dessoláte ty tvoje moudra nemají ani hlavu ani patu 🤣 žiješ z mizerného důchodu neb jsi houuno dělal a jen udával 🤣furt tu jenom bečíš pomlouváš nadáváš a závidíš a neumíš nic ossle ty jsi prototyp českého dezoše🤣👍
Vůbec není důležité zda prezident dostane to či ono.
Důležité je zda bude mít rozhodující vliv na to co či ono...
A dopředu něco předvídat.😂😂😂😛
Důležité je zda bude mít rozhodující vliv na to co či ono...
A dopředu něco předvídat.😂😂😂😛