Komentáře
Vlach: Odstřižené Podněstří. Přinese zastavení ruského plynu začátek konce separatistického regionu?
20 komentářů
Alois Rudý
3
@kosmos kosmos ..A ty jsi zřejmě ta "ovca"😀😁😁
Přejít do diskuze
@kosmos kosmos.... Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu protiruských dezolátů, že.😀
kosmos kosmos
Kéž by 👍 špinaví russáčtí mongoli se roztahují všude a přitom ssběř patří na ssibiř 🤣👍
@Michal Bednárek Protože vojensky prohraje, sr.č bez prezidentského mandátu s nakradenými miliardami uteče, Rus si nechá to, co mu bude vyhovovat a zbytek Ukrajiny bude těmi nejdrzejšími rozerván na kusy, samozřejmě pod pláštíkem poválečné pomoci a obnovy.
@Alois Rudý Ne, to je ukázkový tupoun. Ale uznej, kde má Reflex ty lidi do diskusí pořád brát a ještě od nich chtít, aby ho chválili? To můžou dělat jen opravdoví, duševní bezzemci.
Rusko umí "ovládat" nebo spíše vydírat své kolonie pouze v závislostí na energiích, popř.jaderných zbraní. Z tohoto tupého stáda, až na vyjímky, nevzešlo nikdy nic dobrého. Už za komáru se říkalo - z východu jen slunce. Zastavením dodávek plynu přes Ukrajinu bude možná Moldávie znovu jednotná.
Dotaz do pléna. Kudy může dodávat Gazprom plyn přes Turecko do Podněstří?? Když se podívám na mapu, tak s Tureckem nesousedí. Ani nemá přístup k moři.
kosmos kosmos
@Losina když epr3 má malý mozeček 🤣mám podezření že mu ho voperovali v russácku anebo je dělaný s nějakým zvířetem 🤣 napadá mě ovca 🤣👍
@epr3 Ovšem "duševní bezzemek" . Tak to je síla. Opravdu stojíte na správné straně barikády. Naštěstí , na té opačné. Mudřecům zdar.
kosmos kosmos
@epr3 vy dva dezoláti mi sahate tak po kotníky vy máte malé mozečky z nějakých roztomilých zvířátek 🤣jak to vaše mama jenom dělala vy zoufalí russáčtí dessolati 🤣👍kovboji 🤣
@Jan Ráž ale bude ,jinak by se muselo přiklonit k Rusku a to ono nikdy neudělá ani ,,,těší se že budou přijaty do EU,,,